Επένδυση σε κρυπτονομίσματα: Γιατί αξίζει τον κόπο

Τα κρυπτονομίσματα είναι συστήματα πληρωμών peer-to-peer που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να στέλνει και να λαμβάνει χρήματα χωρίς οι τράπεζες να χρειάζεται να επαληθεύουν τις συναλλαγές. Τα τελευταία χρόνια, οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα έχουν γίνει πιο συνηθισμένες. Επιπλέον, πολλοί αρχικοί προγραμματιστές του Bitcoin προχωρούν για να αγοράσουν αυτά τα ψηφιακά κρυπτονομίσματα. Η χρήση και η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει πραγματικά πολλά οφέλη.

Ταχύτητα συναλλαγών: Χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα κεφάλαια ή άλλα περιουσιακά στοιχεία από τον έναν λογαριασμό στον άλλο. Οι συναλλαγές Bitcoin, ωστόσο, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι σχετικά γρήγορες. Όταν το δίκτυο επαληθεύσει το μπλοκ που περιέχει τη συναλλαγή σας, τα χρήματά σας θα γίνουν προσβάσιμα.

Σχετικά ασφαλής: Τα αποκεντρωμένα κρυπτονομίσματα είναι σχετικά ασφαλείς μορφές πληρωμής που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain και στην κρυπτογραφία. Η σχετική ασφάλεια των κρυπτογράφησης μπορεί να είναι ένα από τα κύρια οφέλη των χρηστών. Το ποσοστό κατακερματισμού επηρεάζει σημαντικά την ασφάλεια κρυπτογραφίας. Η ποσότητα της επεξεργαστικής ισχύος που απαιτείται για την παραβίαση του καθαρού αυξάνεται με το ρυθμό κατακερματισμού. Το Bitcoin είναι το πιο ασφαλές κρυπτονόμισμα, καθώς το ποσοστό κατακερματισμού του είναι μεγαλύτερο από τα ανταγωνιστικά ψηφιακά νομίσματα.
Εκθετική ανάπτυξη της βιομηχανίας, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές, είναι η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει στη ζωή μας, ειδικά από την πρώτη εμφάνιση του bitcoin το 2009. Το 2013, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων ήταν περίπου 1,6 δολάρια το δισεκατομμύριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η αξία του θα ξεπεράσει τα 930 δισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ενώ ο κλάδος έχει δει τεράστια ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι αγορές πέφτουν και πέφτουν.

Απόρρητο: Λόγω της αποκεντρωμένης φύσης των κρυπτονομισμάτων, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν τις οικονομικές τους συναλλαγές ανώνυμα. Η ψευδωνυμία στο blockchain αναφέρεται στο να έχετε ένα αναγνωριστικό (τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας) αλλά όχι άλλα προσωπικά δεδομένα αναγνώρισης.

Αυτό το επίπεδο μυστικότητας προτιμάται συχνά. Ωστόσο, εάν μια διεύθυνση πορτοφολιού συνδέεται με ταυτότητα, όλες οι πληροφορίες συναλλαγής είναι δημόσιες. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για περαιτέρω απόκρυψη συναλλαγών και αρκετά νομίσματα που εστιάζουν στο απόρρητο για να ενισχύσουν τον ιδιωτικό χαρακτήρα του κρυπτονομίσματος.

Διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου:

Ένα από τα σημεία πώλησης των κρυπτονομισμάτων είναι ότι είναι μια μη συσχετισμένη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων. Θεωρητικά, οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν αλληλεπιδρούν με άλλες αγορές και η κίνηση των τιμών τους επηρεάζεται από πράγματα διαφορετικά από αυτά που επηρεάζουν τις μετοχές, τα ομόλογα και τα εμπορεύματα. Αν και αυτή η θεωρία δοκιμάστηκε φέτος, τα περιουσιακά στοιχεία κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων, έχουν πέσει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται για λίγο παράλληλα με τις μετοχές τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τη διαφοροποίηση, τα κρυπτονομίσματα παρέχουν στους επενδυτές ένα πρόσθετο όχημα για να αυξήσουν τα χρήματά τους εκτός μετοχών, ETF ή ομολόγων. Το Crypto έχει κινδύνους, αλλά δίνει στους επενδυτές μια άλλη οδό για πιθανές αποδόσεις.

Συναλλακτική ελευθερία: Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη του κρυπτονομίσματος είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ δύο μερών. Χωρίς να απαιτείται μεσάζων, η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται. Η εργασία κάτω από κατασταλτικές κυβερνήσεις είναι πρόκληση για δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιφρονούντες και άλλους στον τομέα. Είναι δύσκολο να τεθεί εκτός νόμου η χρήση κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin, επειδή καμία κεντρική αρχή δεν είναι υπεύθυνη για αυτά.

Προστασία από τον πληθωρισμό: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα θα τους θωρακίσουν έναντι του πληθωρισμού. Ο συνολικός αριθμός Bitcoins στην αγορά είναι σταθερός. Πολλά άλλα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν μηχανισμούς ελέγχου της προσφοράς που μπορούν να λειτουργήσουν ως αντιστάθμιση πληθωρισμού.

Οι αγορές είναι πάντα ανοιχτές: Από την άλλη πλευρά, τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων είναι διαθέσιμα όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας. Μπορεί να αποτραπεί η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, διακοπής Διαδικτύου ή διακοπής κεντρικού συναλλάγματος.

Εμπορεύστε πετρέλαιο και κερδίστε χρήματα: Όπως βλέπετε, το ψηφιακό νόμισμα χρησιμοποιείται στην αγορά εμπορευμάτων, όπου το πετρέλαιο συνεχίζει να πρωτοστατεί. Τα πολλά μόνιμα συστήματα παγκοσμίως έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε πολύ περισσότερα χρήματα σε καταστάσεις της αγοράς. Μπορείτε να παρατηρήσετε καλή ποικιλομορφία στην αγορά με μικρή πίεση επειδή εμπλέκεται το bitcoin. Επειδή δεν υπόκεινται σε κυβερνητικό έλεγχο, οι πλατφόρμες που βασίζονται σε κρυπτονομίσματα μπορούν να έχουν καλύτερη απόδοση στην αγορά πετρελαίου.

συμπέρασμα

Στο τέλος της ημέρας, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί να φαίνεται επικίνδυνη, αλλά αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά οφέλη από την επένδυση σε κρυπτονομίσματα, ειδικά εάν επενδύετε με σύνεση και προσοχή. Αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω ήταν μερικοί τονισμένοι λόγοι για τους οποίους η επένδυση σε κρυπτονομίσματα αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας. Τέλος, αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας σε κρυπτονομίσματα, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το https://yuan-paygroup.com/

Διαβάστε επίσης :Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: