Η Google-Powered Glance θα φτάσει για smartphone Android στις ΗΠΑ

Μια ματιά , η πλατφόρμα περιεχομένου κλειδώματος οθόνης φέρεται να έρχεται σε συσκευές Android στις ΗΠΑ και μπορούμε να πούμε εντός των προσεχών δύο μηνών για την προθεσμία κυκλοφορίας .

Προηγουμένως, η Google ενημέρωσε τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και αυτή η νέα ενημέρωση περιλαμβάνει πολλές νέες βελτιώσεις και μια συντόμευση για την αρχική σελίδα του smartphone Android .

Οι χρήστες Android στις ΗΠΑ θα βλέπουν διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος

10 καλύτερα γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης iOS 16 για iPhone το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ινδική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας διαφημίσεων κινητής τηλεφωνίας, η θυγατρική της InMobi, Glance, είναι μια πλατφόρμα κλειδώματος οθόνης για συσκευές Android και όπως ανέφερε το TechCrunch , θα φτάσει στις Η.Π.Α.

Η πλατφόρμα οθόνης κλειδώματος περιέχει πολλές κατηγορίες περιεχομένου, όπως ειδήσεις, περιεχόμενο πολυμέσων και παιχνίδια με διαφημίσεις, και θέλει να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο στις ΗΠΑ με το εξατομικευμένο περιεχόμενό της.

Στην αρχή, θα είναι διαθέσιμο σε πολλά smartphone Android και η εταιρεία δεν θα εγκαταστήσει τον διακομιστή της στις ΗΠΑ. θα πάει με ασύρματους φορείς για συνεργασίες.

Η εταιρεία αποτιμάται σε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια και έχει περίπου 400 εκατομμύρια χρήστες smartphone που εδρεύουν στην ασιατική αγορά , αλλά στην αγορά των ΗΠΑ, θα προσφέρει μια «premium προσφορά» όπως πλήρωνε για ψηφιακές υπηρεσίες.

Αναρτήσεις ιστολογίου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όμως, όταν το TechCrunch επικοινώνησε με το Glance για επιβεβαίωση, αρνήθηκε. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης να επεκτείνει την πλατφόρμα παγκοσμίως τους προηγούμενους μήνες.

Αυτή η έκθεση βασίζεται σε λεπτομέρειες που γνωρίζουν οι πηγές, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιώνονται οι πιθανότητες είναι περίπου 80 τοις εκατό και άλλες για την καθυστέρηση, αλλά σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά των ΗΠΑ.

Ξεχωριστά, η Apple ανακοίνωσε επίσης τη βελτίωση της οθόνης κλειδώματος για iPhone με iOS16 και η νέα προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος περιλαμβάνει μεγάλα γραφικά στοιχεία, τρισδιάστατες ταπετσαρίες, θέματα και πολλαπλά προφίλ .

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρόσφατα, η Google επένδυσε επίσης στην εταιρεία, η οποία ήταν περίπου 140 εκατομμύρια δολάρια και μια άλλη μεγάλη εταιρεία, η Jio, επένδυσε επίσης σε αυτήν, και τώρα φαίνεται ότι η επένδυση της εταιρείας μπορεί να πάρει καλή τροπή.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: