Η Google ενδέχεται να αφαιρέσει σχεδόν 900.000 εφαρμογές Android από το Play Store

Η Google ενδέχεται να αφαιρέσει σχεδόν 900.000 εφαρμογές Android από το Play Store

Η Google έχει αναφερθεί ότι αποσύρει σχεδόν 900.000 εφαρμογές Android από το Play Store, οι οποίες ήταν ξεπερασμένες εδώ και πολύ καιρό , και η Apple έκανε επίσης το ίδιο πράγμα πριν από μερικούς μήνες. Επίσης, εντοπίστηκε η νέα εμφάνιση για εφαρμογές επιφάνειας του Play store.

Πρόσφατα, η Google πραγματοποίησε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο Google Pay της για τις περισσότερες περιοχές και επανεκκίνησε το Πορτοφόλι Google με κάρτες, ψηφιακές κάρτες, συλλογή κλειδιών και λειτουργικότητα “tap-to-pay” εύκολα με την εφαρμογή.

Τώρα, το ερώτημα είναι γιατί αυτές οι εταιρείες καταστημάτων διατήρησης εφαρμογών καταργούν πολλές εφαρμογές. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι η προστασία της ασφάλειας των χρηστών τους και η εφαρμογή νέων λειτουργιών στις εφαρμογές. Ας συζητήσουμε εν συντομία εάν η αγαπημένη σας εφαρμογή είναι ασφαλής ή όχι.

Xiaomi Mi Tv Box S – 4k Android Media Player(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Google Play Store ενδέχεται να αλλάξει τη διεπαφή για να κάνει τις λεπτομέρειες της εφαρμογής πιο διαφανείς

 

Σύμφωνα με μια αναφορά από το Android Authority , η Google διαθέτει σχεδόν 869.000 εφαρμογές που δεν έχουν ενημερωθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Επιπλέον, η Apple έχει περισσότερες από 650.000 εφαρμογές που δεν έχουν ενημερώσει, αλλά έστειλε ειδοποίηση στους προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους. Αν όχι, θα αντιμετώπιζε την αφαίρεση.

Το ίδιο και με την Google μπορεί επίσης να αρχίσει σύντομα να αφαιρεί παλιές εφαρμογές επειδή η εταιρεία είναι αυστηρή όσον αφορά την πολιτική της. τον Φεβρουάριο, απέρριψε 60.000 εφαρμογές. Το Google Play store θέλει να διατηρήσει το περιβάλλον του καταστήματος καθαρό με ενημερωμένη προστασία και δυνατότητες των Εφαρμογών.

Από την άλλη πλευρά, το 9to5Google εντόπισε μια νέα προβολή εφαρμογών στην αρχική σελίδα του Google Play Store που έδινε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές χωρίς να τις ανοίξει .

Μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης την τρέχουσα διεπαφή και την ενημερωμένη προβολή. Πρώτον, το υπάρχον πλέγμα εμφανίζει μόνο ένα μεγάλο εικονίδιο εφαρμογής, τη βαθμολογία της και τον εκδότη, γεγονός που κάνει την εφαρμογή να κρίνεται μόνο με ένα εικονίδιο χωρίς να γνωρίζει τη λειτουργικότητά της.

Συντελεστές εικόνας: 9to5Google

Στη νέα επερχόμενη προβολή, η Google έκανε τα εικονίδια των εφαρμογών μικρότερα και την τελευταία βαθμολογία σχεδίασης εξακολουθεί να είναι ίδια, αλλά αφαίρεσε το όνομα του εκδότη. Προστέθηκαν περαιτέρω μικρές πληροφορίες σε 2 γραμμές σχετικά με την εφαρμογή και τώρα εμφανίζει την κατηγορία της εφαρμογής .

Προς το παρόν, δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά νωρίτερα και αυτές οι αλλαγές βρίσκονται μόνο στις ενότητες “Με βάση την πρόσφατη δραστηριότητά σας” και “Συνιστάται για εσάς”. Δεν φαίνεται στην καρτέλα Παιχνίδια ή Βιβλία.

Σκούπα Πολλαπλών Εφαρμογών WD 3 Premium *EU-I Karcher(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian