Γιατί το Snapchat αποσυνδέεται

Γιατί το Snapchat αποσυνδέεται ; 10 τρόποι για να το διορθώσετε

Όσον αφορά την κοινή χρήση φωτογραφιών, το Snapchat είναι καλύτερο από το Instagram. Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών με μερικές δυνατότητες επικοινωνίας.

Το Snapchat είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των εφήβων, επειδή τους δίνει έναν εύκολο τρόπο να καταγράφουν και να μοιράζονται φωτογραφίες. Είναι μια τέλεια πλατφόρμα για οποιονδήποτε να μοιραστεί τις πολύτιμες στιγμές του.

Ωστόσο, όπως κάθε παρόμοια εφαρμογή, το Snapchat έχει μερικά προβλήματα. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι η εφαρμογή Snapchat συνεχίζει να τους αποσυνδέει.

Γιατί το Snapchat συνεχίζει να με αποσυνδέει;

Μερικές φορές, η εφαρμογή μπορεί να σας εμφανίσει σφάλματα και να σας αποσυνδεθεί χωρίς πραγματικό λόγο. Είναι πιθανό η έκδοση της εφαρμογής Snapchat που χρησιμοποιείτε να έχει προβλήματα συμβατότητας, σφάλματα και δυσλειτουργίες που αναγκάζουν την αποσύνδεση ή ίσως οι διακομιστές αντιμετωπίζουν χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το Snapchat σας αποσυνδέει τυχαία. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η εφαρμογή Snapchat που σας αποσυνδέει τυχαία είναι ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να επιλυθεί εύκολα.

Επομένως, εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snapchat επειδή σας αποσυνδέει τυχαία, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το AI μου στο Snapchat

Πώς να δείτε τα γενέθλια των ανθρώπων στο Snapchat

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα του Snapchat Keep Logging Me Out;

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε γιατί το Snapchat συνεχίζει να αποσυνδέεται επανειλημμένα, η αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να είναι δύσκολη. Δείτε τι πρέπει να κάνετε εάν το Snapchat συνεχίσει να σας αποσυνδέει τυχαία.

1. Επανεκκινήστε το smartphone σας

Επανεκκινήστε το Android smartphone σας

Τα περισσότερα προβλήματα με την εφαρμογή Snapchat που δεν λειτουργεί σωστά συνδέονται με διαδικασίες παρασκηνίου και εφαρμογές που εκτελούνται. Εάν οποιαδήποτε διαδικασία παρασκηνίου εμποδίζει την επικοινωνία του Snapchat με τους διακομιστές, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής.

Μερικές φορές, η εφαρμογή μπορεί να αποτύχει να καταγράψει ή να στείλει ένα στιγμιότυπο. θα αποσυνδεθείτε επανειλημμένα και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα επανεκκινώντας το smartphone σας. Η επανεκκίνηση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με εφαρμογές στο Android.

2. Χρησιμοποιήστε το Snapchat μόνο σε μία συσκευή

Στο Snapchat, δεν έχετε καμία επιλογή να τερματίσετε όλες τις ενεργές συνεδρίες εξ αποστάσεως. Είναι πιθανό η εφαρμογή σας Snapchat να χρησιμοποιείται επίσης σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Το πρόβλημα είναι ότι η αποσύνδεση από μια συσκευή θα αποσυνδεθεί και από άλλες συσκευές. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Snapchat σε μία συσκευή ή να μην αποσυνδεθείτε από άλλες συσκευές.

Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Snapchat, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας.

3. Ελέγξτε εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat είναι κλειδωμένος

Εάν η εφαρμογή Snapchat σας αποσυνδέει επανειλημμένα, πρέπει να το κάνετε ελέγξτε εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat είναι κλειδωμένος.

Το Snapchat είναι αρκετά γρήγορο στο να απαγορεύει λογαριασμούς που ενεργοποιούν την κόκκινη σημαία. Όταν το Snapchat εντοπίζει ύποπτες δραστηριότητες στον λογαριασμό σας, σας κλειδώνει και σας αποσυνδέει αμέσως.

Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat είναι κλειδωμένος, μπορείτε να τον ξεκλειδώσετε κατά τη διαδικασία σύνδεσης. Έτσι, εάν σας ζητηθεί να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό, ο λογαριασμός σας στο Snapchat είναι κλειδωμένος, επομένως η εφαρμογή συνεχίζει να σας αποσυνδέει.

4. Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι απενεργοποιημένο

Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

Η διακοπή του διακομιστή είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το Snapchat συνεχίζει να σας αποσυνδέει. Όπως κάθε άλλη παρόμοια εφαρμογή, το Snapchat αντιμετωπίζει επίσης διακοπές λειτουργίας διακομιστή.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες της εφαρμογής όταν οι διακομιστές Snapchat είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε μόνο να περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών. Μετά την επαναφορά, μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Snapchat.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή Snapchat από αυτό ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δείχνει την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο των διακομιστών του Snapchat.

5. Απενεργοποιήστε την Ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο

Ένα σφάλμα ή σφάλμα στη δυνατότητα ανανέωσης εφαρμογής παρασκηνίου του Snapchat μπορεί να σας αποσυνδεθεί χωρίς λόγο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ανανέωση της εφαρμογής παρασκηνίου για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Snapchat στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Χρήση δεδομένων.

Χρήση δεδομένων

3. Στο στοιχείο Χρήση δεδομένων, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Τα δεδομένα παρασκηνίου

Τα δεδομένα παρασκηνίου

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τη δυνατότητα ανανέωσης της εφαρμογής στο παρασκήνιο της εφαρμογής Snapchat.

6. Καταργήστε την πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων

Οι εφαρμογές τρίτων που είναι συνδεδεμένες στην εφαρμογή σας Snapchat μπορεί συχνά να αποτελούν αιτία για αυτόματη και επαναλαμβανόμενη αποσύνδεση. Δείτε πώς μπορείτε να τα αφαιρέσετε.

Καταργήστε την πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο δικό σας Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Πατήστε το Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας προφίλ.
  • Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Συνδεδεμένες εφαρμογές.
  • Τώρα πατήστε στην εφαρμογή που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Κατάργηση εφαρμογής επιλογή.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταργήσετε την πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων από τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

7. Απενεργοποιήστε τη σύνδεση VPN/Proxy

Απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ασφαλείας/Τείχος προστασίας/VPN

Εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε VPN ή διακομιστή μεσολάβησης, απενεργοποιήστε το για να ελέγξετε εάν η εφαρμογή εξακολουθεί να σας αποσυνδέει.

Το πρόβλημα με τη χρήση μιας σύνδεσης VPN είναι ότι η εφαρμογή Snapchat θεωρεί το δίκτυό σας ασταθές και σας αποσυνδέει. Αποκλείει επίσης ανεπιθύμητες ή ύποπτες διευθύνσεις IP.

Έτσι, εάν η διεύθυνση IP στην οποία είστε συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι ανεπιθύμητη ή έχει πρόβλημα ασφαλείας, η εφαρμογή Snapchat θα σας αποσυνδέει επανειλημμένα. Ως εκ τούτου, απενεργοποιήστε τη σύνδεση VPN/Proxy για την επίλυση του ζητήματος.

8. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat

Ενώ η προσωρινή μνήμη εφαρμογών δεν έχει άμεση σύνδεση με το Snapchat που αποσυνδέεται τυχαία, εξακολουθεί να έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες Android. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να διορθώσετε την εφαρμογή Snapchat που σας αποσυνδέει τυχαία.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

  • Πρώτα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Snapchat στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.
  • Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου.
  • Στη συνέχεια, στην οθόνη Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat.

9. Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat

Μια παλιά έκδοση της εφαρμογής Snapchat μπορεί να έχει διάφορα προβλήματα, ένα από τα οποία μπορεί να είναι αυτό που αντιμετωπίζετε.

Είναι απολύτως πιθανό η έκδοση της εφαρμογής Snapchat που χρησιμοποιείτε να μην είναι πλέον λειτουργική.

Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat από το Google Play Store. Ανοίξτε τη σελίδα της εφαρμογής Snapchat στο Google Play Store και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.

10. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Snapchat

Η επανεγκατάσταση είναι η τελευταία επιλογή, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματική. Συνιστάται η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Snapchat, εάν τίποτα δεν λειτούργησε για την επίλυση του προβλήματος «Το Snapchat συνεχίζει να αποσυνδέεται».

Κάτι τέτοιο θα αποκλείσει πιθανώς τα κατεστραμμένα δεδομένα ή τις εσφαλμένες ρυθμίσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή. Για να επανεγκαταστήσετε το Snapchat, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Απεγκατάσταση.

Αυτό θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή Snapchat. Μόλις εγκατασταθεί, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή από το Google Play Store.

Το πρόβλημα με τη συνεχή αποσύνδεσή σας στο Snapchat μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά η εφαρμογή έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν. Και αυτές είναι οι μέθοδοι που έχουν βοηθήσει χιλιάδες χρήστες να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με την ερώτησή σας, «Το Snapchat συνεχίζει να με αποσυνδέει», ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε τους κοινούς σας φίλους στο Snapchat

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *