Γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση στο Android

Ο όγκος μειώνεται αυτόματα στο Android; 6 τρόποι για να το διορθώσετε

Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο, το Android έχει πολλά ελαττώματα. Οι χρήστες Android πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα από τους χρήστες iPhone επειδή είναι ανοιχτού κώδικα.

Πρόσφατα, ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς χρήστες είναι το “Η ένταση του Android μειώνεται αυτόματα”. Εάν αναρωτιέστε γιατί η ένταση του τηλεφώνου σας ολοκληρώνεται αυτόματα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση στο Android;

Τώρα μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ένταση του Android μειώνεται αυτόματα.

Το πρόβλημα μπορεί να συνδέεται με το κουμπί έντασης ήχου, σφάλμα λογισμικού, κατεστραμμένα αρχεία Android, προβληματικές εφαρμογές κ.λπ.

Μερικές συσκευές Android ρυθμίζουν επίσης το επίπεδο έντασης στο 50% για να αποφύγουν ζημιές στα χρόνια σας. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, η ένταση του Android μειώνεται αυτόματα λόγω ελαττωματικών κουμπιών έντασης.

Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Nintendo Switch σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διορθώσετε την αυτόματη μείωση της έντασης στο Android;

Τώρα που ξέρετε γιατί η ένταση του ήχου συνεχίζει να μειώνεται από μόνη της στο Android, η αντιμετώπιση προβλημάτων θα μπορούσε να είναι εύκολη.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους επίλυσης του ζητήματος Ένταση που συνεχώς μειώνεται αυτόματα σε smartphone Android.

1. Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Εάν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα την πρώτη φορά, οι πιθανότητες για ελαττωματικά κουμπιά υλικού είναι σπάνιες.

Μπορεί να υπάρχει σφάλμα ή σφάλμα που μειώνει το επίπεδο έντασης. Επομένως, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, φροντίστε να επανεκκινήσετε το smartphone σας και ελέγξτε.

Η επανεκκίνηση μιας συσκευής Android είναι εύκολη. πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε ‘Επανεκκίνηση‘. Μετά την επανεκκίνηση, παίξτε τη μουσική ή οποιονδήποτε ήχο και ελέγξτε αν το πρόβλημα παραμένει.

2. Απενεργοποιήστε την προειδοποίηση έντασης ήχου

Απενεργοποιήστε την προειδοποίηση έντασης ήχου

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πολλά τηλέφωνα Android έχουν περιορισμένη ένταση ήχου που λειτουργεί κάθε φορά που εντοπίζει ακουστικά ή ακουστικά Bluetooth.

Το Volume Limiter στο Android περιορίζει την ένταση του τηλεφώνου σας στο 50% για να προστατεύσει τα αυτιά σας.

Εάν ανεβάζετε το επίπεδο της έντασης και στη συνέχεια συνδέετε τα ακουστικά στο τηλέφωνό σας, το πιθανότερο είναι ότι ο περιοριστής έντασης κάνει τη δουλειά του. Ως εκ τούτου, πρέπει να απενεργοποιήσετε τον περιοριστή έντασης ήχου στη συσκευή σας Android για να επιλύσετε το πρόβλημα.

  • Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android σας.
  • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχος και δόνηση.
  • Στη συνέχεια, πατήστε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επιλέξτε Περιοριστής έντασης πολυμέσων.
  • Πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, συνδέστε ξανά το ακουστικό σας. Αυτή τη φορά το Android δεν θα μειώσει την ένταση.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPhone (8 καλύτερες μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ελέγξτε το κουμπί έντασης ήχου

Ελέγξτε το κουμπί έντασης ήχου

Ένα ελαττωματικό κουμπί έντασης είναι συχνά ο κύριος λόγος που «η ένταση μειώνεται αυτόματα στο Android». Πρέπει να ελέγξετε εάν τα κουμπιά έντασης ήχου είναι κολλημένα ή αν εμφανίζει ορατό σημάδι βλάβης.

Εάν το κουμπί έντασης είναι κολλημένο ενώ πατάτε, η ένταση θα μειωθεί. Σε περίπτωση ελαττωματικού κουμπιού έντασης ήχου, πρέπει να το αντικαταστήσετε από τεχνικό. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για να απενεργοποιήσετε εντελώς το κουμπί Έντασης και, στη συνέχεια, να ελέγξετε την ένταση από τις ρυθμίσεις ήχου.

Γιατί η φωτεινότητα μειώνεται συνεχώς στο τηλέφωνό σας Android (και πώς να το διορθώσετε)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εκκινήστε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία

Όπως ο υπολογιστής σας, το τηλέφωνό σας Android έχει μια κρυφή ασφαλή λειτουργία. Η ασφαλής λειτουργία λειτουργεί απενεργοποιώντας όλες τις εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε εύκολα να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας Android σε ασφαλή λειτουργία.

Σας επιτρέπει να βρείτε προβληματικές εφαρμογές που ενδέχεται να διακόψουν τη λειτουργία του ήχου.

Εάν η ένταση του ήχου δεν μειώνεται σε ασφαλή λειτουργία, πρέπει να ελέγξετε τις εφαρμογές τρίτων που εγκαταστήσατε πρόσφατα. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μεμονωμένα μέχρι να βρείτε αυτόν που κάνει το πρόβλημα.

Πώς να αποκλείσετε τα κουμπιά έντασης ήχου στο τηλέφωνο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Επαναφέρετε εργοστασιακά το Smartphone σας

Επαναφορά τηλεφώνου

Κακόβουλο λογισμικό, ιοί, εφαρμογές τρίτων και εσφαλμένες ρυθμίσεις μπορούν να μειώσουν την ένταση του τηλεφώνου σας σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πραγματικό πρόβλημα για την ένταση ήχου που συνεχίζει να μειώνεται από μόνη της στο Android, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η καλύτερη επιλογή.

Ωστόσο, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγράψει όλες τις εφαρμογές τρίτων και τις ρυθμίσεις που έγιναν από το χρήστη. Θα χάσετε επίσης τα αρχεία σας. Επομένως, δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας πριν επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του smartphone σας.

Πώς να ομαλοποιήσετε την ένταση ήχου στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια

Λέγοντας επαγγελματική βοήθεια, εννοούμε τη βοήθεια του κατασκευαστή του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας στο τοπικό κέντρο σέρβις για να μάθετε την πραγματική αιτία του προβλήματος.

Δεν είναι όλα στο χέρι μας και αν το πρόβλημα βρίσκεται στην κάρτα ήχου της συσκευής σας, θα σας βοηθήσει μια ομάδα υποστήριξης. Εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση, θα το επισκευάσετε χωρίς κόστος.

Εάν δεν έχετε τα επίσημα καταστήματα, μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας στο πλησιέστερο τοπικό κατάστημα επισκευής και να εξηγήσετε το πρόβλημα.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι Ο όγκος επιδιόρθωσης μειώνεται αυτόματα στο Android. Και αν το άρθρο σας βοήθησε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top