επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο το 2022, Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι

Εάν διαχειρίζεστε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση, ίσως γνωρίζετε τη σημασία των αρχείων PDF. Με τα χρόνια, η μορφή αρχείου PDF έχει χρησιμεύσει ως ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο. Το υπέροχο με το PDF είναι ότι δεν σας επιτρέπει να τροποποιείτε εύκολα τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Δεν λέμε ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία PDF, αλλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για αυτόν τον σκοπό. Τι θα συμβεί αν σας πω ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτων; Ναι, είναι δυνατό με δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF.

BlitzHome® BH-AF2 5L Smart Best Fryer Air with APP Control & Air Fryer Recipes RNC Technology 360 ° Hot Air Circulation Αφαιρούμενο μη κολλητικό καλάθι με έξυπνο βιβλίο συνταγών

Λίστα με τους 10 καλύτερους δωρεάν επεξεργαστές PDF

Επί του παρόντος, εκατοντάδες δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές PDF είναι διαθέσιμοι στον Ιστό. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τους καλύτερους διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF για εύκολη επεξεργασία αρχείων PDF. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF.

1. Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF Canva

 

Ο δημοφιλής ιστότοπος επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF δωρεάν. Με το Canva Free PDF Editor, χρειάζεται απλώς να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο PDF στο πρόγραμμα επεξεργασίας και να ξεκινήσετε να το επεξεργάζεστε αμέσως.

Το εργαλείο web μπορεί να διαχωρίσει, να εισαγάγει και να εξαγάγει σελίδες PDF. Επίσης, λαμβάνετε πολλά εργαλεία επεξεργασίας PDF για σχεδίαση γραμμών, προσθήκη σχημάτων και υπογραφών και πολλά άλλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Canva για να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF.

2. PDF Candy

 

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF για την επεξεργασία εγγράφων PDF, τότε το PDF Candy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Με το PDF Candy, μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενο PDF, να προσθέσετε κείμενο και εικόνες, να υπογράψετε έγγραφα PDF και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τον επεξεργαστή PDF, το PDF Candy προσφέρει και άλλα εργαλεία επεξεργασίας PDF. Το εργαλείο web προσφέρει εργαλεία για τη συμπίεση, τη συγχώνευση, την περιστροφή και τη μετατροπή αρχείων PDF.

3. Adobe Free PDF Editor

 

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την Adobe για να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF. Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF της Adobe σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητες σημειώσεις, κείμενο ή σχέδια στα αρχεία PDF σας.

BMAX B3 Plus Intel 11th Jasper Laker N5095 Mini PC 8 GB DDR4 ΕΜΒΟΛΟ 256 GB M.2 SSD Τετραπύρηνος 2,0 GHz έως 2,9 GHz WiFi5 10105Hz Τριπύρηνος υπολογιστής N5095 101005M

Η δωρεάν έκδοση του διαδικτυακού προγράμματος επεξεργασίας PDF δεν διαθέτει λειτουργίες όπως η συγχώνευση, ο διαχωρισμός και η μετατροπή PDF.

4. SmallPDF

 

Το Smallpdf είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που βασίζεται στον ιστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Με το SmallPDF, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κείμενο, να προσθέσετε διάφορα σχήματα, να προσθέσετε σχέδια κ.λπ., στα αρχεία PDF σας.

Το εργαλείο που βασίζεται στο web υποστηρίζει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Εκτός από τη βασική επεξεργασία PDF, το SmallPDF μπορεί να διαχωρίσει αρχεία PDF, να συμπιέσει PDF και να μετατρέψει αρχεία PDF.

5. IlovePDF

 

Το IlovePDF είναι ένας πολύ δημοφιλής διαδικτυακός επεξεργαστής PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Με το IlovePDF, μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF προσθέτοντας κείμενο, σχήματα, σχόλια και επισημάνσεις.

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο ιστότοπος διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αρχεία PDF. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα αρχεία PDF σας, να συγχωνεύσετε, να χωρίσετε, να συμπιέσετε PDF και πολλά άλλα. Συνολικά, αυτός είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός επεξεργαστής PDF.

6. SodaPDF

 

Το SodaPDF είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Σε σύγκριση με κάθε άλλο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, το SodaPDF προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για επεξεργασία PDF.

Με το SodaPDF, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κείμενο και εικόνες και να επεξεργαστείτε αρχεία PDF στις ανάγκες σας. Εκτός από αυτό, το SodaPDF μπορεί επίσης να συμπιέζει και να μετατρέπει αρχεία PDF.

7. Συνάντηση

 

Αν ψάχνετε τρόπους για να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά έντυπα PDF, τότε το Sejda μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Με το Sejda, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε κείμενο PDF, να προσθέσετε εικόνες, να προσθέσετε υπογραφές κ.λπ.

Πώς να σχεδιάσετε δωρεάν σε ένα αρχείο PDF το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, σε σύγκριση με όλους τους άλλους επεξεργαστές PDF, το Sejda έχει λιγότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει επιλογή μετατροπής ή συμπίεσης αρχείων PDF.

8. PDF2GO

 

Στο PDF2GO, πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο PDF στο πλαίσιο και να πατήσετε το κουμπί αποστολής. Θα ανοίξει αυτόματα το μεταφορτωμένο αρχείο PDF στον επεξεργαστή του. Το PDF2GO σας προσφέρει πολλά ευέλικτα εργαλεία επεξεργασίας PDF. Το εργαλείο που βασίζεται στο web μπορεί να αφαιρέσει κείμενο, να προσθέσει κείμενο, να προσθέσει εικόνες, να προσθέσει μια υπογραφή κ.λπ.

9. PDFescape

 

Το PDFescape είναι ένα αρχικό εργαλείο επεξεργασίας PDF που βασίζεται στον ιστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Μάντεψε? Η ηλεκτρονική έκδοση του PDFescape είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF, να σχολιάζετε έγγραφα PDF, να συμπληρώνετε τις φόρμες PDF, να δημιουργείτε νέες φόρμες PDF και πολλά άλλα.

Έχει επίσης μια έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές που λειτουργεί μόνο με λειτουργικά συστήματα Windows όπως τα Windows 10, Windows 8 και Windows 7.

10. Docfly

 

Το Docfly δεν είναι εντελώς δωρεάν, αλλά σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε έως και 3 αρχεία PDF κάθε μήνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε ένα αρχείο PDF με τη δωρεάν έκδοση.

Σε σύγκριση με κάθε άλλο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, το Docfly προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως προσθήκη, διαγραφή ή επισήμανση κειμένου. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και υπογραφές κ.λπ.

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης αρχεία PDF στο Android (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους διαδικτυακούς επεξεργαστές PDF για να επεξεργαστείτε αρχεία PDF εν κινήσει. Εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους επεξεργαστές PDF, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

6 Ταχύτητα Μασάζ Όγκου Βαθιά Μυϊκή Μασάζ Μυϊκός Πόνος Μασάζ στο Λαιμό Άσκηση Χαλάρωση Αδυνατίσματος Διαμόρφωση Ανακούφιση από τον Πόνο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian