Εναλλακτικές λύσεις VipBox: 10 καλύτεροι ιστότοποι για ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων

Εναλλακτικές λύσεις VipBox: 10 καλύτεροι ιστότοποι για ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με το αθλητικό streaming. Τώρα έχετε εκατοντάδες ιστότοπους όσον αφορά τη ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων. Όχι μόνο ιστοσελίδες. θα βρείτε ακόμη και εφαρμογές για δωρεάν ζωντανά αθλήματα, καθώς και για Android και iOS.

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά online, οι περισσότεροι απαιτούν συνδρομές premium. Ενώ οι υπηρεσίες που απαιτούν συνδρομές premium σάς προσφέρουν τα αθλήματα καλύτερης ποιότητας, δεν μπορούν όλοι να τα αντέξουν οικονομικά.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν δωρεάν ιστότοπους ροής αθλητικών. Έχετε λίγες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία, αλλά οι περισσότερες από αυτές είναι παράνομες και συχνά απαγορεύονται. Ένας τέτοιος ιστότοπος, το VipBox, επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά αγώνες, highlights, ποδόσφαιρο, ράγκμπι, NBA, NFL, Boxing κ.λπ.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VipBox για αθλητική ροή

Το VipBox είναι ένας καλός ιστότοπος, αλλά είναι παράνομος και απαγορευμένος σε πολλές χώρες. Έτσι, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους ιστότοπους όπως το VipBox για να παρακολουθήσετε αθλήματα στο διαδίκτυο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VipBox που πρέπει να ελέγξετε.

1. goATD

 

Το goATD είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ροής αθλητικών στη λίστα, τον οποίο κάθε λάτρης των σπορ θα ήθελε να επισκεφτεί. Ο ιστότοπος έχει μια καθαρή διεπαφή χρήστη, που καλύπτει το μπάσκετ, το γκολφ, το τένις και το ποδόσφαιρο.

Ενώ το goATD είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και μπορείτε να παρακολουθείτε τις ζωντανές ροές, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ατελείωτες διαφημίσεις με ανεπιθύμητα μηνύματα. Μερικές φορές οι διαφημίσεις μπορούν ακόμη και να σας ανακατευθύνουν σε ανεπιθύμητους ιστότοπους και ακόμη και να κλείσουν το κύριο παράθυρο.

Ωστόσο, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις χρησιμοποιώντας μια επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων. Έτσι, εάν μπορείτε να ασχοληθείτε με τις διαφημίσεις, το goATD θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

2. SportLemon

 

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές VipBox για να μεταδώσετε ζωντανά αθλήματα, τότε μην ψάχνετε άλλο από το SportLemon. Το SportLemon είναι ένας ιστότοπος που καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών εκδηλώσεων.

Μπορείτε να βασιστείτε στο SportLemon για να παρακολουθήσετε Ποδόσφαιρο, Χόκεϊ, Τένις, Μπάσκετ, Μπέιζμπολ, Ποδόσφαιρο ΗΠΑ, Πυγμαχία, Moto και πολλά άλλα.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και καλά οργανωμένη και δεν σας στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα με διαφημίσεις. Ενώ το SportLemon έχει σχεδιαστεί κυρίως για αθλήματα, περιστασιακά θα βρείτε και ταινίες και τραγούδια.

3. MamaHD

Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 Online στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το MamaHD είναι για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο ιστότοπο για να παρακολουθούν ζωντανά αθλητικά από τον υπολογιστή ή το smartphone τους. Με το MamaHD, μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν ζωντανά αθλήματα, να δείτε τα προγράμματα των αγώνων και τις καλύτερες στιγμές βίντεο.

Όσον αφορά την αθλητική κάλυψη, το MamaHD καλύπτει το Football, NFL, NBA, Racing, WWE, Boxing, Golf, Snooker και πολλά άλλα. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι καθαρή, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη από τις άλλες δύο επιλογές στη λίστα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία Sports και να επιλέξετε το παιχνίδι. Μόλις επιλεγεί, το MamaHD θα σας παρέχει τους συνδέσμους ροής. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τη δωρεάν ζωντανή ροή αθλητικών.

4. fuboTV

 

Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές, το fuboTV είναι εύκολα η καλύτερη υπηρεσία ζωντανής ροής αθλητικών αγώνων . Η εφαρμογή δηλώνει ότι είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, εισηγμένη στο χρηματιστήριο αμερικανική εταιρεία που προορίζεται να διαμορφώσει το μέλλον της τηλεόρασης.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, το fuboTV αναπτύσσεται αστραπιαία και τώρα έχει περισσότερα από 200 ζωντανά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών και ψυχαγωγικών. Έτσι, αν είστε λάτρης των σπορ, το fuboTV είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή.

Το fuboTV υποτίθεται ότι τρέχει σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και συσκευές ροής. Ωστόσο, το κύριο μειονέκτημα του fuboTV είναι η διαθεσιμότητά του. Οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ισπανία.

5. SportRar

 

Το SportRar είναι για όσους αναζητούν έναν δωρεάν ιστότοπο για τη μετάδοση σημαντικών αθλητικών γεγονότων του μπάσκετ, του μπέιζμπολ, του χόκεϊ και του τένις. Ενώ το SportRar καλύπτει και άλλες αθλητικές κατηγορίες, είναι κυρίως γνωστό για το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το τένις.

Αν μιλάμε για τη διεπαφή χρήστη του ιστότοπου, είχε την καλύτερη χωρίς ανεπιθύμητες ή ενοχλητικές διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα, το SportRar μεταδίδει ζωντανά σπορ από διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να επιλέξετε κανάλια για να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή.

Επίσης, έχετε μια ειδική ενότητα για τηλεοπτικά κανάλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε και να προβάλετε το αγαπημένο σας αθλητικό κανάλι. Ωστόσο, καθώς το SportRar είναι μια δωρεάν υπηρεσία, μην περιμένετε κανάλια premium σε αυτόν τον ιστότοπο.

6. FromHot

 

Το FromHot είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VipBox στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός σε ζωντανή ροή online από το σπίτι σας και δωρεάν.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες πηγές ζωντανών αθλητικών ροών και είναι γνωστή για την καθαρή διεπαφή χρήστη της. Ενώ ο ιστότοπος εμφανίζει λιγότερες διαφημίσεις, δεν θα σας ενοχλήσουν.

Στο FromHot, μπορείτε να παρακολουθήσετε αθλητικές εκδηλώσεις όπως αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί πάγου, αγώνες, ράγκμπι, τένις, μπάντμιντον, μπιλιάρδο και άλλα. Συνολικά, το FromHot είναι ο καλύτερος ιστότοπος όπως το VipBox για δωρεάν ζωντανά αθλήματα .

7. Willow TV

 

Λοιπόν, το Willow TV είναι πολύ διαφορετικό από όλους τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ένα αμερικανικό αθλητικό κανάλι συνδρομητικής τηλεόρασης γνωστό για τη μετάδοση γεγονότων κρίκετ στο εξωτερικό.

Μπορείτε να βασιστείτε στο Willow TV για να παρακολουθήσετε αγώνες κρίκετ κορυφαίας βαθμίδας από όλο τον κόσμο. Με μια συνδρομή, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε αγώνα κρίκετ σε υψηλή ποιότητα.

Ένα άλλο καλύτερο και πιο συναρπαστικό πράγμα για το Willow TV είναι ότι έχει επίσης αποκλειστικές συμφωνίες με τον επίσημο ραδιοτηλεοπτικό φορέα του ICC. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος καλύπτει επίσης εκδηλώσεις ICC.

 

8. Prime Video

10 καλύτερα παιχνίδια HD Android που πρέπει να παίξετε το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το PrimeVideo είναι μέρος της συνδρομής Amazon Prime και είναι γνωστό για την προσφορά Ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ζωντανών αγώνων κρίκετ.

Στην πραγματικότητα, μια ενιαία συνδρομή Amazon Prime θα σας προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στο Prime Video, στο Amazon Music, στο Prime Delivery, στο Prime Reading και πολλά άλλα.

Αν και υπάρχουν καλύτερες επιλογές από το Prime Video για VipBox, εξακολουθεί να είναι ένας από τους παρόμοιους ιστότοπους όπως το VipBox που μπορεί να σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά δωρεάν.

9. Hotstar

 

Εάν ζείτε στην Ινδία και αναζητάτε την καλύτερη εναλλακτική λύση VipBox, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Hotstar. Το Disney+ Hotstar είναι μια κορυφαία υπηρεσία ροής βίντεο, γνωστή για το τεράστιο περιεχόμενο βίντεο.

Με μια συνδρομή Disney+, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, αθλητικά, κ.λπ. Πρόσφατα, η Hotstar φιλοξένησε την εκδήλωση ICC T20 Worldcup.

Το Hotstar καλύπτει όλα τα κανάλια από το Star Network. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κρίκετ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ κ.λπ., με τη συνδρομή Disney+.

10. BuffStreams

 

Το BuffStreams είναι ίσως το τελευταίο site όπως το VipBox για ζωντανά αθλήματα . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BuffStreams για να παρακολουθήσετε αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, μπάσκετ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, χόκεϊ, πυγμαχία, μηχανοκίνητα αθλήματα και άλλα.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι καθαρή και εύκολη στη χρήση. Εκτός από τις ζωντανές ροές αθλητικών στο διαδίκτυο, το BuffStreams χρησιμοποιείται επίσης για τη λήψη των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων, στατιστικών αγώνων, σημαντικών ειδοποιήσεων εναρκτήριας έναρξης και πολλά άλλα.

Έτσι, το BuffStreams είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν αθλήματα άλλων χωρών. Είναι ακόμα ένας πολύ νέος ιστότοπος, αλλά κερδίζει δημοτικότητα γρήγορα. Συνολικά, το BuffStreams είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση VipBox που μπορείτε να εξετάσετε.

 

Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται στο άρθρο παρέχουν δωρεάν ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων . Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους όπως το VipBox που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. 

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το DAZN στο Firestick [2 εύκολοι τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy