Η Apple θα παρουσιάσει 11,1 ιντσών OLED iPad Pro 13 ιντσών το 2024

Η Apple ενδέχεται να σχεδιάζει να αλλάξει το μέγεθος οθόνης και τον τύπο πάνελ των μοντέλων iPad Pro που θα κυκλοφορήσουν το 1ο τρίμηνο του 2024. Δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε για αυτήν τη βασική λεπτομέρεια, καθώς προέρχεται από μια πολύ αξιόπιστη πηγή.

Πρόσφατα, η Apple κυκλοφόρησε δύο νέα μοντέλα iPad με τσιπ M2, αλλά το 2024 θα δούμε μερικά απίθανα μοντέλα iPad και τώρα, αυτή η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα iPad OLED και μεγαλύτερης οθόνης.

Η σειρά iPad της Apple το 2024 λαμβάνει τεράστιες βελτιώσεις

Το Twitter θα παρουσιάσει σύντομα το Gold & Ασημένια επαληθευμένα σήματα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σύμφωνα με τον αναλυτή οθόνης Ross Young (μέσω MacRumors ), η εταιρεία θα παρουσιάσει μοντέλα OLED iPad Pro 11,1 ιντσών και 13 ιντσών το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Σε ορισμένες προηγούμενες αναφορές, ο Ross έχει ήδη αναφέρει την άφιξη των μοντέλων OLED iPad Pro το 2024, αλλά τώρα, για πρώτη φορά, σημείωσε λεπτομέρειες σχετικά με την αύξηση του μεγέθους της οθόνης όπως πήρε από τις πηγές του.

Αν και αυτή η αύξηση μεγέθους στην οθόνη δεν είναι τεράστια, είναι μια πολύ ελάχιστη αλλαγή, αλλά ο αντίκτυπός της θα ήταν τεράστιος.

Το μέγεθος οθόνης του τρέχοντος μοντέλου iPad Pro είναι 12,9 ίντσες με πάνελ mini-LED και 11 ίντσες με οθόνη LCD. Και σε σύγκριση με τα επερχόμενα μοντέλα, αυτή η αύξηση είναι περίπου 0,10 ίντσες .

Το Chrome για iPhone λαμβάνει νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η αλλαγή φαίνεται ακόμη και δύσκολο να παρατηρηθεί στην οθόνη, αλλά χάρη σε αυτήν, θα δείτε μια τεράστια μείωση στα πλαίσια αυτών των μοντέλων iPad και με αυτήν την οθόνη θα φαίνεται πιο καθηλωτική .

Εκτός αυτού, η οθόνη OLED πάνελ είναι επίσης με τον τρόπο να κάνει την οθόνη του μοντέλου iPad Pro πιο καθηλωτική και μπορεί να κυκλοφορήσει σε μοντέλα iPad Pro μέχρι τον επόμενο χρόνο, αν όχι, έτσι το 2024.

Ο Ross Young δεν έχει σημειώσει τίποτα σχετικά με την τιμή αυτών των μοντέλων iPad Pro, αλλά σίγουρα θα δούμε άνοδο στις τιμές καθώς συνοδεύονται από πολλαπλές αναβαθμίσεις.

Πώς να διορθώσετε ένα τηλέφωνο Android που δεν λαμβάνει κλήσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, το πρώτο πτυσσόμενο iPad της Apple αναφέρεται ότι θα φτάσει το 2024 και αυτό το πτυσσόμενο iPad θα έχει πλήρες μέγεθος οθόνης 20 ιντσών όταν ξεδιπλωθεί. Και ένα άλλο μοντέλο iPad μεγέθους 16 ιντσών αναμένεται επίσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: