About GetSpace Review

GetSpace κριτική

Υπάρχουν μερικοί μοναδικοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων που μιλούν πολύ πέρα ​​από την παροχή μόνο των υπηρεσιών.

Το GetSpace είναι μια ενιαία πλατφόρμα φιλοξενίας Ιστού για όλες τις ανάγκες σας. Έχουν καλύψει τα πάντα και παρέχουν μια ποικιλία υπηρεσιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα ή ακόμα και να συνδυάσετε.

Βρίσκεται παγκοσμίως και τα γραφεία του είναι απλωμένα σε ένα ευρύ φάσμα περιοχών. Θα μπορείτε επίσης να λάβετε τοπική εξυπηρέτηση πελατών στη μητρική σας γλώσσα, για ευκολία στη χρήση. Έχει τόσα πολλά να προσφέρει σε όλους και έτσι δημιουργήσαμε αυτήν την κριτική GetSpace που θα σας καθοδηγήσει περαιτέρω.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πως να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με τους φίλους σας

Σχετικά με το GetSpace

Το GetSpace παρέχει προστασία ευαίσθητων δεδομένων μαζί με ποιότητα. Η ομάδα καινοτόμων και εργαζομένων τους διαθέτει υψηλά προσόντα για αυτή τη δουλειά. Μερικά από τα άλλα πρακτορεία τους περιλαμβάνουν το Starflix Vilnius που είναι μια ψηφιακή διαφημιστική εταιρεία και μπορείτε να επιλέξετε να τη χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την ψηφιακή παρουσία του ιστότοπού σας.

Σχετικά με το GetSpace Review

Το άλλο πρακτορείο κάτω από αυτά είναι το WordPress Academy, το οποίο είναι ένα εντατικό και πρακτικό μάθημα σχεδιασμού ιστοσελίδων που θα σας προετοιμάσει για το μέλλον. Η πρακτική πτυχή αυτού του μαθήματος είναι σχεδόν 90%.

Τοποθεσία Κέντρου Δεδομένων GetSpace

Τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν σε κέντρα δεδομένων Tier III που βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη. Το GetSpace εγγυάται επίσης ασφάλεια ανώτατου επιπέδου.

Τοποθεσία Κέντρου Δεδομένων GetSpace

Συνεργάζονται επίσης με μερικούς από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές υλικού και λογισμικού, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας εξυπηρετούνται μόνο ποιοτικά προϊόντα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πιθανές υπηρεσίες φιλοξενίας από το GetSpace ανά πάσα στιγμή.

Βασικά χαρακτηριστικά του GetSpace

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του GetSpace που το διακρίνουν από όλους τους άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας παρατίθενται παρακάτω.

Έκδοση και υποστήριξη PHP:

Η ταχύτητα είναι πραγματικά εξαιρετική χρησιμοποιώντας το GetSpace, θα λάβετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP 7 μαζί με HTTP/2 με το πιο πρόσφατο υλικό και επίσης καθαρό SSD που εξασφαλίζει αστραπιαία ταχύτητα. Προσφέρουν επίσης υποστήριξη 24/7 μαζί με πολλά δωρεάν πράγματα καθώς και 50 GB εντελώς ελεύθερου χώρου.

Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε από το cloud και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές συνομιλίας. Μπορείτε να στείλετε έναν σύνδεσμο και απλώς να συμμετάσχετε στη συζήτηση ακριβώς έτσι.

Συνομιλία, κρυπτογράφηση από την πλευρά του διακομιστή και έλεγχος πρόσβασης αρχείων:

Υπάρχουν επίσης κρυπτογραφήσεις από την πλευρά του διακομιστή. Χρησιμοποιώντας αυτό, όλες οι συνομιλίες σας θα κρυπτογραφούνται με ένα μοναδικό κλειδί και θα είναι αδύνατο να διαβάσετε πληροφορίες ή να τις τροποποιήσετε υπό τέτοιες συνθήκες. Όλοι έχετε επίσης έλεγχο πρόσβασης στα αρχεία, που είναι το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό τους.

Χρησιμοποιώντας αυτό μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης ή επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο αρχείο όποτε χρειάζεται. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης με βάση τους υπαλλήλους που προσλαμβάνονται.

SSL, SSD και δωρεάν μετακίνηση:

Εάν χρειαστεί, οι πληροφορίες θα αποθηκευτούν στο cloud από οποιοδήποτε gadget που διαθέτετε και δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς αυτό. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και χώρο αποθήκευσης SSD που διασφαλίζει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και καμία καθυστέρηση.

SSL, SSD και Δωρεάν μετακίνηση

Η επιλογή Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου είναι επίσης εξαιρετική, όπου μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε την ιστοσελίδα σας στο σύστημά τους δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων όλων των σελίδων, λογαριασμών email, καθώς και ονομάτων τομέα.

Τύποι προσφορών GetSpace Hosting Plans:

Υπάρχουν πολλές επιλογές GetSpace από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Αυτά περιλαμβάνουν

Τύποι προσφορών GetSpace Hosting Plans:
  • Η φιλοξενία SSD ξεκινά από 3,18 $ με 100% καθαρό SSD Plus- 100 GB Cloud
  • Η φιλοξενία WordPress ξεκινά από 6,25 $ (Σούπερ ταχύτητα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας και 100 GB Cloud)
  • Η φιλοξενία VPS ξεκινά από τις 7.50 (SSD, απεριόριστη κίνηση)
  • Η φιλοξενία στο Cloud ξεκινά από 0 $ με ΦΠΑ 23% (50 GB δωρεάν και όλα τα έγγραφά σας μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια στο cloud)

Τι κάνει το GetSpace διαφορετικό από το άλλο Hosting:

Με το GetSpace λαμβάνετε πλήρη πακέτα ασφαλείας με 100% προστασία, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι πλήρως απαλλαγμένος από κάθε είδους χάκερ και spammers. Μαζί με αυτό, θα σας παρέχονται επίσης πιστοποιητικά SSL, ασφάλεια SiteLock, λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Enterprise και Cloudflare που είναι εξαιρετικά για την προστασία του ιστότοπου.

Θα πρέπει να επιλέξετε το GetSpace, καθώς αποκτάτε και φιλοξενία ιστοσελίδων μεταπωλητή. Μπορείτε να πάρετε ένα χώρο όταν απαιτείται και στη συνέχεια να το μεταπωλήσετε αργότερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αγοράσετε υπηρεσίες χονδρικής και στη συνέχεια να τις πουλήσετε σε πελάτες σε υψηλότερη τιμή.

Συμπέρασμα – GetSpace κριτική

Θα πρέπει πραγματικά να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων GetSpace , με τόσο εξαιρετικές προσφορές όσον αφορά τις τιμές και επίσης τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος φιλοξενίας εκεί έξω που να παρέχει τόσο τεράστια γκάμα δυνατοτήτων στους πελάτες του.

Οι υπηρεσίες εκτός από τις τεχνικές πτυχές της φιλοξενίας ενός ιστότοπου είναι επίσης καλές και γρήγοροι για να σας βοηθήσουν. Φροντίστε να δοκιμάσετε το GetSpace, καθώς έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Κριτική του Name.com

Κριτική του GreenGeeks

Κριτική Cloudways

Κρητική Namecheap

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *