Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές

Σήμερα , η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 Beta 1 , το macOS 12.5 Beta 1 και το iPadOS 15.6 Beta 1 για προγραμματιστές .

Προηγουμένως, μόλις πριν από 2 ημέρες, η Apple κυκλοφόρησε σταθερές ενημερώσεις iOS 15.5 & iPadOS 15.5 με μερικές σημαντικές διορθώσεις και βελτιώσεις .

Μπορούμε να περιμένουμε την Apple να αποκαλύψει το iOS 16 και το macOS 13 στο WWDC 2022 στις 6 Ιουνίου και οι δοκιμές beta για προγραμματιστές πιθανότατα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά. Και μερικές εβδομάδες αργότερα, οι δημόσιες beta του iOS 16 και του macOS 13 θα φτάσουν, αλλά πρόκειται για την επόμενη ενημέρωση του iOS 15 αυτή τη στιγμή.

Apple MacBook Pro 13,3″ με τσιπ M1 (Apple M1/8GB/256GB SSD) – Ασημί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι νέο υπάρχει στο iOS 15.6 First Beta

Η Apple άρχισε να κυκλοφορεί τις επόμενες beta αμέσως μετά την προηγούμενη έκδοση. Προς το παρόν, δεν έχει εντοπιστεί τίποτα νέο χαρακτηριστικό ή επιδιορθώσεις και η εταιρεία επίσης δεν διευκρίνισε τίποτα νέο στις σημειώσεις κυκλοφορίας της.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η ενημέρωση είναι μικρή ενημέρωση για χρήστες iOS, επειδή μπορεί να κυκλοφορήσει τους επόμενους δύο μήνες, επομένως θα δοθεί περισσότερη προσοχή στις λειτουργίες του iOS 16. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο σύμφωνα με προηγούμενες προσπάθειες.

Η πρόσφατη ενημέρωση 15.5 υπογραμμίζει κυρίως τις δυνατότητες και τις βελτιώσεις του Apple Cash & Podcast. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις σημειώσεις έκδοσης iOS 15.6 beta 1 .

Εάν παρατηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα προηγούμενης κυκλοφορίας, το iOS 14 λήγει στις 14.8 με επίσης μια άμεση ενημέρωση 14.8.1. Μπορούμε να περιμένουμε ότι το iOS 15 μπορεί να τελειώσει με το ίδιο τον Σεπτέμβριο και το iOS 16 θα κυκλοφορήσει.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε την beta 1 της 15.6, εάν είστε εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα beta για προγραμματιστές της Apple. Για να εγκαταστήσετε, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο  Γενικά και μεταβείτε στην Ενημέρωση λογισμικού . Τώρα επιτέλους κάντε κλικ στο  Λήψη και Εγκατάσταση .

 

Το OnePlus Nord 2T με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W κυκλοφόρησε στην Ευρώπη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: