επώνυμη εφαρμογή επιχείρησή

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε μια επώνυμη εφαρμογή για την επιχείρησή σας;

Τα τελευταία χρόνια, έχει σημειωθεί μια στροφή προς την κινητή πληροφορική και τη χρήση. Για τις επιχειρήσεις, αυτό αποτελεί μια ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους πελάτες με νέους τρόπους που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι ακόμα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και τη δημιουργία αποτελεσματικών διαδικασιών μάρκετινγκ επωνυμίας και καταναλωτών είναι μέσω επώνυμων εφαρμογών. Αυτές είναι εφαρμογές που μπορούν να δημιουργήσουν οι επιχειρήσεις για να παρέχουν περιεχόμενο απευθείας στις συσκευές των πελατών τους.

Οφέλη του μάρκετινγκ βίντεο για την επιχείρησή σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι μια επώνυμη εφαρμογή;

Προτού δημιουργήσετε μια επώνυμη εφαρμογή , θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα κύρια χαρακτηριστικά της. Μια επώνυμη εφαρμογή έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί ειδικά για να αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη επωνυμία ή επιχείρηση. Ενώ οι εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό εξακολουθούν να είναι πολύ διαδεδομένες, οι εταιρείες θεωρούν τώρα ότι είναι επωφελές να δημιουργούν τις προσαρμοσμένες εφαρμογές τους για να συνδέονται με τρέχοντες και δυνητικούς πελάτες.

Με περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ανθρώπους που χρησιμοποιούν τηλέφωνα παγκοσμίως, δεν μπορείτε να αρνηθείτε το γεγονός ότι υπάρχει πραγματική αξία να έχετε μια εφαρμογή με πολύτιμες πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Εκτός από το να σας βοηθούν να συνδεθείτε με το κοινό σας, οι επώνυμες εφαρμογές κάνουν επίσης την επιχείρησή σας να εμφανίζεται με γνώσεις τεχνολογίας.

Μια τέλεια επώνυμη εφαρμογή θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τα πάντα για την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων του λογότυπου, των χρωμάτων και του σλόγκαν. Μπορεί να έχει τη μορφή παιχνιδιού, πληροφοριών που σχετίζονται με υπηρεσίες ή χαρακτηριστικών, όπως άρθρα, από τον ιστότοπό σας.

Τύποι επώνυμων εφαρμογών

Ακολουθούν διάφοροι τύποι επώνυμων εφαρμογών που μπορείτε να δημιουργήσετε για τους πελάτες σας:

Εφαρμογές ψυχαγωγίας

Οι εφαρμογές ψυχαγωγίας επιτρέπουν στους χρήστες να σκοτώνουν χρόνο παίζοντας παιχνίδια ή συμμετέχοντας σε διασκεδαστικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διαφημιστική εκστρατεία γύρω από ένα γεγονός που θα συμβεί σύντομα, όπως προσφορές διακοπών ή νέες κυκλοφορίες προϊόντων.

Εφαρμογές περιεχομένου

Εάν είστε μια επωνυμία που θέλει να αναπτύξει μια εφαρμογή που περιέχει πολύ στατικό περιεχόμενο ή πλούσια μέσα, τότε μια εφαρμογή περιεχομένου μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Αυτά τα προγράμματα για κινητά, που ονομάζονται επίσης εφαρμογές εμπλουτισμένων μέσων, έχουν ως στόχο να μεταδώσουν το μήνυμά σας οπτικά.

Τα 5 κορυφαία επιχειρηματικά οφέλη του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών

Οι εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών χρησιμεύουν ως γέφυρα μεταξύ εσάς και των πελατών σας. Βοηθούν τους χρήστες να λύσουν προβλήματα που σχετίζονται με την επωνυμία σας πιο γρήγορα όταν είστε πολύ απασχολημένοι για να απαντήσετε στα DM τους. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτά τα προγράμματα για να κάνουν τις παραγγελίες τους εικονικά.

Οφέλη από επώνυμες εφαρμογές

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα για την επωνυμία σας, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εφαρμογές για κινητά .

Αυξημένη ορατότητα

Με μια εφαρμογή, η επιχείρησή σας είναι πιο εύκολο να βρεθεί. Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν εύκολα και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ανά πάσα στιγμή μέσω των φορητών συσκευών τους.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τις επερχόμενες εκπτώσεις ή προωθήσεις, να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας και ακόμη και να επικοινωνήσουν μαζί σας απευθείας μέσω των τηλεφώνων τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι το μήνυμά σας θα γίνει καλά δεκτό, καθώς οι εφαρμογές παρέχουν πληροφορίες σε μορφή φιλική προς το χρήστη.

Βελτιωμένα επίπεδα δέσμευσης πελατών

Σκεφτείτε πόσο συχνά οι πελάτες σας έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές τους για smartphone. Είναι πολύ συνηθισμένο για αυτούς να το κάνουν συχνά, κάθε μέρα. Όταν βάζετε το εμπορικό σήμα σας στην τσέπη κάποιου, αναπόφευκτα θα θέλει να το χρησιμοποιήσει. Αυτό σας εγγυάται μια πρόσθετη ευκαιρία για έναν εύκολο τρόπο που κάνει τους πελάτες να μαθαίνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Καλύτερη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας

Το να είστε σε θέση να συμβαδίζετε με τις τάσεις της τεχνολογίας θα προσελκύσετε περισσότερο την προσοχή των πελατών από ποτέ. Αρκεί απλώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να πουλήσετε σε πελάτες σε έναν ιστότοπο. Δημιουργώντας μια εφαρμογή, διαφημίζετε το προϊόν σας με έναν νέο τρόπο που επιτρέπει στους ανθρώπους να μαθαίνουν για την επωνυμία σας με τον ελεύθερο χρόνο και την άνεσή τους.

Πώς να αξιοποιήσετε σωστά τα οφέλη του Tech World για να βελτιώσετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυξημένα έσοδα

Σύμφωνα με το Sage Journals , οι πελάτες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μια επωνυμία μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής της. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις ειδοποιήσεις που λαμβάνουν σχετικά με νέα προϊόντα ή στο ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον έλεγχο της εφαρμογής σας.

Καλύτερη εμπειρία πελάτη

Οι άνθρωποι περιμένουν γρήγορες και εύκολες αλληλεπιδράσεις με επιχειρήσεις μέσω κινητών συσκευών. Το 53 % των διαδικτυακών καταναλωτών είναι πιθανό να εγκαταλείψουν την αλληλεπίδραση με έναν ιστότοπο που χρειάζεται περισσότερα από τρία δευτερόλεπτα για να φορτώσει.

Γιατί, λοιπόν, η επιχείρησή σας εξακολουθεί να εκτελεί έναν ιστότοπο που δεν είναι βελτιστοποιημένος για κινητά; Καθώς τα πρότυπα ιστού συνεχίζουν να εξελίσσονται, οι εταιρείες που δεν παρέχουν καλύτερη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας κινδυνεύουν να μείνουν πίσω σε αυτό που οι καταναλωτές ονομάζουν ντεμοντέ τεχνολογία.

Αυξημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τις σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα ιστολόγιά σας

Ίσως σκέφτεστε τι θα μπορούσαν να κάνουν οι επώνυμες εφαρμογές για τον ιστότοπό σας. Η δημιουργία μιας εφαρμογής για την επιχείρησή σας πιθανότατα θα απαιτεί από τους χρήστες να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους κωδικούς πρόσβασής τους.

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις επώνυμες εφαρμογές σας θα συνδεθούν αμέσως σε όλες τις σελίδες σε αυτήν. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα στον ιστό σας.

Εύρεση νέων τάσεων στο Tiktok. Πόσο δύσκολο είναι;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Takeaway

Για μεγάλες και μικρές εταιρείες, οι επώνυμες εφαρμογές επηρεάζουν την εικόνα και την παρουσία της επωνυμίας σας στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Με την προσαρμοσμένη εφαρμογή σας, έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε πτυχή. Μπορείτε να αναπτύξετε τυχόν ενημερώσεις γρήγορα και να προσφέρετε στους πελάτες σας καλύτερες υπηρεσίες χωρίς να περιμένετε βοήθεια από μια εξωτερική εταιρεία. Επιπλέον, η δημιουργία της επώνυμης εφαρμογής σας είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ, χάρη στα τρέχοντα εργαλεία δημιουργίας εφαρμογών.

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5425