Η Apple εστιάζει περισσότερα στα μοντέλα iPhone 14 Pro & Μπορεί να αυξήσει το μερίδιό του

Τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα λάβουν μόνο το νέο τσιπ A16 και τα μη επαγγελματικά μοντέλα iPhone 14 θα παραμείνουν με το περσινό τσιπ A15, το οποίο αλλάζει επίσης ορισμένα στατιστικά παραγωγής.

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από το αξιόπιστο Ming-Chi Kuo , έχουν σημειωθεί ορισμένες σημαντικές δομικές αλλαγές στις προμήθειες υψηλών προδιαγραφών του iPhone. Ας τα συζητήσουμε εν συντομία.

Το YouTube ενδέχεται σύντομα να κάνει τα βίντεο 4K αποκλειστικά για Premium(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το τελευταίο τσιπ iPhone της Apple θα είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα iPhone 14 Pro

 

Όπως ήδη γνωρίζουμε από προηγούμενες αναφορές και φήμες, η Apple σχεδιάζει να διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά και μη μοντέλα του επερχόμενου iPhone 14.

Και τώρα, η Apple φέρεται να αύξησε τις μονάδες παραγωγής iPhone 14 Pro και Pro Max περισσότερο από τα στατιστικά της προηγούμενης μονάδας. Ο Kuo πρότεινε ότι η ώθηση στην αποστολή μοντέλων υψηλής τεχνολογίας iPhone είναι περίπου 15%-20% και το ποσοστό του θα είναι 55%-60% το 2ο εξάμηνο του 22ου .

Νωρίτερα, αυτό το ποσοστό ήταν 40%-50%, και αυτό το άλμα αποδείχθηκε επίσης πλεονέκτημα για τους κύριους προμηθευτές εξαρτημάτων μοντέλων iPhone 14 υψηλής τεχνολογίας .

Όπως σημείωσε ο Kuo, η νέα αναβαθμισμένη πίσω κάμερα του μοντέλου iPhone 14 Pro θα παρέχεται από τη Sony (CIS) , Largan (φακός) , Alps (VCM/OIS) και LG Innotek (CCM) .

Η Meta δεν φιλοξενεί φέτος το συνέδριο προγραμματιστών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το ποσοστό αποστολής αυτού του προμηθευτή έχει επίσης αυξηθεί, περίπου  30–35% για το CIS της κάμερας, 20–25% για τον φακό, 15–20% για το VCM/OIS της κάμερας και το CCM είναι περίπου 30–35%.

Για να κάνει τη διαφορά, εισάγει πολλές νέες δυνατότητες μόνο στα iPhone 14 Pro και Pro Max και το βασικό μοντέλο iPhone 14 και το μοντέλο Max ή Plus (το όνομά του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα) θα χάσουν αυτές τις δυνατότητες.

Και αυτές οι νέες δυνατότητες στα μοντέλα Pro περιλαμβάνουν μια νέα σχεδίαση εγκοπής με εγκοπή σε σχήμα χαπιού + τρύπα διάτρησης , έναν κύριο αισθητήρα κάμερας 48MP , ίσως νέο πλαίσιο και ένα νέο τσιπ A16 .

Η στρατηγική πίσω από αυτήν την αλλαγή είναι να κάνουμε τους πελάτες να αγοράζουν μοντέλα Pro και, όπως όλοι γνωρίζουμε, με την αύξηση των χαρακτηριστικών, η τιμή θα αυξηθεί επίσης, ώστε οι πωλήσεις των iPhone 14 Pro και Pro Max να μπορούν να αποφέρουν περισσότερα έσοδα για την εταιρεία.

Είναι έτοιμη η Apple να φτιάξει έναν φορητό υπολογιστή με μπαταρία τόσο καλή που μπορεί πραγματικά να διαρκέσει όλη μέρα;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: