επιτυχία μιας νέας εφαρμογής

3 πράγματα που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την επιτυχία μιας νέας εφαρμογής

Με τόσες πολλές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες αυτές τις μέρες, δεν θα αποτελεί έκπληξη να μάθουμε ότι ο κλάδος είναι έντονα ανταγωνιστικός. Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές που έχουν όλες παρόμοιες λειτουργίες, είτε πρόκειται για επεξεργασία βίντεο, παιχνίδι παιχνιδιών ή παραγγελία φαγητού.

επιτυχία μιας νέας εφαρμογής
επιτυχία μιας νέας εφαρμογής

Σε μια τόσο υπερκορεσμένη αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να διασφαλιστεί ότι μια νέα εφαρμογή θα είναι επιτυχημένη όταν βγει στην αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε στην εφαρμογή σας ένα καλό ξεκίνημα και υπάρχουν τρία πράγματα που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την επιτυχία της νέας σας εφαρμογής. Τα παραθέσαμε παρακάτω. Διαβάστε παρακάτω για να τα ελέγξετε.

Πρέπει οι ιστότοποι που εδρεύουν στις ΗΠΑ να διαθέτουν διακομιστή φιλοξενίας στον Καναδά για καλύτερη επισκεψιμότητα;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κατάταξη γραφήματος

Τα καταστήματα εφαρμογών καταγράφουν τις εφαρμογές σε γραφήματα. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν κύλιση στις λίστες για να ανακαλύψουν νέες εφαρμογές για λήψη. Η κατάταξη της εφαρμογής σας σε αυτές τις λίστες θα έχει τεράστιο αντίκτυπο. Εάν η εφαρμογή σας έχει κορυφαία θέση, μπορείτε να περιμένετε να δείτε περισσότερη έκθεση και περισσότερες λήψεις. Εάν το προϊόν σας βρίσκεται πιο κάτω στη λίστα, θα αποτύχετε να δείτε κάποια πραγματική μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Όταν η εφαρμογή σας βγαίνει για πρώτη φορά στα καταστήματα, μπορεί να είναι δύσκολο να την τοποθετήσετε ψηλά στα γραφήματα. Τα καταστήματα εφαρμογών χρησιμοποιούν λήψεις ως μέρος της διαδικασίας αξιολόγησής τους κατά την κατάταξη των εφαρμογών στα γραφήματα. Οι νέες εφαρμογές θα έχουν προφανώς πολύ λίγες, αν υπάρχουν, λήψεις και, ως εκ τούτου, θα έχουν πολύ χαμηλότερες βαθμολογίες.

6+ τρόποι προσαρμογής του Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να δώσετε ώθηση στην εφαρμογή σας κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης πρώιμης περιόδου, επιλέξτε αγορά εγκαταστάσεων εφαρμογών μπορεί να είναι μια φανταστική απόφαση. Αυτές οι λήψεις θα ωθήσουν την εφαρμογή σας στα γραφήματα από νωρίς και θα δημιουργήσουν περαιτέρω αφοσίωση από τους χρήστες.

Σημαντική επιτυχία για την SpaceX και τον Έλον Μασκ: Προσεδαφίστηκε επιτυχώς το Starship (Βίντεο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κριτικές χρηστών

Ολόκληρη η διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών θα πρέπει να πραγματοποιείται έχοντας κατά νου την εμπειρία του χρήστη. Σε τελική ανάλυση, οι χρήστες είναι αυτοί που τελικά θα αποφασίσουν εάν η εφαρμογή σας είναι επιτυχημένη ή όχι, επομένως το να τους βάζετε στην πρώτη γραμμή ό,τι κάνετε θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας.

Εάν ένας χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή σας και τη βρίσκει χρήσιμη και ευχάριστη στη χρήση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αφήσει θετική κριτική. Αυτές οι κριτικές θα εμφανίζονται καθαρά στη σελίδα προϊόντος της εφαρμογής σας και θα εμφανίζονται επηρεάζουν πιθανούς πελάτες όταν αποφασίζετε εάν θα κάνετε λήψη ή όχι της εφαρμογής σας.

Το realme 8 5G έρχεται, φέρνοντας 5G επεξεργαστή νέας γενιάς και δυναμικό σχεδιασμό speed light μόλις 8,5 χιλιοστών!(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συνεχής Υποστήριξη

Οι σύγχρονες εφαρμογές είναι απίστευτα προηγμένες και εξελιγμένες, κατασκευασμένες με χρήση τεχνολογίας αιχμής και τις πιο πρόσφατες τεχνικές ψηφιακού λογισμικού.

Ωστόσο, η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς, με τακτικές ενημερώσεις και τροποποιήσεις που κυκλοφορούν τόσο σε συστήματα λογισμικού όσο και σε συστήματα υλικού. Είναι απολύτως απαραίτητο η εφαρμογή σας να μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις αλλαγές και ότι τυχόν ενημερώσεις δεν θα επηρεάσουν τον τρόπο λειτουργίας ή απόδοσης της εφαρμογής σας.

Εάν η εφαρμογή σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνικές απαιτήσεις, θα είναι καταδικασμένη πριν καν ξεκινήσει.

Οφέλη του μάρκετινγκ βίντεο για την επιχείρησή σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

συμπέρασμα

Τέλος, εκκινώντας την εφαρμογή σας μετά από ένα μακρά διαδικασία ανάπτυξης μπορεί να είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή. Ωστόσο, εάν δεν είστε προσεκτικοί, τότε η εφαρμογή σας μπορεί να αποτύχει να είναι τόσο επιτυχημένη όσο ξέρετε ότι θα έπρεπε να είναι. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που περιγράψαμε στον παραπάνω οδηγό για να μάθετε σχετικά με τους κύριους παράγοντες που θα επηρεάσουν την επιτυχία της νέας σας εφαρμογής.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top