Η FDIC εκδίδει παραγγελίες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση σε 5 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου του FTX US Exchange

Η FDIC εκδίδει παραγγελίες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση σε 5 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου του FTX US Exchange

Η Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) έστειλε επιστολή παύσης και διακοπής σε πέντε εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής κρυπτογράφησης FTX US. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Sam Bankman-Fried εξήγησε ότι η FTX δεν έχει ασφάλιση FDIC, δηλώνοντας: «Δεν εννοούσαμε ποτέ διαφορετικά και ζητάμε συγγνώμη αν κάποιος το παρερμήνευσε… για να είμαστε ξεκάθαροι ότι η FTX US δεν είναι ασφαλισμένη στην FDIC».

Η FDIC δίνει εντολή σε 5 εταιρείες να σταματήσουν και να σταματήσουν

Η Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) εξέδωσε εντολές παύσης και παύσης που σχετίζονται με κρυπτογράφηση σε πέντε εταιρείες την Παρασκευή. Ο οργανισμός ρυθμίζει και ασφαλίζει τις καταθέσεις κοινοτικών τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που είναι ασφαλισμένες από το FDIC.

Πώς να κάνετε το OneDrive να σταματήσει την αποστολή αναμνήσεων μέσω email(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι επιστολές απαιτούν από τις πέντε εταιρείες και τα στελέχη τους «να σταματήσουν και να σταματήσουν να κάνουν ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις σχετικά με την ασφάλεια των καταθέσεων FDIC». Πρέπει επίσης να «λάβουν άμεσα διορθωτικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ψευδείς ή παραπλανητικές δηλώσεις».

Οι πέντε εταιρείες είναι οι FTX US, Cryptonews.com, Cryptosec.info, Smartasset.com και FDICCrypto.com.

Αναλυτικά το FDIC:

Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες έκανε ψευδείς δηλώσεις – συμπεριλαμβανομένων των ιστοτόπων και των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – δηλώνοντας ή υπονοώντας ότι ορισμένα προϊόντα που σχετίζονται με κρυπτογράφηση είναι ασφαλισμένα από την FDIC ή ότι οι μετοχές που διατηρούνται σε λογαριασμούς μεσιτείας είναι ασφαλισμένες από την FDIC.

Σύμφωνα με το FDIC, το Cryptonews.com έχει κριτικές στον ιστότοπό του που υποστηρίζουν ότι οι πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Coinbase, Etoro και Gemini είναι ασφαλισμένες από την FDIC. Το Cryptosec.info και το Smartasset.com παρέχουν μια λίστα με ανταλλαγές κρυπτογράφησης που είναι ασφαλισμένα από το FDIC που περιλαμβάνει τα Crypto.com, Luno, Robinhood και Voyager. Εν τω μεταξύ, το FDICCrypto.com κατοχύρωσε κατάφωρα έναν ιστότοπο με το FDIC στο όνομα τομέα του.

Τηλεόραση PHILIPS 43” LED 4K UHD AMPILIGHT SMART WIFI(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η FTX US έλαβε εντολή να σταματήσει και να σταματήσει

Η FTX US είναι μία από τις εταιρείες κρυπτογράφησης που έλαβε επιστολή παύσης και διακοπής από την FDIC.

Αν και οι FTX και FTX US είναι δύο ξεχωριστές πλατφόρμες συναλλαγών, ιδρύθηκαν και οι δύο από τον Sam Bankman-Fried, ο οποίος είναι επί του παρόντος ο Διευθύνων Σύμβουλος και των δύο εταιρειών. Το παγκόσμιο χρηματιστήριο FTX δεν επιτρέπει στους κατοίκους των ΗΠΑ να συναλλάσσονται στην πλατφόρμα του.

Ο Bankman-Fried ζήτησε συγγνώμη για τη σύγχυση σχετικά με την ασφάλεια FDIC στο Twitter. «Η σαφής επικοινωνία είναι πραγματικά σημαντική. συγνώμη!” έγραψε στο Twitter. «Η FTX δεν έχει ασφάλιση FDIC (και δεν το έχουμε πει ποτέ στον ιστότοπο κ.λπ.). οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε κάνουν. Ποτέ δεν εννοούσαμε διαφορετικά και ζητάμε συγγνώμη αν κάποιος το παρερμήνευσε». Σε ένα επόμενο tweet, τόνισε: «Για να είμαστε σαφείς, η FTX US δεν είναι ασφαλισμένη από την FDIC».

Apple, Google, & Η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται χωρίς κωδικό πρόσβασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το FDIC ανέλαβε δράση εναντίον εταιρειών κρυπτογράφησης. Η ρυθμιστική αρχή και το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας εξέδωσαν επιστολή προς τη Voyager Digital τον περασμένο μήνα απαιτώντας από τον δανειστή κρυπτονομισμάτων να σταματήσει και να μην κάνει ψευδείς ή παραπλανητικές δηλώσεις για το καθεστώς ασφάλισης καταθέσεων. Η Voyager υπέβαλε αίτηση πτώχευσης τον περασμένο μήνα.

 

από Bitcoin News

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian