Η Apple θα αναβαθμίσει σύντομα τη λειτουργία Always-On Display του iPhone 14

Η Apple άκουσε επιτέλους τη μεγαλύτερη αντίρρηση των χρηστών της για το iPhone 14 και ενδέχεται σύντομα να αποκαλύψει μια λύση για αυτό με μια επερχόμενη ενημέρωση, όπως εντοπίστηκε στην έκδοση beta.

Όλοι γνωρίζουμε ότι πριν κυκλοφορήσει μια ενημέρωση, η Apple αρχίζει πάντα να εργάζεται για την επόμενη επερχόμενη ενημέρωση και κυκλοφορεί τις beta της και τώρα κυκλοφόρησε την τρίτη beta του iOS 16.2, η οποία σημείωσε ορισμένες σημαντικές αλλαγές που αξίζει να συζητηθούν.

Το iOS 16.2 Beta 3 διαθέτει νέες επιλογές για το AOD

Gaming Καρέκλα Γραφείου Real Racing R-zero 105511rr(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Apple έχει παραδώσει μια αποκλειστική λειτουργία στα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, η οποία είναι γνωστή ως Always On Display (AOD) και αυτή η δυνατότητα ήταν διαφορετική από άλλα smartphone.

Και στους περισσότερους από τους χρήστες του δεν αρέσει, επειδή το Always On Display σημαίνει ότι η οθόνη είναι πιο ανοιχτή ενώ εμφανίζει ορισμένες επιλογές και επίσης χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία στη διαδικασία.

Αλλά η δυνατότητα AOD της Apple ήταν να δείχνει την ίδια οθόνη κλειδώματος, αλλά απλώς κάνοντας την οθόνη να φωτίζει λίγο πιο αμυδρή, και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί δεν αρέσει στους ανθρώπους, καθώς καταναλώνει περισσότερη μπαταρία και φαίνεται το ίδιο με την οθόνη κλειδώματος.

Ορισμένες νέες αλλαγές για αυτήν τη δυνατότητα έχουν εντοπιστεί στο iOS 16.2 Beta 3 , οι οποίες θα επιτρέψουν στους χρήστες να αλλάξουν την εμφάνισή της και να εξοικονομήσουν περισσότερη μπαταρία από πριν.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα υπάρχουν δύο νέες επιλογές στις ρυθμίσεις αυτής της δυνατότητας, η πρώτη είναι να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ταπετσαρία στην οθόνη πάντα ενεργή. Και το δεύτερο επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν ή να εμφανίζουν ειδοποιήσεις .

Μπορείτε να δείτε την παραπάνω εικόνα για να δείτε πώς θα μοιάζει. Με αυτές τις αλλαγές, θα φαίνεται το ίδιο με τη δυνατότητα πάντα ανοιχτής οθόνης της Samsung , πράγμα που σημαίνει απλούστερο.

Επίσης, τώρα θα καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από πριν, καθώς μπορεί πλέον να έχει πιο σκούρο χρώμα μετά την απενεργοποίηση της ταπετσαρίας και των ειδοποιήσεων, κάτι που θα εξοικονομήσει κατανάλωση οθόνης.

Αυτή η beta είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για προγραμματιστές, αλλά σε ένα μήνα, θα φτάσει με τη σταθερή ενημέρωση iOS 16.2.

Τα παιχνίδια Google Play για υπολογιστή είναι πλέον διαθέσιμα σε Open Beta(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4543

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: