Η Apple αρχίζει να εμφανίζει διαφημίσεις στο App Store: Επέκταση Apple Pay

Η Apple θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις στο App Store , επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε περισσότερες εφαρμογές για το iPhone σας. Επιπλέον, η Apple μπορεί επίσης να επεκτείνει την υποστήριξη Apple Pay για περισσότερα προγράμματα περιήγησης. Ας συζητήσουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες παρακάτω.

Η εφαρμογή Samsung Pay δεν λειτουργεί σε συσκευές που δεν ανήκουν στη Samsung(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Σάββατο, η Apple ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστούν διαφημίσεις στο App Store για τις εφαρμογές, κάτι που θα βοηθήσει επίσης τους προγραμματιστές να προωθήσουν τις εφαρμογές τους και να καταστήσουν δυνατή την προσέγγιση των ζωτικών χρηστών τους.

Το App Store της Apple θα εμφανίζει τώρα διαφημίσεις

 

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η διαφήμιση θα τοποθετηθεί στην ενότητα “Μπορεί επίσης να σας αρέσει” και επίσης στην αρχική ροή. Όπως και άλλες εφαρμογές, θα σας εμφανίσει μια ετικέτα διαφήμισης στις διαφημίσεις.

Παλαιότερα, η εταιρεία περιοριζόταν πολύ στο να σας εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά τώρα άνοιξε ένα για πολλούς προγραμματιστές χωρίς να καταστρέψει την εμπειρία του χρήστη και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple παρουσίασε την έκθεση εσόδων του τρίτου τριμήνου , η οποία έδειξε ότι η εταιρεία πηγαίνει καλά με την ανάπτυξή της και σημειώνει άλμα 2% σε ετήσια βάση , αλλά για να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια, ανακοίνωσε διαφημίσεις στο App Store.

Η Apple θα εισαγάγει ορισμένες νέες υπηρεσίες στην εφαρμογή Health & Apple Pay το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και Edge

Η Apple θα μπορούσε να αφήσει το Apple Pay να λειτουργήσει σε άλλα προγράμματα περιήγησης με την κυκλοφορία του iOS 16. Όπως μπορείτε να δείτε στα στιγμιότυπα οθόνης που δίνονται, εμφανίζει την επιλογή “Συνέχεια με το Apple Pay”.

Όπως ανέφερε ο αξιόπιστος προγραμματιστής Steve Moser σε ένα tweet, το Apple Pay θα λειτουργούσε σε άλλα προγράμματα περιήγησης. Βρήκε αυτή τη δυνατότητα στο iOS 16 beta 4. Όπως και πέρυσι, το iOS 15 φέρνει υποστήριξη Apple Pay στο Safari.

Ο Steve το δοκίμασε στο Google Chrome και στο Microsoft Edge και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα λειτουργούσε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης τρίτου κατασκευαστή, όπως το Mozilla Firefox και το Brave.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στην πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 16, το Apple Pay λειτουργεί σε Edge, Chrome και υποθέτω ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης τρίτου μέρους. Στο iOS 15 το Apple Pay λειτουργεί μόνο στο Safari. pic.twitter.com/x7zV5xCuiC

— Steve Moser (@SteveMoser) 30 Ιουλίου 2022

Εξάλλου, η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη δυνατότητα, επομένως πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του iOS 16, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian