Η Apple ενδέχεται επίσης να σχεδιάζει το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για το Apple TV

Η Apple ενδέχεται επίσης να σχεδιάζει το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για το Apple TV

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά, η Apple ενδέχεται επίσης να σχεδιάζει ένα πρόγραμμα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για το Apple TV+ της . Η υπηρεσία ροής της Apple προσελκύει πολλούς πελάτες στις μέρες μας και η εταιρεία θέλει τώρα να αξιοποιήσει περισσότερα από αυτήν.

Πρόσφατα, το Netflix ανέφερε επίσης ότι εργάζεται σε ένα επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για την πλατφόρμα, αλλά αναμένεται να φτάσει το επόμενο έτος και έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες, αλλά οι λεπτομέρειες του Apple TV+ είναι ένα μυστήριο αυτή τη στιγμή.

Το Apple TV+ θα αποκτήσει σύντομα φθηνότερο πρόγραμμα συνδρομής

 

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ από το DigiDay , ο επικεφαλής διαφήμισης της Apple, Todd Teresi  , συζήτησε με τα στελέχη της εταιρείας να φέρουν διαφημίσεις βίντεο στον διαφημιστικό χώρο της Apple στις συναντήσεις.

Ταυτόχρονα, μια άγνωστη πηγή ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες με περισσότερα από ένα πρακτορεία πολυμέσων και στελέχη δικτύου, ώστε η Apple να ξεκινήσει τις δοκιμές και τη διαδικασία.

Εξάλλου, δεν υπάρχει διευκρίνιση αυτή τη στιγμή σχετικά με το ποιες από τις εφαρμογές τους θα λάβουν αυτές τις διαφημίσεις βίντεο, αλλά φαίνεται πιο ακριβές για το Apple TV+ για διάφορους λόγους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, φέτος, το Apple TV+ κέρδισε την εξουσία του στις πλατφόρμες OTT καθώς η ταινία τους, CODA , κέρδισε το Όσκαρ και έχουν παράγει πολύ περισσότερο περιεχόμενο από πριν.

Και ένας άλλος λόγος είναι ότι τώρα θέλουν περισσότεροι άνθρωποι να εγγραφούν στην υπηρεσία τους, και παράλληλα με αυτό, η Apple στοχεύει επίσης να τριπλασιάσει τα έσοδα από διαφημίσεις από 4 δισεκατομμύρια δολάρια , κάτι που απαιτεί την προσθήκη περισσότερων διαφημίσεων στις εφαρμογές/υπηρεσίες της.

Επί του παρόντος, το Apple TV+ έχει ένα πρόγραμμα συνδρομής που κοστίζει 4,99 $ USD μηνιαίως και είναι λιγότερο από κάθε άλλη πλατφόρμα. για παράδειγμα, το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις της Disney Plus κοστίζει 7,99 $ .

Φαίνεται λοιπόν ότι η Apple θα έφτιαχνε αυτό το πρόγραμμα συνδρομής ως διαφημίσεις που θα υποστηρίζονται από το επόμενο έτος και στο μέλλον, ίσως το φθινόπωρο του 2023, θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής υψηλής ποιότητας από την εταιρεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy