Η Apple καθυστέρησε την ενημέρωση του Telegram. Στη συνέχεια αφαιρέθηκε το νέο “Telemoji”

Η Apple κατηγορείται για την πραγματοποίηση της σημαντικής ενημέρωσης της εφαρμογής Telegram λόγω μιας δέσμης νέων κινούμενων emoji , και τώρα αυτή η ενημέρωση έχει κυκλοφορήσει, αλλά δεν περιλαμβάνει τα αναμενόμενα κινούμενα emoji.

Και επίσης, σχετικά με όλα αυτά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Telegram έχει επικρίνει τη διαδικασία ελέγχου του App Store στο κανάλι του στο Telegram. Ας συζητήσουμε όλο το θέμα παρακάτω.

Το προσαρμοσμένο μοντέλο του M2 MacBook Pro 13 ιντσών καθυστέρησε για τον Αύγουστο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η πιο πρόσφατη λειτουργία του Telegram μπορεί να είναι πλέον σφιγκτή

Την περασμένη Τετάρτη, ο Pavel Durov δημοσίευσε ένα μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram για να αναφέρει λεπτομερώς τα προβλήματα της τελευταίας ενημέρωσης που αντιμετωπίζει η εταιρεία από τον τεχνολογικό γίγαντα Apple.

Δήλωσε ότι η τελευταία τους ενημέρωση βρίσκεται στη διαδικασία αναθεώρησης των App Stores και έχουν περάσει δύο εβδομάδες , εξακολουθεί να υπάρχει χωρίς να υπάρχει λόγος από την εταιρεία.

Και ανέφερε επίσης κάποια άλλα σημεία, όπως παρόλο που έχουν πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα που σημαίνει άμεση συμπεριφορά από το App Store .

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η πραγματική δήλωση του Durov, «Εάν το Telegram, μια από τις 10 πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως, λαμβάνει αυτή τη θεραπεία, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρότεροι προγραμματιστές εφαρμογών. Δεν είναι απλώς αποθαρρυντικό: προκαλεί άμεσες οικονομικές απώλειες σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές για κινητά παγκοσμίως».

Καθώς το Telegram ανταγωνίζεται άλλες εφαρμογές γρήγορης συνομιλίας όπως το WhatsApp και το Signal, ήρθε με μια νέα δυνατότητα σε αυτήν την ενημέρωση που ονομάζεται Telemoji , η οποία περιλαμβάνει κινούμενα emoji των emoji της Apple.

Γνωρίζω ότι αυτή η δυνατότητα ακούγεται ενδιαφέρουσα, αλλά η Apple απαιτεί από την Telegram να καταργήσει αυτήν τη δυνατότητα επειδή αυτή η δυνατότητα δεν συμμορφώνεται με τις « Οδηγίες αναθεώρησης του App Store ».

Αυτή η οδηγία δεν επιτρέπει στις εφαρμογές να αναπαράγουν τα emoji της Apple . Επί του παρόντος, η Apple έχει εγκρίνει την ενημέρωση του Telegram , αλλά χωρίς αυτήν την εκπληκτική λειτουργία.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Telegram [Εύκολος οδηγός](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός αυτού, ο Durov εξέφρασε επίσης την υπόθεση για το πώς αυτή η διαδικασία αντιμετωπίζει τους άλλους μικρούς προγραμματιστές και τώρα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Telegram να σφίξει αυτή τη δυνατότητα για iPhone .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian