Η Google ενδέχεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “Pixel Fold” της το 4ο τρίμηνο του 2022

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Google εργάζεται σε αναδιπλούμενες συσκευές εδώ και πολύ καιρό . Αν και φαίνεται ότι η εταιρεία έβαλε το έργο σε αναμονή, τώρα οι προδιαγραφές και οι προτάσεις της για κυκλοφορία άρχισαν να έρχονται ξανά.

Η Google σχεδιάζει επίσης το έξυπνο ρολόι της σειράς Pixel, του οποίου οι πραγματικές εικόνες διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο .

Ο Ross Young από το Display Supply Chain Consultants (DSCC) πρότεινε πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία της συσκευής και τις αλλαγές στην εξωτερική οθόνη της συσκευής σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 4 της Samsung .

Η Google κυκλοφόρησε την πρώτη Beta του Android 13(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Google Pixel Fold ενδέχεται να διατηρήσει την εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών

 

Όπως ανέφερε ο Ross Young πέρυσι, η Google ενδέχεται να ακυρώσει το Pixel Fold λόγω κάποιας αδυναμίας λογισμικού. Ωστόσο, με τις αλλαγές στο Android 13 , άρχισε να συνεχίζει την ανάπτυξη της συσκευής .

Ο Young προτείνει κυρίως στην ανάρτησή του στο Twitter ότι το Google Pixel Fold θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με τα χαρακτηριστικά Z Fold 4 της Samsung , αλλά το Pixel Fold μπορεί να έχει κάποιες αλλαγές στην εξωτερική οθόνη του ακουστικού .

Το Z Fold 4 και το Google foldable θα έχουν αναδιπλούμενες οθόνες παρόμοιου μεγέθους, αλλά η οθόνη του καλύμματος Google θα είναι αρκετά μικρότερη στα 5,8″. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ευρύτερο λόγο διαστάσεων από το Samsung 6,19″ Fold 4. Ακούστε περισσότερα στο συνέδριο την επόμενη εβδομάδα.

Φορητή Τηλεόραση LED 10.1 Ιντσών Felix(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

— Ross Young (@DSCCRoss) 2 Μαΐου 2022

Η εξωτερική οθόνη του Google Pixel Fold είναι περίπου 5,8 ιντσών , η οποία είναι μικρότερη από αυτή της Samsung, επειδή το Z Fold 4 έχει οθόνη 6,19 ιντσών . Ως αποτέλεσμα, το Pixel Fold θα παρέχει μια ευρύτερη αναλογία διαστάσεων .

Μπορεί να είναι μια θετική αλλαγή επειδή, καθώς το προηγούμενο πρόβλημα προερχόταν από τους χρήστες ότι η εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 3 της Samsung είναι δύσκολη στη χρήση κάποιες στιγμές λόγω της αδύναμης οθόνης της.

Επίσης, σύμφωνα με το tweet του Young, το The Pixel Fold μπορεί να κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2022 , το οποίο μπορεί να είναι τον Οκτώβριο του μήνα. Οι πιθανότητες είναι υψηλές το Google Pixel 7 και το Pixel 7 Pro θα κάνει επίσης ντεμπούτο μαζί.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Νωρίτερα, ειπώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2022, αλλά λόγω της καθυστερημένης παραγωγής και της κυκλοφορίας και προσαρμογής του Android 13, έχει οριστεί για το 4ο τρίμηνο του 2022.

Το αργότερο, η τιμή Pixel Fold έχει αναφερθεί από το 9to5google, η οποία είναι 1.400 $ , που σημαίνει ότι είναι πολύ μικρότερη από το Samsung Galaxy Z Fold 3 & Galaxy Fold 4.

X96Q Allwinner H313 4K@60fps Android 10 4K TV BOX 2GB RAM 16GB ROM 2.4G WIFI HDMI AV RJ45 USB2.0(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5025

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d