Η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο M2 iPad Pro τον Οκτώβριο, αλλά όχι το Macbook

Η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο M2 iPad Pro τον Οκτώβριο, αλλά όχι το Macbook

Τους τελευταίους δύο μήνες, έχουμε φήμες ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο M2 iPad Pro και το νέο Macbook Pro, τα οποία θα τροφοδοτούνται από τσιπ M2 Pro και M2 Max τον Οκτώβριο.

Αλλά τώρα, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε αυτό το σχέδιο εκκίνησης που δεν φαίνονται καλές για τα επερχόμενα Macbook, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από την πηγή.

 

Τα τσιπ MacBook Pro με M2 Pro & M2 Max ενδέχεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος

 

Όπως σημείωσε ο Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On , τα επερχόμενα  μοντέλα iPad 11 ιντσών και 12,9 ιντσών με την κωδική ονομασία iPads J617 και J620 πρόκειται να κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα «τις επόμενες εβδομάδες».

Και η μεγάλη ενημέρωση σε αυτά τα iPad θα είναι τα νέα τσιπ M2 , καθώς είναι τα ίδια με τα τελευταίας τεχνολογίας iPad του περασμένου έτους με τσιπ M1 και οθόνη mini-LED, και σύμφωνα με πληροφορίες το τσιπ M2 θα τα κάνει 20% πιο γρήγορα από το τσιπ M1 .

Επιπλέον, αυτά τα νέα iPad Pro αναμένεται επίσης να έχουν δυνατότητα φόρτισης MagSafe και δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης καθώς τα AirPods αναπτύσσονται στο οικοσύστημα της Apple.

Και μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε την κυκλοφορία του iPadOS 16 και του M2 iPad μαζί την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ο Mark ανέφερε επίσης την κυκλοφορία του νέου MacBook Pro, το οποίο θα τροφοδοτούν τα τσιπ M2 Pro και M2 Max. Αυτά τα MacBook θα φτάσουν σύντομα, αργότερα φέτος, αλλά όχι τον Οκτώβριο.

Με αυτή την ένδειξη, μπορούμε να περιμένουμε να κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο. Επίσης, αυτά τα ισχυρά MacBook θα διατίθενται σε μοντέλα 14 ιντσών και 16 ιντσών. Και η Apple θα μπορούσε επίσης να παρουσιάσει το Mac Mini.

Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι Mac που θα φτάσουν εκτός από αυτούς, ίσως τον επόμενο χρόνο. Όπως αναφέραμε ήδη στην αναφορά, υπάρχουν περίπου 9 Mac με περίπου 5 πιο ισχυρές παραλλαγές των τσιπ M2 στις οποίες εργάζεται η Apple.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy