Η Apple άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ανάγνωση βιβλίων στο iOS 16 και μπορεί να μην είμαι ποτέ ξανά χαρούμενος

Για χρόνια, το Apple Books ήταν το βασικό μου λογισμικό ανάγνωσης για έναν λόγο: το κινούμενο σχέδιο που γυρίζει σελίδα είναι μακράν το καλύτερο στην αγορά.

Δυστυχώς, αφαιρέθηκε στο iOS 16 και αντικαταστάθηκε από ένα νέο κινούμενο σχέδιο που προσομοιώνει κινούμενες κάρτες μέσα από μια τράπουλα αντί να ξεφυλλίζει ένα ψηφιοποιημένο φαξ χαρτιού.

Και, παρά το γεγονός ότι προσπαθώ να προσαρμοστώ στη μετατόπιση από τότε που μπήκα στην beta τον Ιούλιο, εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι η Apple έχει καταστρέψει έναν από τους τελευταίους τρόπους με τους οποίους το τηλέφωνό μου μου πρόσφερε χαρά. Όταν πατούσατε ή σύρατε στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά της συσκευής σας πριν από το iOS 16, η εφαρμογή θα αναπαράγει μια κινούμενη εικόνα που γυρίζει σελίδα.

Είναι σαν να διαβάζω ένα PDF παρά ένα βιβλίο. Από όσο μπορώ να πω, αυτή η εμπειρία έχει εξαφανιστεί στο iOS 16, αντικαταστάθηκε από ένα κινούμενο σχέδιο που δεν θα φαινόταν παράταιρο σε μια εφαρμογή Tinder knockoff ή σε μια βοηθητική εφαρμογή προβολής PDF.

Η μόνη επιλογή που βρήκα για να αλλάξω την εμπειρία αλλαγής σελίδας είναι να μετατρέψω το βιβλίο σε μια ενιαία σελίδα με κάθετη κύλιση, κάτι που θεωρώ ακόμη πιο προσβλητικό από το νέο κινούμενο σχέδιο.

Η έκδοση iOS 16 της εφαρμογής βιβλίων έχει μερικές πραγματικά καλές αναβαθμίσεις, αλλά δεν είναι πλέον ευχάριστη η χρήση, κάτι που είναι πραγματικά κρίμα κατά τη γνώμη μου.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: