Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV

Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV

Η Google ανακοίνωσε επιτέλους ότι θα επιταχύνει την απόδοση και ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις για το Google TV της.

Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλές έξυπνες τηλεοράσεις βασίζονται στην Google μέσω του λογισμικού της Google TV ή του Chromecast ροής Google TV, αν και έχει επίσης πολλά προβλήματα, κυρίως όσον αφορά την απόδοση.

Το Google TV θα λάβει σύντομα ενημέρωση Speed ​​Up

Πώς να κρύψετε την κατάστασή σας στην τελευταία εμφάνιση στο WhatsApp και γιατί πρέπει(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της Google, η εταιρεία θα αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα: απόδοση και αποθήκευση , οπότε ας τα συζητήσουμε εν συντομία.

Εκτέλεση

Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν στην Google ότι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα απόδοσης με το Google TV, όπως η υπερβολική ώρα φόρτωσης της οθόνης. Και επίσης, μετά την τελευταία ενημέρωση, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι οι οθόνες έχουν κολλήσει στην κύλιση.

Όπως είπε η Google, η επερχόμενη ενημέρωση στοχεύει στην παροχή πιο γρήγορης και πιο ανταποκρινόμενης εμπειρίας, και για αυτό, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει βελτιστοποιήσεις και βελτιώσεις εντός της CPU στη διαχείριση της προσωρινής μνήμης .

Το Chrome για iPhone λαμβάνει νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό σημαίνει ότι το λογισμικό θα χρησιμοποιεί τώρα μια CPU με πιο βελτιστοποιημένο τρόπο που θα συμβάλει στη μείωση του χρόνου φόρτωσης της οθόνης και στη φόρτωση όλων γρηγορότερα στην αρχική οθόνη, καθώς κυρίως η καρτέλα ” για εσάς ” θα φορτώνει πιο γρήγορα για την προβολή ταινιών και εκπομπών.

Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV
Η Google ανακοίνωσε ότι έκανε πολλές βελτιώσεις στο Google TV

Με όλα αυτά, η εταιρεία έκανε επίσης πιο ανταποκρινόμενη με μια νέα ρύθμιση κρυφών μνήμης με την οποία θα δούμε μια πιο ομαλή μετάβαση από τη μια καρτέλα στην άλλη ή ακόμα και από το ένα προφίλ στο άλλο.

Το OnePlus Nord 2T με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W κυκλοφόρησε στην Ευρώπη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αποθήκευση

Πέρυσι, η Google παρείχε τη νέα επιλογή, « Ελευθερώστε χώρο », στους χρήστες του Chromecast, η οποία τώρα επεκτείνεται σε χρήστες smart TV και μπορεί να βρεθεί στις ρυθμίσεις.

Καθώς οι χρήστες διαμαρτύρονταν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν λήψη εφαρμογών, η Google δήλωσε ότι τώρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη νέα επιλογή για να αποκτήσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης για νέες εφαρμογές και επίσης, μερικά από τα σφάλματα εγκατάστασης της εφαρμογής εκκινήθηκαν.

Επίσης, οι εφαρμογές παρασκηνίου θα αδρανοποιηθούν αυτόματα εάν δεν χρησιμοποιούνται, έτσι ώστε να ελευθερώσει πολύ χώρο για την εφαρμογή που εκτελείται μπροστά.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian