Η εφαρμογή Samsung Pay δεν λειτουργεί σε συσκευές που δεν ανήκουν στη Samsung

Samsung Pay App Not Working on Non-Samsung Devices

Τα smartphone της Samsung διαθέτουν μια εφαρμογή πληρωμής Samsung Pay η οποία είναι προεγκατεστημένη. Η συσκευή που δεν ήταν της Samsung είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή. Αλλά τώρα, η εταιρεία αφαιρεί την εφαρμογή Samsung Pay από τα smartphone άλλων επωνυμιών.

Σύμφωνα με τις αναφορές, το Samsung Pay δεν λειτουργεί πλέον σε συσκευές που δεν ανήκουν στη Samsung. Οι χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή στα smartphone τους βρίσκουν ένα σφάλμα που δείχνει ότι δεν λειτουργεί πλέον.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες όπως το Google Pay που είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές τρίτων που παρέχουν την ίδια υπηρεσία.

Samsung Galaxy A51 128GB Dual Sim Smartphone – Μαύρο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή Samsung Pay δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store για τηλέφωνα που δεν ανήκουν στη Samsung

 

Πολλοί χρήστες smartphone Android άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή. Το τηλέφωνο Android που δεν ανήκει στη Samsung εμφάνισε σφάλμα “Το αναγνωριστικό δεν είναι έγκυρο” κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό. Επίσης, ορισμένοι από αυτούς αντιμετώπισαν το ίδιο σφάλμα στα μοντέλα Galaxy Watch τους, όπως το Galaxy Watch 4.

Ένας από τους χρήστες ανέφερε το ζήτημα στο επίσημο φόρουμ της Samsung . Σε αυτό, η εταιρεία απάντησε και είπε, «η χρήση του Samsung Pay σε άλλα τηλέφωνα έχει αλλάξει. Έτσι, μόνο τα υποστηριζόμενα μοντέλα τηλεφώνων Samsung μπορούν να χρησιμοποιούν το Samsung Pay, καθώς άλλα τηλέφωνα Android δεν μπορούν πλέον να το χρησιμοποιούν όπως προηγουμένως.”

Το Samsung Pay δεν υποστηρίζεται πλέον από άλλα τηλέφωνα Android. Πολλοί χρήστες εξαρτώνται από την πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών, επομένως θα είναι δύσκολο για αυτούς να μεταβούν σε άλλες εφαρμογές.

Καθώς η Samsung δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη διακοπή της εφαρμογής Samsung Pay σε άλλα τηλέφωνα Android.

Η αρχή Android επιβεβαιώνει ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και για τηλέφωνα εκτός Samsung. Σε μια συσκευή Samsung, εμφανίζεται κανονική όταν την αναζητάτε στο Play store.

Πρόσφατα, η Samsung ανακοίνωσε ότι το Samsung Wallet θα αντικαταστήσει την εφαρμογή Pay. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι η εφαρμογή Πορτοφόλι είναι υπηρεσία μόνο της Samsung. Αναμένουμε από τη Samsung να μας ενημερώσει επίσημα για αυτό το θέμα.

Samsung A51 Black 128gb(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *