Η Beta του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες Mac

Η Beta του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες Mac

Η εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο, DuckDuckGo, αναπτύσσει το πρόγραμμα περιήγησής της, το οποίο λέγεται ότι επικεντρώνεται περισσότερο στο απόρρητο, και τώρα, η beta του προγράμματος περιήγησής της είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες Mac.

20 καλύτερες δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογές Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, πολλοί άνθρωποι λένε ότι τα προγράμματα περιήγησης DuckDuckGo έλαβαν εκπληκτικά ορισμένες από τις νέες δυνατότητες που δεν ήταν στην κλειστή έκδοση beta, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Εδώ είναι οι νέες δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo Beta

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμα περιήγησής της για επιτραπέζιους υπολογιστές τον περασμένο Δεκέμβριο, και τον Απρίλιο, κυκλοφόρησε την κλειστή beta και τώρα, κατόπιν αιτήματος των χρηστών Mac, η ανοιχτή beta είναι διαθέσιμη για όλους, η οποία είναι αρκετά απλή στη λήψη.

Οι χρήστες των Windows πρέπει ακόμα να περιμένουν. Αφού έλαβαν σχόλια από τους κλειστούς χρήστες beta, οι προγραμματιστές εισήγαγαν πολλές δυνατότητες, οι οποίες προφανώς θα εξαλείψουν τις διαφημίσεις. Η ανοιχτή beta αυτού του προγράμματος περιήγησης έχει πολλές νέες δυνατότητες, όπως ένα νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής για βίντεο.

Αυτό το νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής στοχεύει στην αποτροπή στόχευσης και διαφημίσεων σε βίντεο και το καλύτερο είναι ότι θα λειτουργήσει και σε βίντεο YouTube . Και η εταιρεία ισχυρίστηκε επίσης ότι βοήθησε καλά τους κλειστούς χρήστες beta.

10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android με σκοτεινή λειτουργία το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, τώρα εισάγει μια ενσωμάτωση διαχείρισης κωδικού πρόσβασης με το Bitwarden και όπως σημείωσαν, είναι ένας πιο ασφαλής και εύχρηστος διαχειριστής διαπιστευτηρίων σύνδεσης.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει επίσης αναβαθμίσει τον αυτόματο χειρισμό συναίνεσης αναδυόμενων cookie , γεγονός που θα μειώσει τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου και χωρίς να το αποδεχτείτε ή να το δείτε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο.

Υπάρχει επίσης κάποια νέα ενσωμάτωση με την επέκταση προστασίας e-mail, την οποία κυκλοφόρησε η εταιρεία πριν από δύο μήνες , ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση.

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 15.6 & iPadOS 15.6 Τρίτη έκδοση Beta για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης DuckDuckGo Beta σε Mac

Για να κατεβάσετε την έκδοση beta του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo, πρέπει απλώς να μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης και θα λάβετε ένα αρχείο DMG για εξαγωγή και εγκατάσταση. Επίσης, να θυμάστε ότι η συσκευή σας εκτελείται σε macOS 10.15 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Το DuckDuckGo παρέχει τώρα υπηρεσία email με προστασία απορρήτου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy