Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat

Αν και έχουμε εκατοντάδες εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο για Android, το Snapchat είναι πιο δημοφιλές και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Καμία εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που προσφέρει το Snapchat.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλη εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο, το Snapchat έχει επίσης σφάλματα και δυσλειτουργίες που συχνά εμποδίζουν τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τις καλύτερες δυνατότητες της εφαρμογής. Ένα τέτοιο ζήτημα είναι το σφάλμα εκκίνησης του Snapchat που διακόπτει την αυτόματη λειτουργία της εφαρμογής όταν εκκινείται.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Snapchat βρέθηκαν να παραπονιούνται ότι το Snapchat δεν λειτουργεί στα smartphone τους. Εάν αντιμετωπίζετε επίσης το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιέστε “Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου” , έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα

Δεδομένου ότι η πραγματική αιτία του Snapchat δεν λειτουργεί ακόμη πρέπει να ανακαλυφθεί, πρέπει να βασιστούμε σε γενικές λύσεις για την επίλυση όλων των πιθανών προβλημάτων. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους για να διορθώσετε το Snapchat που δεν λειτουργεί σε Android και iPhone . Ας αρχίσουμε.

1. Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

 

Πριν από οτιδήποτε άλλο, πρέπει να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι σε λειτουργία και λειτουργούν. Το Snapchat λειτουργεί μόνο όταν οι Διακομιστές είναι ενεργοποιημένοι και ενεργοί. Όταν οι διακομιστές του Snapchat είναι εκτός λειτουργίας, η εφαρμογή θα σας εμφανίσει πολλά σφάλματα όπως “Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση”.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν έλεγχο χρόνου λειτουργίας ιστότοπου τρίτου μέρους για να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι σε λειτουργία και λειτουργούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το Downdetecter ή άλλους παρόμοιους ιστότοπους.

2. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

 

Εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν λειτουργεί ή είναι ασταθής, τότε το Snapchat δεν θα λειτουργήσει. Το Snapchat απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για την ανταλλαγή πληροφοριών από τους διακομιστές του.

Επομένως, εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι εντάξει και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή Snapchat, είναι καλύτερο να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε WiFi, μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και συνδεθείτε ξανά στο Snapchat. Εάν το ίντερνετ σας είναι ένοχος, θα διορθωθεί αμέσως.

3. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Snapchat

Εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι σε λειτουργία και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, πρέπει να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή Snapchat στο Android ή το iPhone σας.

Εάν το Snapchat δεν λειτουργεί, πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά. Αυτό πιθανότατα θα διορθώσει το πρόβλημα του Snapchat που δεν λειτουργεί στο τηλέφωνο.

4. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο Android ή το iPhone σας

 

Εάν το Snapchat εξακολουθεί να μην λειτουργεί στο smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό. Η επανεκκίνηση ενός smartphone είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων. Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να απελευθερώσει όλες τις εφαρμογές από τη μνήμη σας και να δημιουργήσει ξανά την κρυφή μνήμη.

Επομένως, επανεκκινήστε το Android smartphone ή το iPhone σας πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε επόμενη μέθοδο. Αυτό θα διορθώσει το Snapchat που δεν λειτουργεί στο πρόβλημα του τηλεφώνου μου.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Επανασυνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Snapchat

Εάν το Snapchat εξακολουθεί να μην λειτουργεί στο τηλέφωνό σας ακόμα και μετά το άνοιγμα της εφαρμογής, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και να συνδεθείτε ξανά.

Όταν συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Snapchat, η εφαρμογή θα προσπαθήσει να συγχρονίσει ξανά όλα τα στοιχεία σας. Δείτε πώς μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Snapchat.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο Bitmoji σας .

 

2. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση .

 

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε το κουμπί Αποσύνδεση ή Ναι .

 

Αυτό είναι! Μόλις αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά στο Snapchat σας. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Snapchat σε Android και iOS.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής Snapchat

 

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε ότι το Snapchat δεν λειτουργεί στο τηλέφωνο είναι το αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής. Το Force Stop πιθανότατα θα διορθώσει όλα τα προσωρινά προβλήματα της εφαρμογής και η εφαρμογή Snapchat θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά.

Η αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Snapchat είναι αρκετά εύκολη. πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο Snapchat και να επιλέξετε Πληροφορίες εφαρμογής. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Αφού κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή, ανοίξτε την ξανά και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Το Snapchat ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει το Snapchat Plus ως συνδρομή επί πληρωμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat

Εάν η εφαρμογή Snapchat εξακολουθεί να μην λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, είναι καλή ιδέα να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat. Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android σας και πατήστε την Εφαρμογή .

 

2. Στη Λίστα εφαρμογών, βρείτε και πατήστε στο Snapchat .

 

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση , όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

 

4. Στο Storage, πατήστε στην επιλογή Clear Cache .

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Snapchat στο Android για να διορθώσετε το Snapchat που δεν λειτουργεί.

8. Ενημερώστε την Εφαρμογή Snapchat

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν επιλύσουν το πρόβλημα, πρέπει να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat από το Google Play Store ή το iOS App Store.

Μερικές φορές, οι παλιές εκδόσεις των εφαρμογών Snapchat μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα όπως αυτό. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή από το Google Play Store ή το Apple App Store για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Snapchat.

Στο Android, πρέπει να ανοίξετε το Google Play Store και να αναζητήσετε το Snapchat. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών και πατήστε Ενημέρωση .

Στο iOS, πρέπει να ανοίξετε το Apple App Store και να πατήσετε την εικόνα του προφίλ σας. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί Ενημέρωση δίπλα στην εφαρμογή Snapchat.

 

Αυτό είναι! Αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για να διορθώσετε το Snapchat που δεν λειτουργεί με το πρόβλημα του τηλεφώνου μου. Εάν έχετε ακολουθήσει προσεκτικά τα βήματα, το πρόβλημα είναι βέβαιο ότι θα επιλυθεί. 

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: