Guek IPTV: 15.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια

Το Guek IPTV είναι ένας αραβικός πάροχος IPTV που προσφέρει περισσότερα από 15.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Με αυτήν την IPTV, θα λαμβάνετε περιεχόμενο βίντεο από τις ΗΠΑ , το Ηνωμένο Βασίλειο και περισσότερες χώρες. Αυτή η IPTV προσφέρει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για τη ροή όλου του περιεχομένου βίντεο. Μπορείτε να φορτώσετε αυτό το IPTV Player στην έξυπνη συσκευή σας και να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Ας δούμε τις δυνατότητες, τα δημοφιλή κανάλια, τον τρόπο αγοράς των προγραμμάτων και τον οδηγό εγκατάστασης για αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV.

Διαβάστε επίσης: Coinplay Είναι νόμιμο;

Χαρακτηριστικά και Επισημάνσεις

Το περιεχόμενο βίντεο ενημερώνεται κάθε εβδομάδα Συμβατό με όλες τις συσκευές που βασίζονται σε Android 247 υποστήριξη πελατών
Τα κανάλια είναι διαθέσιμα σε ποιότητα HD Προσαρμόσιμη λίστα καναλιών Πρόσβαση σε πολλαπλές συσκευές
2 ώρες δωρεάν δοκιμή

 

Το Guek IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναι, αυτή η IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή για δύο ώρες. Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή, πρέπει να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Δωρεάν δοκιμή Guek IPTV

Προγράμματα συνδρομής

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά σχέδια διαθέσιμα από αυτόν τον πάροχο IPTV. Το κύριο πράγμα για αυτήν την IPTV είναι ότι δεν προσφέρει μηνιαία προγράμματα.

Σχέδιο Διάρκεια Τιμή
Μονή είσοδος 6 μήνες 450€
Μονή είσοδος 12 μήνες 650€
Διπλή είσοδος 6 μήνες 950€
Διπλή είσοδος 12 μήνες 1000€
Στο εξωτερικο 12 μήνες 90€

Πώς να εγγραφείτε στο Guek IPTV

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Guek IPTV στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να εμφανιστεί το μενού Σχέδια . Επιλέξτε το σχέδιο που επιθυμείτε.

3. Στην επόμενη οθόνη, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και ολοκληρώστε την πληρωμή.

4. Τα διαπιστευτήρια IPTV (σύνδεσμος M3U και κωδικός πρόσβασης) θα σταλούν στη συστημένη αλληλογραφία σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Guek IPTV σε smartphone Android

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την IPTV σε smartphone και tablet Android χρησιμοποιώντας το αρχείο APK. Ο σύνδεσμος για τη λήψη του αρχείου APK θα σταλεί στο mail ή στον αριθμό WhatsApp . Πατήστε τον σύνδεσμο και κατεβάστε το αρχείο APK. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το αρχείο APK και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL και τον κωδικό πρόσβασης M3U για τη ροή του περιεχομένου βίντεο.

Guek IPTV APK: bit.ly/3KlGWcH

Πώς να αποκτήσετε το Guek IPTV στο Firestick

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την IPTV στο Firestick σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε προγράμματα εγκατάστασης τρίτων. Αποκτήστε την εφαρμογή Downloader στο Firestick από το Amazon App Store . Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε την εναλλαγή Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών για την εφαρμογή Downloader . Μετά από αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Downloader και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL APK IPTV Guek και εγκαταστήστε το αρχείο APK. Ανοίξτε την εφαρμογή και παρακολουθήστε όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Πώς να κατεβάσετε το Guek IPTV σε Windows / Mac

Εάν είστε χρήστης υπολογιστή, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή IPTV χρησιμοποιώντας το BlueStacks . Αποκτήστε την εφαρμογή BlueStacks στον υπολογιστή σας από τον επίσημο ιστότοπο και κατεβάστε το αρχείο Guek IPTV APK . Ανοίξτε την εφαρμογή BlueStacks και κάντε κλικ στο εικονίδιο Εγκατάσταση APK . Επιλέξτε το αρχείο IPTV APK και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας. Ανοίξτε την εφαρμογή IPTV και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, μεταδώστε όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Πώς να εγκαταστήσετε το Guek IPTV σε Smart TV

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το Guek IPTV σε Android Smart TV χρησιμοποιώντας το αρχείο APK του. Κατεβάστε το αρχείο IPTV APK και αντιγράψτε και επικολλήστε το αρχείο σε μια μονάδα USB . Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη μονάδα δίσκου και αποκτήστε πρόσβαση στο αρχείο APK. Εγκαταστήστε την εφαρμογή IPTV στην τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή IPTV και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Μετά από αυτό, μεταδώστε και τα 15.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι το Guek IPTV νόμιμο;

Όχι, αυτή η IPTV δεν είναι νομική υπηρεσία. Οι περισσότερες από τις IPTV δεν είναι νόμιμες και είναι περιορισμένες σε πολλές χώρες. Στην υπηρεσία IPTV, τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια δεν έχουν σωστή άδεια χρήσης. Για ροή IPTV χωρίς περιορισμούς και για ροή με πλήρη ανωνυμία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το NordVPN για μια ασφαλέστερη εμπειρία ροής.

Η βαθμολογία μας για το Guek IPTV

Χρησιμοποιήσαμε τη δωρεάν δοκιμή του Guek IPTV και το πακέτο 6 μηνών του. Στη δωρεάν δοκιμή, έλειπαν πολλά κανάλια και αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη. Στο 6μηνο πρόγραμμα, αποκτήσαμε πρόσβαση σε όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες χώρες. Η υποστήριξη πελατών ανταποκρίνεται επίσης και η αναμονή είναι λιγότερο από ένα λεπτό. Τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια έχουν προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη μόνο όταν γίνεται ροή δημοφιλούς περιεχομένου. Εκτός από αυτό, αυτή η IPTV αξίζει να τη δοκιμάσετε. Η βαθμολογία μας για το Guek IPTV είναι3/5.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

IPTV στο Firestick

IPTV σε Samsung Smart TV

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: