Η Apple ανοίγει την εγγραφή για την ειδική προσωπική εκδήλωση WWDC 2022

Η Apple ανοίγει την εγγραφή για την ειδική προσωπική εκδήλωση WWDC 2022

Η Apple ανακοίνωσε μια ειδική εκδήλωση που θα παρευρεθεί προσωπικά για περιορισμένο αριθμό ατόμων και η υποβολή αιτήματος εκδήλωσης έχει ανοίξει .

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε χρόνο, η Apple φιλοξενεί μια εκδήλωση με το όνομα World Wide Developers Conference, όπου εισάγει τις θεμελιώδεις ετήσιες αλλαγές της στο λογισμικό και επίσης ανακοινώνει νέα προϊόντα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, αυτή η εκδήλωση φιλοξενείται μόνο διαδικτυακά, αλλά για το WWDC 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια ειδική ολοήμερη εκδήλωση στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park.

 

Η Apple ενδέχεται να διακόψει το iPhone 11 μετά την κυκλοφορία του iPhone 14

Ανοίγει τώρα η υποβολή αιτήματος για την ειδική εκδήλωση του Apple Park

 

Η Apple δήλωσε ότι αυτή η ειδική εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν και μόνο οι προγραμματιστές και οι μαθητές του Apple Developer Program & Apple Developer Enterprise Program μπορούν να υποβάλουν αιτήματα για να την παρακολουθήσουν.

Η ειδική ημέρα στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park θα περιλαμβάνει πράγματα όπως η εναρκτήρια ομιλία του WWDC, η βασική ομιλία των εργαστηρίων και, παρουσιάσεις & βίντεο για την κατάσταση της Ένωσης και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι προγραμματιστές θα βιώσουν επίσης την «εξερευνήστε το ολοκαίνουργιο Κέντρο προγραμματιστών».

Το αίτημα υποβολής είναι πλέον ανοιχτό και θα κλείσει την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 9:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού . Η Apple θα ενημερώσει την κατάσταση εγγραφής της την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. ώρα Ειρηνικού. Αυτή η ειδική ημέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα του Apple WWDC 2022.

Πώς να υποβάλετε αίτημα για ειδική εκδήλωση του WWDC 2022

Για να εγγραφείτε Ειδική εκδήλωση στο Apple Park, πρέπει να είστε μέλος του προγράμματος προγραμματιστών Apple ή του προγράμματος Apple Developer Enterprise και να ακολουθείτε το πρωτόκολλο COVID 19. Οι απαιτήσεις και η καθοδήγηση από τις αρχές δημόσιας υγείας είναι ένα αρνητικό τεστ COVID-19, το οποίο θα ήταν μόνο τρεις ημέρες πριν από την εκδήλωση.

Πρώτα, μεταβείτε σε αυτήν την επίσημη σελίδα από την Apple και παρακάτω, κάντε κλικ στο « Υποβολή αιτήματος » και επαληθεύστε τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα προγραμματιστών μέσω της σύνδεσης Apple ID και, στη συνέχεια, συμπληρώστε την έρευνα και υποβάλετέ την.

Πρόσφατα, οι διαρροές της Apple σχετικά με το ηχητικό προϊόν από έναν εμπιστευτικό προσωπικό της Apple επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία και ορισμένες αλλαγές στα επερχόμενα AirPods Pro 2 και AirPods Max .

 

Η Apple παρουσιάζει το iOS 15.5 Beta: Γνωρίστε τις επερχόμενες δυνατότητες του iPhone σας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: