Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV

Παρόλο που οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών έχουν μειώσει την τιμή των προγραμμάτων κλήσεων/SMS/διαδικτύου τους, οι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους για να λάβουν δωρεάν επαναφόρτιση ή Χρόνο ομιλίας. Το 2018, είχατε πολλές εφαρμογές Android που παρείχαν δωρεάν Χρόνο ομιλίας.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά τώρα και σήμερα έχετε μόνο λίγες εφαρμογές που παρέχουν δωρεάν επιλογές επαναφόρτισης. Και σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικά από αυτά.

Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV
Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV

Λίστα με τις 6 καλύτερες δωρεάν επαναφόρτιση εφαρμογών Android για να κερδίσετε χρόνο ομιλίας

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές Android για να κερδίσετε δωρεάν χρόνο ομιλίας ή να επαναφορτίσετε τον αριθμό σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές για να επαναφορτίσετε αριθμούς και να κερδίσετε χρόνο ομιλίας. Ας τσεκάρουμε.

1. Taskbucks

 

Το Taskbucks είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android όπου μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα και να τα μετατρέψετε σε μετρητά. Η εφαρμογή παρέχει διάφορα μέσα για να κερδίσετε νομίσματα. μπορείτε να παίξετε κουίζ και παιχνίδια, να ολοκληρώσετε εργασίες, να προσκαλέσετε φίλους και να κερδίσετε μέσω παραπομπών, να συμμετάσχετε στον καθημερινό διαγωνισμό και πολλά άλλα.

Με το Taskbucks, μπορείτε να κερδίζετε έως και 10.000 νομίσματα καθημερινά και να τα μετατρέπετε σε μετρητά ή να κάνετε επαναφόρτιση κινητού. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει λάβει πρόσφατα πολλές αρνητικές κριτικές λόγω σφαλμάτων και σφαλμάτων.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα μετρητά, μπορείτε να μετακινήσετε τα μετρητά στα πορτοφόλια σας. Η εφαρμογή έχει συνεργαστεί με όλα τα κορυφαία πορτοφόλια για να σας προσφέρει ανταμοιβές σε μετρητά. Συνολικά, το Taskbucks είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για δωρεάν επαναφόρτιση κινητού.

2. Πρόγραμμα περιήγησης mCent

 

Το mCent Browser είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή προγράμματος περιήγησης για Android, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε δωρεάν χρόνο ομιλίας . Πρέπει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας με το mCent και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα συνδεθεί αυτόματα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και θα σας παρέχει επιλογές για να ανανεώσετε τα προπληρωμένα προγράμματα.

Για να κερδίσετε δωρεάν χρόνο ομιλίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης mCent για να επισκεφτείτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους, να διαβάσετε τα τελευταία νέα ή να αναζητήσετε οτιδήποτε από τη γραμμή αναζήτησης. Καθώς χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το ποσό της επαναφόρτισης αυξάνεται.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για τις λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης ιστού, το mCent Browser σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες που πιθανότατα θα χρειαστείτε, όπως η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, ο αποκλεισμός διαφημίσεων, η νυχτερινή λειτουργία, οι σελιδοδείκτες, η περιήγηση με καρτέλες κ.λπ.

3. χαρτζιλίκι

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να κερδίσετε απεριόριστη δωρεάν επαναφόρτιση κινητού και μετρητά πορτοφολιού, τότε το Pocket Money μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας παρέχει μετρητά για την ολοκλήρωση εύκολων εργασιών.

Σύμφωνα με την καταχώριση του Play Store, ένας χρήστης μπορεί να κερδίσει έως και 7000 INR καθημερινά με το Pocket Money. Μπορείτε να εξερευνήσετε και να κατεβάσετε εφαρμογές για να λάβετε επιστροφή μετρητών, να βρείτε προσφορές, να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες εργασίες, να παρακολουθήσετε βίντεο τσέπης για να κερδίσετε την επιστροφή μετρητών ή να κάνετε δωρεάν επαναφόρτιση κινητού.

Λήψη της τελευταίας έκδοσης Linux 6.0 (Linux 6.0-rc1)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής που παρέχει 160 INR για κάθε νέο χρήστη που συμμετέχει και ολοκληρώνει συγκεκριμένες εργασίες με τον σύνδεσμο παραπομπής σας. Το Pocket Money είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για να κερδίσετε μετρητά από πορτοφόλι στο Android.

4. Task Mate

 

Το Task Mate από την Google είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να κερδίσετε χρήματα στο Android . Είναι μια εφαρμογή που σας ανταμείβει για την ολοκλήρωση εργασιών για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι εργασίες ήταν απλές. για παράδειγμα, θα σας ζητηθεί να τραβήξετε μια φωτογραφία ενός κοντινού εστιατορίου, να απαντήσετε σε ερωτήσεις έρευνας και πολλά άλλα.

Το καλό με το Task Mate είναι ότι δίνει στους χρήστες την επιλογή να συμμετέχουν σε εργασίες που τους ενδιαφέρουν. Εάν δεν θέλετε μια συγκεκριμένη εργασία, μπορείτε να επιλέξετε να την παραλείψετε. Πληρώνεστε για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας και μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των μετρητών στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

5. Swagbucks

 

Το Swagbucks είναι μια εφαρμογή δωροκάρτας και επιστροφής μετρητών στο Google Play Store. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να κερδίσετε δωρεάν κάρτες gif και να κάνετε μετρητά.

Αν και η εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί για επαναφόρτιση κινητών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρηματικό ποσό για να αγοράσετε κάρτες gif για δημοφιλείς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζουν επαναφόρτιση κινητών.

Πώς να κερδίσετε χρήματα online για αρχάριους(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε μετρητά με το Swagbucks, πρέπει να συμμετάσχετε σε έρευνες επί πληρωμή, να κερδίσετε μετρητά για αγορές, να ανταμειφθείτε για την παρακολούθηση βίντεο και τα παιχνίδια και πολλά άλλα.

6. Google Opinion Rewards

 

Λοιπόν, το Google Opinion Rewards είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε πιστώσεις. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση. πρέπει να απαντήσετε σε γρήγορες έρευνες. Καθώς απαντάτε στις έρευνες, κερδίζετε πίστωση Google Play.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το Google Opinion Rewards είναι ότι σας παρέχει μόνο πιστώσεις Google Play. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ανταμοιβές μόνο στο Google Play Store.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορείτε να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές ποσό επιστροφής μετρητών με αυτές τις εφαρμογές Android. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές για να κερδίσετε δωρεάν επιστροφή μετρητών, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: