Η επωνυμία του Microsoft Office θα μετονομαστεί σε Microsoft 365

Η επωνυμία του Microsoft Office θα αντικατασταθεί από το Microsoft 365 εντελώς από παντού. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει ήδη κάνει μικρά βήματα σχετικά με αυτό το rebranding, αλλά τώρα το ανακοίνωσε επίσημα.

Η απόφαση της Microsoft για το Office δεν έχει επηρεαστεί ακόμα, αλλά έχει προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες. Και είναι το μεγαλύτερο rebranding τα τελευταία 30 χρόνια για το Microsoft Office, οπότε ας συζητήσουμε ποιες αλλαγές θα δούμε.

 

Η Microsoft είναι επιτέλους έτοιμη να μετατρέψει το MS Office σε Microsoft 365

 

Με απλά λόγια, θα δείτε μια νέα επωνυμία και λογότυπο του Microsoft 365 στη θέση του Microsoft Office και αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει τον ιστότοπο του Office, την εφαρμογή Office για κινητά και την εφαρμογή Office για Windows.

Επί του παρόντος, ο τομέας ιστότοπου του εργαλείου είναι το office.com , το οποίο είναι σπάνιο και η Microsoft τον χρησιμοποιεί από την αρχή, αλλά με αυτήν την αλλαγή, θα ανακατευθυνθεί σε έναν νέο τομέα, τον microsoft365.com .

Σαν να επισκέπτεστε τώρα τον επίσημο ιστότοπο του Microsoft Office, θα δείτε στην πρώτη σελίδα που ανέφερε η εταιρεία, “Το Office γίνεται Microsoft 365”, όπου μπορείτε επίσης να δείτε ένα νέο λογότυπο του Microsoft 365.

Εξάλλου, η εταιρεία έχει ήδη σημειώσει ότι δεν θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε εφαρμογές και εφαρμογές όπως το Microsoft Teams, το OneDrive, το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το Clipchamp, το Stream και το νέο AI-powered Designer θα είναι ακριβείς.

Όμως, καθώς θα υπάρχει νέα εμφάνιση και εικονίδια, θα δούμε επίσης ορισμένες νέες δυνατότητες ή ενσωμάτωση.

Πριν από δύο χρόνια, η εταιρεία άλλαξε ήδη το όνομα της συνδρομής σε Microsoft 365, πράγμα που σημαίνει ότι τα προγράμματα συνδρομής θα παραμείνουν ως έχουν ως προς τα πάντα, όπως η συνδρομή Home θα εξακολουθεί να υποστηρίζει μόνο ετήσιες χρεώσεις.

Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στον ιστότοπο και την έκδοση web του εργαλείου μέχρι τον επόμενο μήνα και η εφαρμογή Office για κινητά και Windows θα εφαρμοστεί τον Ιανουάριο του 2023 .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy