Η Apple ενδέχεται να εργάζεται σε μια εντελώς νέα εφαρμογή iMessage

Η Apple ενδέχεται να εργάζεται σε μια εντελώς νέα εφαρμογή iMessage

Η Apple μπορεί να εργάζεται σε έναν πλήρη επανασχεδιασμό της εφαρμογής Messages, η οποία θα ανακατασκευάσει λαμβάνοντας υπόψη τα επερχόμενα ακουστικά Μικτής πραγματικότητας και θα μπορούσε επίσης να κάνει την εμφάνισή της με την κυκλοφορία της.

Ωστόσο, θα υπήρχαν επίσης πολλές άλλες αλλαγές για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με αυτό, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις πιθανές λεπτομέρειες παρακάτω.

Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή iMessage ενδέχεται να παρουσιαστεί το 2023

 

Αυτή η λεπτομέρεια προέκυψε από έναν διαρρήκτη με το όνομα ” Majin Bu “, ο οποίος τη μοιράστηκε μέσω Tweet καθώς κατέχει μεγάλη εξουσία στη διαρροή της επερχόμενης τροποποίησης της Apple.

Και σημείωσε στο tweet του ότι ορισμένες από τις πηγές του είχαν πει ότι η Apple μπορεί να σχεδιάζει μια νέα έκδοση του iMessage και μπορούμε να περιμένουμε ότι θα επανασχεδιαστεί πλήρως από όλες τις απόψεις.

Σύμφωνα με τον πόρο μου, η Apple εργάζεται σε μια νέα έκδοση του iMessage πλήρως ανανεωμένη. Νέο σπίτι, δωμάτια συνομιλίας, βίντεο κλιπ και νέες δυνατότητες συνομιλίας στο AR. Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο μαζί με το νέο ακουστικό #Apple #AppleAR #iMessage pic.twitter.com/Wp2WT8apNX

— Majin Bu (@MajinBuOfficial) 14 Οκτωβρίου 2022

Για παράδειγμα, θα αποκτούσαμε μια νέα αρχική σελίδα για την εφαρμογή με νέα δωμάτια συνομιλίας, βίντεο κλιπ και πολλές άλλες αλλαγές. Εξάλλου, τόνισα ήδη στην αρχή ότι αυτός ο επανασχεδιασμός θα εισάγει επίσης νέες δυνατότητες συνομιλίας στο AR .

Εξάλλου, με την κυκλοφορία του iOS 16, η Apple εισήγαγε επίσης ορισμένες νέες δυνατότητες για το iMessage, όπως η επεξεργασία και η μη αποστολή μηνυμάτων, τα οποία θα εγκατασταθούν και στην εφαρμογή με αναβαθμίσεις.

Επίσης, ο γνωστός χρήστης Mark Gurman από το Bloomberg σημείωσε νωρίτερα ότι τα επερχόμενα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple θα είναι πολύ ισχυρά για κατανάλωση μέσων και επικοινωνία.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι το SharePlay επεκτείνεται για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και επίσης το iOS 16‌ έφερε το SharePlay στο Messages, έτσι ώστε διάφοροι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο μαζί με συνομιλία, κάτι που είναι πιο λογικό τόσο στα μέσα όσο και στην επικοινωνία.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό η Apple να κάνει τροποποιήσεις στην εφαρμογή σχετικά με τις δυνατότητες του SharePlay με τα ακουστικά.

Σχετικά με την κυκλοφορία του, μπορούμε μόνο να περιμένουμε ότι θα φτάσει στο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των ακουστικών μικτής πραγματικότητας της Apple, ώστε να μπορούμε να το δούμε στο 1ο τρίμηνο του 2023 .

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: