Global IPTV: 250+ βουλγαρικά κανάλια σε ποιότητα 4K

Η Global IPTV είναι ένας προσιτός πάροχος IPTV για παρακολούθηση premium βουλγαρικά κανάλια. Παρέχει επίσης τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές, πολλά ξένα τηλεοπτικά κανάλια κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία IPTV εάν θέλετε να παρακολουθήσετε βουλγαρικά και ξένα τηλεοπτικά κανάλια σε υψηλή ποιότητα. Το Global IPTV έχει τη δική του συσκευή αναπαραγωγής IPTV. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το Παγκόσμιο πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV στις συσκευές σας για να μεταδώσετε το περιεχόμενό του. Μόλις εγγραφείτε σε αυτήν την IPTV, θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης αυτού του παρόχου IPTV στο Μορφή κωδικών Xtream.

Sonic IPTV: 400+τηλεοπτικά κανάλια και 1500+ VOD

Χαρακτηριστικά της Global IPTV

Διαθεσιμότητα περιεχομένου σε 4K και HD Αθλητικό και περιεχόμενο VOD Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ασφαλείς τρόπους πληρωμής Εύκολος οδηγός εγκατάστασης Προσφέρει Premium βουλγαρικά κανάλια
Άμεση ενεργοποίηση Υπάρχει δυνατότητα μεταπωλητή 24/7/365 Υποστήριξη πελατών

Δημοφιλή κανάλια της παγκόσμιας IPTV

Ακολουθεί ένας πίνακας δημοφιλών βουλγαρικών και ξένων τηλεοπτικών καναλιών που προσφέρονται από αυτόν τον πάροχο IPTV.

Αλεπού Hustler HD Nova Sport
Agro TV Επιστήμη Ανακάλυψης Βρεφική τηλεόραση
Eurosport 2 Dorcel TV HomeMall TV
Nat Geo HD 24 Κουζίνα Κανάλι 0
Euro Folk TV Sky News Wild TV HD
Ο πλανήτης των ζώων CNBC HD BS TV
Magic TV WNESS TV bTV Comedy HD
BTV Comedy HD Europe TV Σταρ του σινεμά

Παγκόσμια προγράμματα συνδρομής IPTV

Πινακοποίηση του πακέτου εκκίνησης

Πακέτο εκκίνησης Τιμή
Δέκτης MAG254 + 6 μήνες συνδρομή 115 €
Δέκτης MAG254 + 12 μήνες συνδρομή 165 €

Πίνακας Άλλων Προγραμμάτων Συνδρομής

Διάρκεια σχεδίου Τιμή
1 μήνα 12 €
3 μήνες 36 €
6 μήνες 60€
1 χρόνος 120€

Μπορώ να αποκτήσω μια δωρεάν δοκιμή στην παγκόσμια IPTV;

Οχιαυτόν τον πάροχο IPTV δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να επιλέξετε τον 1 μήνα της, που κοστίζει 12€.

Πώς να εγγραφείτε στο Global IPTV

1. Από το πρόγραμμα περιήγησης Smartphone ή υπολογιστή σας, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Global IPTV δικτυακός τόπος.

2. Πατήστε Συνδρομές για να δείτε τα σχέδια και τις τιμές του.

3. Κάντε κλικ Συνδρομή σύμφωνα με το σχέδιο που προτιμάτε.

4. Στο Πληροφορίες λογαριασμού παρέχετε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση email σας.

5. Στη συνέχεια, δώστε τις λεπτομέρειες που ζητούνται κάτω από το πληροφορίες πελατών.

6. Τώρα, εισάγετε το δικό σας Λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας.

7. Μόλις τελειώσετε, χτυπήστε το Υποβολή και Check Out κουμπί για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

8. Θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης της συνδρομής σας στο Μορφή κωδικών Xtreme στο δεδομένο σου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να εγκαταστήσετε το Global IPTV Player σε τηλέφωνο Android

Εγκαταστήστε το Global IPTV Player σε τηλέφωνο Android

Μπορείτε να εγκαταστήσετε Παγκόσμια συσκευή αναπαραγωγής IPTV στο τηλέφωνό σας Android από το Play Store. Εκκινήστε την εφαρμογή αναπαραγωγής και εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που λάβατε από αυτόν τον πάροχο IPTV για να μεταδώσετε τα premium βουλγαρικά τηλεοπτικά κανάλια.

Πώς να φορτώσετε το Global IPTV Player στο Firestick

Όπως το Παγκόσμια συσκευή αναπαραγωγής IPTV δεν είναι διαθέσιμο στο Amazon App Store, πρέπει να το φορτώσετε αρχείο APK εγκαθιστώντας την εφαρμογή Downloader στο Firestick. Ανοίξτε την εφαρμογή μόλις φορτωθεί πλευρικά και προσθέστε το Στοιχεία κωδικού Xtream αυτού του Παρόχου IPTV για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενό του.

Πώς να αποκτήσετε το Global IPTV Player σε υπολογιστή [Windows or Mac]

Εάν πρόκειται να κάνετε ροή περιεχομένου της Global IPTV στα Windows ή στο Mac σας, τότε πρέπει να εγκαταστήσετε το Εξομοιωτής BlueStacks στον υπολογιστή σας. Εκκινήστε τον εξομοιωτή BlueStacks μόλις εγκατασταθεί και ανοίξτε τον Google Play Store από αυτό. Αναζητήστε και εγκαταστήστε το Παγκόσμια συσκευή αναπαραγωγής IPTV. Ανοίξτε την εφαρμογή και προσθέστε το Κωδικοί Xtream για ροή ξένων τηλεοπτικών καναλιών, εκπομπών κ.λπ.

Πώς να κατεβάσετε το Global IPTV σε Smart TV

Μπορείτε να φορτώσετε το Παγκόσμια συσκευή αναπαραγωγής IPTV στις έξυπνες τηλεοράσεις σας χρησιμοποιώντας το Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή εάν εκτελείται Android TV OS. Διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Μονάδα USB για να φορτώσετε αυτή την εφαρμογή αναπαραγωγής στην Smart TV σας. Εκκινήστε την εφαρμογή αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση και εισαγάγετε το Λεπτομέρειες Σύνδεσης για να ξεκλειδώσετε το εγγεγραμμένο περιεχόμενο.

Είναι νόμιμη η παγκόσμια IPTV;

Όχι, αυτή η IPTV δεν είναι νόμιμη επειδή παρέχει εκατοντάδες premium βουλγαρικά και ξένα τηλεοπτικά κανάλια χωρίς να έχει νόμιμη άδεια. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση για τη ροή αυτών των καναλιών χωρίς προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Για αυτό, πρέπει να αποκτήσετε ένα εξαιρετικά ασφαλές VPN όπως το NordVPN στις συσκευές ροής σας. Το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία καθιστά τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ανώνυμες και σας παρέχει ροή IPTV χωρίς κινδύνους.

Αποκτήστε το Nord VPN

Η βαθμολογία μας για την παγκόσμια IPTV

Επιλέξαμε το πρόγραμμα 3 μηνών αυτού του παρόχου IPTV και κατά τη διάρκεια της περιόδου χρήσης μας, ο διακομιστής ήταν πολύ σταθερός και γρήγορος. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι ότι αυτή η υπηρεσία έχει τους δικούς της παίκτες, επομένως δεν χρειάζεται να επιλέξετε εξωτερικούς παίκτες και η υποστήριξη πελατών ήταν εξαιρετική. Εκτός αυτού, προσφέρει πολλά βουλγαρικά κανάλια με υψηλή ποιότητα, αλλά τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι στο ύψος τους. Επίσης, αυτή η υπηρεσία προσφέρει διαπιστευτήρια σύνδεσης μόνο σε κωδικούς Xtream και θα ήταν καλύτερο να την προσέφεραν σε άλλες μορφές, όπως διευθύνσεις URL λίστας αναπαραγωγής M3U. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα θετικά και τα μειονεκτήματα, έχουμε αυτόν τον πάροχο IPTV 3,3/5.

Αν ψάχνετε για μια IPTV με μεγάλη συλλογή ξένων τηλεοπτικών καναλιών, μπορείτε να επιλέξετε Power IPTV ή Dino IPTV.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: