HostArmada Κρητική.Διαβάστε τις ειλικρινείς κριτικές πριν αγοράσετε!

Σκοπεύετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει με την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο; Είναι καθήκον τους να τρέχουν τις ιστοσελίδες σας online και να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις όπως SEO, domain, φιλοξενία κ.λπ.; 

Στον σημερινό κόσμο, δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, επειδή η τεχνολογία έχει κάνει τις εργασίες σας πολύ πιο διαχειρίσιμες από ποτέ. Η λειτουργία ενός ιστότοπου είναι επίσης εύκολη με ορισμένους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού, οι οποίοι κάνουν τις εργασίες φιλοξενίας του ιστότοπού σας χωρίς κόπο. 

Δουλεύοντας μέσω των παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας, βρήκαμε έναν συγκεκριμένο πάροχο φιλοξενίας που θα μπορούσε να σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε, από τον τομέα, τη φιλοξενία και τα πιστοποιητικά SSL όλα σε ένα μέρος και επίσης χωρίς να αδειάζετε τις τσέπες σας. 

Ας δούμε λοιπόν έναν από αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας σε αυτήν την Ανασκόπηση του HostArmada. 

Σχετικά με το HostArmada 

 🚀Ταχύτητα Από το διακομιστή του Λονδίνου 0,03 έως 0,04 δευτ
⏰Χρόνος λειτουργίας Χρόνος λειτουργίας 99,9% τις τελευταίες 365 ημέρες, που είναι εξαιρετικό
👩🏻‍💻Υποστήριξη Μέσω email, άμεσης ζωντανής συνομιλίας, υποστήριξης εισιτηρίων και τηλεφωνικής υποστήριξης
🔰Ασφάλεια Πιστοποιητικά SSL , σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, τείχος προστασίας WAF και IP, κ.λπ. 
💳Μέθοδος πληρωμής Visa, MasterCard και Paypal.
♻️Πολιτική επιστροφής Πλήρης επιστροφή χρημάτων 45 ημερών
💰Τιμολόγηση Ξεκινώντας από $2,99/m
🌎Τοποθεσίες διακομιστή Τορόντο, Νιούαρκ, Φρέμοντ, Φρανκφούρτη, Ινδία, Σίδνεϊ, Σιγκαπούρη, Ντάλας και Λονδίνο

Έχοντας λανσαριστεί το 2019 , το HostArmada είναι ακόμα αρκετά νέο στην αγορά, δίνοντάς του το πλεονέκτημα των τεχνολογικών εξελίξεων και του περπατήματος με την τρέχουσα τεχνολογία. Έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα στο έπακρο, εξυπηρετώντας τους χρήστες παγκοσμίως μέσω εννέα κέντρων δεδομένων εξοπλισμένων με επιφάνειες εκκίνησης υπηρεσιών. 

Αναθεώρηση HostArmada

Με σκοπό να παρέχει ταχύτητα, ασφάλεια και σταθερότητα , λειτουργεί με λύσεις προσανατολισμένες στον πελάτη και παραμένει απολύτως διαφανές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αυτή η φιλοξενία δοκιμάζει και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της για να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό. Μπορείτε να δείτε  την κορυφαία σύγκριση του Best Nvme Web Hosting  για να δείτε ποιος κεντρικός υπολογιστής ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας όσον αφορά την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Αυτή η πλατφόρμα είναι έτοιμη και εξοπλισμένη για να φιλοξενήσει τους ιστότοπούς σας σε οποιοδήποτε επίπεδο, είτε για αρχάριους είτε για αυτούς με υψηλή επισκεψιμότητα. Το HostArmada παρέχει διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας με πολλές δωρεάν υπηρεσίες σε τιμή που δεν κοστίζει το σύνολο των αποταμιεύσεών σας. 

Δοκιμή ταχύτητας και ανάλυση για το HostArmada  

Όλοι γνωρίζουμε ότι η λειτουργία ενός ιστότοπου δεν είναι πολύ δύσκολη αυτές τις μέρες, χάρη σε παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας όπως το HostArmada.

Αλλά για να σας δώσουμε αυθεντικές πληροφορίες και για να σας ενημερώσουμε τι μπορείτε να περιμένετε από αυτήν τη φιλοξενία, πραγματοποιήσαμε πολυάριθμες δοκιμές και αναλύσεις, καθώς η αξία του χρόνου, της ενέργειας και των χρημάτων σας είναι απαραίτητα. 

Εδώ είναι τα αποτελέσματα αυτής της Ανασκόπησης HostArmada. 

Διεπαφή χρήστη HostArmada    

Για να έχετε μια ικανοποιητική εμπειρία με έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας, πρέπει επίσης να είναι εύχρηστη, δεν έχουν σημασία μόνο τα χαρακτηριστικά. Εάν είστε αρχάριος, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες που παρέχει εάν δεν καταλαβαίνετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. 

Το HostArmada θέλει να έχετε την πιο αβίαστη και ικανοποιητική εμπειρία, και ως εκ τούτου σας προσφέρει μια διεπαφή φιλική προς το χρήστη και πεντακάθαρη στην κατανόηση. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μπορείτε να δείτε τα προγράμματα που αγοράσατε και εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στον πίνακα ελέγχου σας. Μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει και τις ρυθμίσεις που θέλετε στις κατηγορίες στα αριστερά. 

Εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς email, τον τομέα και τα προγράμματα φιλοξενίας και να εργαστείτε με τον πίνακα ελέγχου σας. Το HostArmada παρέχει έναν από τους καλύτερους πίνακες ελέγχου στην αγορά, το cPanel . Παρόμοια με άλλους δημοφιλείς οικοδεσπότες Ιστού όπως οι Bluehost, InterServer, Chemicloud, A2hosting και WPX Hosting.

Δοκιμή ταχύτητας HostArmada

Για να λειτουργεί ο ιστότοπός σας στα ύψη, ο ιστότοπός σας πρέπει να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ώστε να σας ευνοούν. Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που καθορίζουν τον ιστότοπό σας ως τον καλύτερο είναι η ταχύτητά του. Γνωρίζουμε ότι σε κανέναν δεν αρέσει να περιμένει, συμπεριλαμβανομένων των πελατών σας στον ιστότοπό σας. 

Για να σας βοηθήσει να παρέχετε την ταχύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας, το HostArmada προσφέρει χώρο αποθήκευσης SSD, ο οποίος γνωρίζετε ότι λειτουργεί στη μνήμη flash. 

Έτσι, όταν ο πελάτης σας ζητήσει κάτι, θα του παρασχεθεί μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το ίδιο λένε και οι δοκιμές που πραγματοποιήσαμε σε αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το GTmetrix βαθμολογεί το HostArmada ως ‘Α’ και οι βαθμολογίες είναι αρκετά ευχάριστες. 

HostArmada Uptime Test 

Όταν έχετε ένα κατάστημα στη γωνία του δρόμου όπου πουλάτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να το κρατήσετε κλειστό το βράδυ ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή σύμφωνα με το πρόγραμμα. 

Ωστόσο, σε μια τέτοια κατάσταση, οι πελάτες σας πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα ή το απόγευμα για να ανοίξει το κατάστημά σας για να αγοράσουν το προϊόν σας. 

Αυτό το μειονέκτημα εξαφανίζεται όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο με το HostArmada. Η φιλοξενία του ιστότοπού σας με αυτήν την πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας, καθώς προσφέρει χρόνο λειτουργίας 99,9% . Δοκιμάζουμε το HostArmada εδώ και πολύ καιρό και ο χρόνος λειτουργίας δεν ήταν ποτέ μικρότερος από 99,9%, επομένως οι ισχυρισμοί αυτής της πλατφόρμας μπορούμε να πούμε ότι είναι αληθινοί. 

HostArmada Load Handling

Καθώς αναπτύσσετε την επιχείρησή σας, θέλετε να προσθέτετε περισσότερες δυνατότητες, περιεχόμενο, προϊόντα κ.λπ. Με τον καιρό η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, το ίδιο και ο ιστότοπός σας με έναν εξαιρετικό πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι πελάτες σας θα αυξηθούν επίσης. 

Όταν τα αιτήματα των πελατών είναι υψηλά, ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι λίγο αργός λόγω του φορτίου του. 

Για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις και να διατηρήσει την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση, το HostArmada λαμβάνει αρκετές προφυλάξεις. 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, χρησιμοποιεί αποθήκευση SSD και χρησιμοποιεί επίσης προσωρινή αποθήκευση. Αυτό κάνει τον χειρισμό του φορτίου εύκολο και το σέρβις πιο γρήγορο. Δοκιμάσαμε το HostArmada για χειρισμό φορτίου για τον μεγαλύτερο όγκο περιεχομένου στον ιστότοπό μας που φιλοξενείται στο HostArmada και η ταχύτητα ήταν ακόμα αξιοσημείωτη. 

Αυτό είναι καλό σε σύγκριση με τους διακομιστές BlueHost. Έχω δημοσιεύσει ένα άρθρο στο BlueHost, ελέγξτε το για λεπτομερή κριτική. 

Ανάλυση Ασφαλείας 

Σε αντίθεση με τα παλιά χρόνια, δεν είναι πολύτιμα μόνο τα φυσικά πράγματα όπως τα κοσμήματά σας. Αυτές τις μέρες τα δεδομένα σας φυλάσσονται επίσης, καθώς αποτελούν πηγή εισοδήματος και οι άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κατάχρηση εναντίον σας, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλειες σε πολλά επίπεδα. Επομένως, η διατήρηση του περιεχομένου σας ασφαλή είναι απαραίτητη στο τρέχον σενάριο.

HostArmada Ανάλυση Ασφαλείας 

Με το HostArmada, λαμβάνετε την πλήρη ασφάλεια που χρειάζεστε με τις δυνατότητες του, όπως πιστοποιητικά SSL , σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, τείχος προστασίας WAF και IP κ.λπ. 

Πολλά από αυτά παρέχονται δωρεάν με το σχέδιό σας. Όχι μόνο αυτό, αν χάσετε κάποια από τα δεδομένα σας λόγω κάποιου ατυχούς συμβάντος, παρέχουν επίσης καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Έτσι, τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή και ασφαλή με το HostArmada

Υποστήριξη πελατών

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν, προσπαθείτε να το καταλάβετε πριν το αγοράσετε. Όταν το προϊόν έρχεται σε εσάς, συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο που θα σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε. Αλλά όταν μπερδεύεστε ή κολλάτε με ένα δευτερεύον ερώτημα, αρχίζετε να περνάτε τα δάχτυλά σας μέσα από το εγχειρίδιο για να βρείτε αυτό το ένα πράγμα. 

Υποστήριξη πελατών HostArmada

Μετά από πολύ καιρό αναζήτησης, δεν βρίσκεις τίποτα, αλλά ρε, έχεις αριθμό εξυπηρέτησης πελατών! Τώρα που είναι μια στιγμή ανακούφισης, μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον που θα καταλάβει τη συγκεκριμένη κατάστασή σας και θα σας βοηθήσει να την επιλύσετε. 

Η εξυπηρέτηση πελατών στο HostArmada σας προσφέρεται είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα. Έτσι, κάθε φορά που κολλάτε με ένα ερώτημα, μπορείτε είτε να τους τηλεφωνήσετε, να συνομιλήσετε μαζί τους ή να σηκώσετε ένα εισιτήριο. Οι ερωτήσεις σας θα λυθούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, για ασύγκριτα αποτελέσματα υποστήριξης πελατών, ελέγξτε το Chemicloud, το A2hosting, το WPX Hosting και το YouStable.

Τεχνικές προδιαγραφές Hostarmada

 • Η Hostarmada χρησιμοποίησε διακομιστές LiteSpeed ​​και Apache NGINX για υψηλή ταχύτητα και απόδοση.
 • Το Hostarmada χρησιμοποιεί την προσθήκη κρυφής μνήμης WordPress Litespeed για τα προηγμένα σχέδιά της, επιτρέποντας γρήγορους χρόνους φόρτωσης και υψηλή απόδοση.
 • Δωρεάν SSL για όλους τους τομείς, προστασία προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό Immunify360, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Τείχος προστασίας.
 • Προσφέρει Shared Hosting, VPS hosting και Best Dedicated Server Hosting. Ανάλογα με το σχέδιό σας, οι αξιοπρεπείς χρόνοι απόκρισης διακομιστή κυμαίνονται μεταξύ 2 ms και 5 ms.
 • Υποστήριξη MemCache για επιχειρηματικούς ιστότοπους που αναμένουν υψηλή επισκεψιμότητα.
 • Επιλογή αποκατάστασης ιστότοπου με ένα κλικ σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας παραβιαστεί.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων HostArmada 

Η συμβολή των κέντρων δεδομένων είναι σημαντική όσον αφορά την ταχύτητα. Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε ένα από τα εννέα κέντρα δεδομένων αυτής της φιλοξενίας που είναι πιο κοντά στους πελάτες σας.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων HostArmada 

Ακολουθεί μια λίστα με τα κέντρα δεδομένων αυτής της πλατφόρμας παρακάτω σε αυτήν την Ανασκόπηση του HostArmada.

 • Τορόντο
 • Νιούαρκ
 • Fremont
 • Φρανκφούρτη
 • Ινδία
 • Σίδνεϊ
 • Σιγκαπούρη
 • Ντάλας 
 • Λονδίνο

Τύπος φιλοξενίας Ιστού Προσφέρει η Hostarmada

Το HostArmada έχει μια ποικιλία υπηρεσιών φιλοξενίας να σας προσφέρει. 

Τύπος φιλοξενίας Ιστού Προσφέρει η Hostarmada
 • Cloud WordPress Hosting: Ισχυρό και ειδικά βελτιστοποιημένο για WordPress.
 • Cloud Shared Hosting: Ευέλικτο στο σκοπό, απαράμιλλο σε απόδοση.
 • Cloud Reseller Hosting: Τεράστιες δυνατότητες κερδών και κλιμακούμενη ανάπτυξη.
 • Cloud VPS Hosting: εικονικοποιημένοι ιδιωτικοί διακομιστές KVM. 
 • Dedicated CPU Server Hosting: Αποκλειστικές λύσεις CPU Cloud για βέλτιστη ισχύ.
 • Φιλοξενία ανοιχτού κώδικα: Βελτιστοποιημένη για εφαρμογές web ανοιχτού κώδικα. 
 • Φιλοξενία ανάπτυξης: Συνοδεύεται από εργαλεία για προγραμματιστές ιστού. 

🔔 HostArmadaOffer  Αύγουστος, 2023 :  Χρειάζεστε κωδικό κουπονιού Host Armada; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό. Ακολουθεί ο 100% λειτουργικός κωδικός κουπονιού HostArmada  “GOOGIEHOST75”  και εξοικονομήστε ΕΚΠΤΩΣΗ Instant 75% σε όλα τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας.

Τομείς

Όταν διευθύνετε την επιχείρησή σας σε έναν ιστότοπο, οι πελάτες σας γνωρίζουν εσάς και τις υπηρεσίες σας από τον ιστότοπό σας, για να είμαι πιο συγκεκριμένος, τον τομέα σας. Επομένως, πρέπει να παρακολουθείτε στενά όταν σχηματίζετε έναν τομέα. 

Ο τομέας σας πρέπει να λέει στους πελάτες σας τι παρέχετε, έτσι ώστε να ευνοούν κατά την επιλογή ενός ιστότοπου, αφού κάνατε τα πράγματα ξεκάθαρα. 

HostArmada Domain

Το HostArmada σάς βοηθά να κάνετε το domain σας επίσημο στο διαδίκτυο, κατοχυρώνοντάς το και μεταφέροντάς το σε άλλο τομέα εάν το θέλετε λόγω των απαιτήσεών σας. Ας δούμε πώς το κάνει αυτή η πλατφόρμα σε αυτήν την κριτική του HostArmada. 

Εγγραφή Τομέα 

Είναι πολύ εύκολο να εγγραφεί ο τομέας σας στο HostArmada. Πρέπει να κάνετε κλικ στο ‘Domain’ στην πρώτη σελίδα και η εγγραφή θα συνεχιστεί καθώς εργάζεστε μέσω των οδηγιών που παρέχονται από το HostArmada. 

Με την εγγραφή του τομέα σας σε αυτήν την πλατφόρμα, λαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα, όπως πιστοποιητικά SSL, πίνακα διαχείρισης τομέα, κλείδωμα τομέα, διαχείριση υποτομέων, υποστήριξη τομέα 24/7, κ.λπ., όλα σε ονομαστική τιμή. Το HostArmada διασφαλίζει επίσης ότι δεν ξεχνάτε τις ημερομηνίες ανανέωσης και σας υπενθυμίζει μια ειδοποίηση. Έτσι, μπορείτε να κατοχυρώσετε γρήγορα τον τομέα σας με λίγα μόνο κλικ στο HostArmada.

Μεταφορά Τομέα 

Το HostArmada δεν σας υποχρεώνει να μεταφέρετε το domain σας, αλλά διευκολύνει τη διαχείρισή τους. Εάν το κάνετε, ο ίδιος πίνακας ελέγχου θα διαχειρίζεται τον τομέα με τη φιλοξενία. Επιπλέον, προσφέρει δωρεάν πολλές υπηρεσίες domain, οι οποίες περιλαμβάνουν και μεταφορά domain.

Προσφέρουν ένα χρόνο δωρεάν ανανέωσης τομέα μετά τη μεταφορά τομέα και έχουν μια μακρά λίστα με επεκτάσεις τομέα που προσφέρουν δωρεάν. 

Βασικά χαρακτηριστικά του HostArmada Hosting

Ας εμβαθύνουμε σε αυτήν την Ανασκόπηση του HostArmada και ας μάθουμε περισσότερα για τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Βασικά χαρακτηριστικά του HostArmada Hosting

Ταχύτητα φωτός

Μάθαμε νωρίτερα πόσο ζωτικής σημασίας είναι η ταχύτητα για την ανάπτυξη των ιστοσελίδων σας. Γνωρίζουμε ότι το HostArmada σας βοηθά να δώσετε την καλύτερη τιμή, αλλά ενημερώστε μας τι κάνει για να σας το παρέχει. 

Το HostArmada περιλαμβάνει τα ακόλουθα για να σας δώσει την καλύτερη δυνατή ταχύτητα.

 • Πλατφόρμα Cloud SSD
 • LiteSpeed ​​Cache
 • Memcached Cache
 • Cloudflare CDN
 • Συμπίεση Brotli
 • APCu PHP Cache
 • Διακομιστής Web LiteSpeed

Με αυτές τις δυνατότητες, οι ιστότοποί σας αποκτούν καλύτερη κατάταξη SEO , μειωμένο ποσοστό εγκατάλειψης, περισσότερο χρόνο και αυξημένο ποσοστό μετατροπών. 

Δωρεάν Μεταφορά Ιστοσελίδων

Μπορεί να μην είστε πάντα ικανοποιημένοι με τον τρέχοντα πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας σας και η ανάγκη αλλαγής είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες. 

Το HostArmada σάς βοηθά να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν με κάθε πρόγραμμα που αγοράζετε. Για να μην χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για τα τρέχοντα σχέδιά σας για να το κάνετε αυτό, μπορείτε είτε να το κάνετε μόνοι σας είτε να ζητήσετε από την τεχνική υποστήριξη να το κάνει για εσάς και ο ιστότοπός σας θα μεταφερθεί χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. 

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Είμαστε σίγουροι ότι παίρνετε στα σοβαρά την ασφάλεια του περιεχομένου στον ιστότοπό σας και το φροντίζετε σωστά. Το HostArmada κάνει το ίδιο και τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή από επιθέσεις.

Ωστόσο, εάν, σε κάθε περίπτωση, το περιεχόμενό σας δεχθεί επίθεση από τρίτο μέρος ή κάνατε λάθος και τα δεδομένα σας χαθούν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ιστότοπό σας και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, καθώς αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας φροντίζει από μόνο του. 

Επιπλέον, το HostArmada παρέχει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και να τα παρέχει όποτε το χρειάζεστε. 

Δωρεάν cPanel

Πρέπει να παρακολουθείτε όλες τις ρυθμίσεις που κάνετε στον ιστότοπό σας για να ταιριάζουν στους πελάτες σας. Αλλά αυτή η εργασία γίνεται πολύπλοκη όταν έχετε μια σκληρή διεπαφή.

Το HostArmada σας παρέχει έναν από τους πιο χρησιμοποιούμενους πίνακες ελέγχου. cPanel, το οποίο έχει μια διεπαφή που μπορεί να καταλάβει ένα παιδί. Έτσι μπορείτε να χειρίζεστε τον λογαριασμό σας με απόλυτη ευκολία. 

Συνεργασίες

Η HostArmada έχει συνεργαστεί με μια σειρά από κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της φιλοξενίας ιστοσελίδων για να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων. 

Η HostArmada και η Astra συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μια συνδυασμένη λύση που παρέχει στους χρήστες μια γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας για τους ιστότοπους WordPress τους. Το Astra είναι ένα δημοφιλές θέμα WordPress που είναι γνωστό για την ταχύτητα και την ευελιξία του.

Συνεργασίες

Το HostArmada είναι ένας πάροχος φιλοξενίας που βασίζεται σε σύννεφο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων, όπως υψηλή απόδοση, επεκτασιμότητα και ασφάλεια.

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από τα καλύτερα και των δύο κόσμων: το ισχυρό θέμα του Astra και την αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας του HostArmada.

Μαζί, αυτά τα δύο προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τους ιστότοπους WordPress με ευκολία. Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας WordPress, τότε η συνεργασία HostArmada και Astra είναι μια εξαιρετική επιλογή

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Hostarmada 

Αν αγοράσατε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας από την HostArmada και πιστεύατε ότι δεν ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας και θα θέλατε να αγοράσετε ένα άλλο δικό τους πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τα χρήματά σας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Hostarmada 

Το HostArmada δεν χρεώνει χρήματα για την ακύρωση του προγράμματος. Πρέπει να πληρώσετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε. 

Εκτός από αυτό, αυτή η φιλοξενία σας προσφέρει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών . Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλάβετε εάν ένα συγκεκριμένο σχέδιο σας ταιριάζει ή όχι. 

Hostarmada Pros & Cons

Ας απαριθμήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κριτικής του HostArmada. 

 

Pros

 • Καταχώρηση και μεταφορά domain
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.
 • Χωρίς χρέωση ακύρωσης
 • Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων drag n’ drop

Γιατί να επιλέξετε το HostArmada για τον ιστότοπό σας;

Δεδομένου ότι το HostArmada είναι νέο στη βιομηχανία φιλοξενίας, έχει το πλεονέκτημα της νέας τεχνολογίας και επίσης γνωρίζει τι θέλουν οι χρήστες στο τρέχον σενάριο.

Ο ιδρυτής και η ομάδα αυτής της εταιρείας φιλοξενίας είναι έμπειροι και έχουν εργαστεί σε πολλές ακμάζουσες εταιρείες, όπως η FastComet, η οποία είναι δημοφιλής στη βιομηχανία φιλοξενίας. 

Έτσι, λαμβάνετε μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας, τομέα και άλλων σε αρκετά μικρή τιμή και την υποστήριξη μιας ομάδας ειδικών. 

Συχνές ερωτήσεις – Αναθεώρηση HostArmada

Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων HostArmada;

Βρίσκονται στο Fremont, στο Ντάλας, στη Φρανκφούρτη, στην Ινδία, στη Σιγκαπούρη, στο Σίδνεϊ, στο Λονδίνο, στο Νιούαρκ και στο Τορόντο. Διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων, ώστε να έχετε την ελευθερία να επιλέξετε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς και τους πελάτες σας για καλύτερες συνδέσεις και μεγαλύτερη ταχύτητα. 

Πόσους επισκέπτες μπορεί να αντέξει το Hostarmada;

Μπορεί να χειριστεί έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών, καθώς εξισορροπεί το φόρτο ανά διακομιστή, ώστε να έχετε γρήγορη ταχύτητα ακόμη και σε υψηλή επισκεψιμότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική ταχύτητα ακόμα και όταν έχει μεγάλο φόρτο αιτημάτων, ωστόσο, ο χρόνος φόρτωσης παραμένει μικρότερος από τον παγκόσμιο μέσο όρο. 

Η Hostarmada παρέχει στο CDN τη φιλοξενία ιστού της;

Μπορεί να μην βρείτε το CDN από το HostArmada, αλλά πολλά άλλα λογισμικά καλύπτουν τα κενά. Για παράδειγμα, είδαμε ότι η διαχείριση του φορτίου γίνεται αρκετά καλά με μεγάλη ταχύτητα, επομένως αυτό βοηθά στην ταχύτητα και καλύπτει το CDN.

Προσφέρει το Hostarmada δωρεάν τομέα;

Ναι, προσφέρει μερικές δωρεάν επεκτάσεις τομέα. Αυτό εξαρτάται επίσης από τα σχέδια, ορισμένοι δωρεάν τομείς είναι δωρεάν μόνο για ορισμένα σχέδια. Ίσως θέλετε να επιλέξετε τομείς που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας και που διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο αναστολής. 

Ποια είναι η εγγύηση χρόνου λειτουργίας του Hostarmada;

Προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει online όλη μέρα. Αυτό διασφαλίζει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο καθώς δεν χάνετε χρόνο σε διακοπές. 

Το Hostarmada προσφέρει δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων;

Ναι , μία δωρεάν μετεγκατάσταση ανά πακέτο φιλοξενίας. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε εάν θέλετε να μετεγκαταστήσετε περισσότερα. Αλλά το κόστος είναι αρκετά μικρό, επομένως οι τσέπες σας διατηρούνται ασφαλείς και οι μεταναστεύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ όταν οι απαιτήσεις σας δεν ικανοποιούνται από την τρέχουσα φιλοξενία σας.

Τι έκπτωση προσφέρει η Hostarmada;

Οι εκπτώσεις αλλάζουν περιστασιακά, αλλά εμφανίζονται ανοιχτά από την HostArmada στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε επίσης να βρείτε εκπτώσεις και κωδικούς κουπονιών σε πολλούς ιστότοπους, αλλά ελέγξτε την αυθεντικότητά τους πριν τα χρησιμοποιήσετε. 

Συμπέρασμα: Hostarmada

Όπως μάθαμε σε αυτήν την Ανασκόπηση HostArmada, είναι μια εταιρεία φιλοξενίας με βάση τις ΗΠΑ, ανεξάρτητη χρηματοδότηση που ξεκίνησε το 2019. Δεν είναι τόσο παλιά στην αγορά, αλλά διαθέτει ήδη εννέα κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο μέσω των οποίων εξυπηρετεί τεράστιο αριθμό χρηστών . 

Το πλήρωμα είναι έμπειρο και σας παρέχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών και ταχύτητα χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία που αναφέραμε, ασφάλεια και προφυλάξεις μέσω πολλών λειτουργιών που περιλαμβάνει το σχέδιο της HostArmada. Άρα αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί μια δίκαιη συμφωνία.

Κρητική Namecheap

FastWebHost Κρητική

HostArmada Κρητική

κριτική GoolHost

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: