Η Google φέρνει νέα πακέτα εφαρμογών στο Android TV &Google TV

Η Google φέρνει νέα πακέτα εφαρμογών στο Android TV &Google TV

Η Google δημοσίευσε μια νέα αναφορά σχετικά με μια αναβάθμιση στο πακέτο εφαρμογών που εκτελείται στο Google TV και στο Android TV. Επίσης, σε αντίκτυπο, οι συσκευές θα έχουν βελτιστοποίηση απόδοσης .

Πολλά χρόνια μετά τη λειτουργία έξυπνων τηλεοράσεων στο λειτουργικό σύστημα Android, η Google αναλαμβάνει επιτέλους δράση για να το κάνει πιο γρήγορο και να διαθέσει περισσότερο δωρεάν χώρο αποθήκευσης για την εγκατάσταση εφαρμογών, οπότε ας συζητήσουμε πώς θα είναι δυνατό.

Το Android TV και το Google TV θα έχουν σύντομα εφαρμογές μικρότερου μεγέθους

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, από την αρχή, τα smartphone, τα tablet και οι τηλεοράσεις που τρέχουν σε Android έχουν μια τυπική μορφή για εφαρμογές που είναι APK (Android Package Kit), αλλά τώρα, η εταιρεία σχεδιάζει να την αντικαταστήσει.

Και η νέα μορφή για τις εφαρμογές που πρόκειται να αντικατασταθούν είναι το AAB ( Android App Bundle ). Επιπλέον, πρόκειται να αντικαταστήσει το APK σταδιακά, καθώς η Google έχει δώσει εξάμηνη προθεσμία ειδοποίησης στους προγραμματιστές για να εφαρμόσουν το repackage.

Με αυτό, το Google TV και το Android TV θα προσαρμοστούν πλήρως σε αυτήν την αλλαγή έως τον Μάιο του 2023 , αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για τις άλλες συσκευές.

Η αναφορά σημείωσε επίσης όλα τα σημαντικά σημεία και τα βασικά οφέλη που θα έχουν οι χρήστες Android TV μετά την άφιξη αυτού του AAB (Android App Bundle).

Και η κύρια αλλαγή είναι ότι η εφαρμογή θα έχει μικρότερο μέγεθος στον αποθηκευτικό χώρο, καθώς τα Πακέτα εφαρμογών θα έχουν 20% χαμηλότερο χώρο αποθήκευσης από το APK και θα υπάρχουν επίσης επιλογές για αρχειοθέτηση και κατάργηση αρχειοθέτησης υπαγόρευσης, κάτι που είναι καλύτερη μετάβαση για απεγκατάσταση.

Το μεγαλύτερο μέρος του Android TV δεν έχει μεγάλο μέγεθος αποθήκευσης, επομένως θα είναι υπέροχο εάν οι εφαρμογές αποκτήσουν μικρότερο μέγεθος και οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για αυτό, καθώς η διαδικασία θα παραμείνει κανονική. μπορείτε απλά να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή από το play store.

Ωστόσο, μετά τη βελτιστοποίηση αυτής της εφαρμογής, η έξυπνη τηλεόραση θα αποδίδει επίσης ταχύτερα από ό,τι παλαιότερα, έτσι οι χρήστες θα έχουν μια πιο βελτιωμένη εμπειρία .

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: