Η Google συνεργάζεται με το Coinbase

Η Google συνεργάζεται με το Coinbase, οπότε οι πελάτες Cloud πληρώνουν σε κρυπτογράφηση

Η Google θέλει να προσθέσει μια επιλογή πληρωμής βασισμένη σε κρυπτογράφηση για τους πελάτες της στις υπηρεσίες Cloud, ώστε να μπορούν να πληρώνουν τέλη συνδρομής μέσω κρυπτονομισμάτων.

Και για αυτό, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με μια γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, την Coinbase . Αυτή η συνεργασία ονομάζεται επίσης καινοτομία για και με το web3.

Η Apple θα μπορούσε να αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις σε iPad, Mac και iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Google Cloud θα αρχίσει να δέχεται συναλλαγές που βασίζονται σε κρυπτογράφηση έως το επόμενο έτος

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Coinbase, η Google επέλεξε τρία μεγάλα τμήματα και εργαλεία, τα οποία είναι το Coinbase Commerce, το Coinbase Cloud Node και το Coinbase Prime, προκειμένου να επιτύχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Αλλά για να αποδεχτείτε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, το πιο σημαντικό εργαλείο είναι το Coinbase Commerce το οποίο θα επιτρέψει στην Google να δέχεται πληρωμές επειδή το εργαλείο θα λαμβάνει και θα μετατρέπει κρυπτονομίσματα.

Πώς να μοιραστείτε ένα βίντεο YouTube σε μια συγκεκριμένη στιγμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και υποστηρίζει σχεδόν κάθε κρυπτονόμισμα, όπως Bitcoin , Ethereum , USD Coin , Tether USD , Dogecoin , Shiba Inu και πολλά άλλα.

Όπως σας είπα παραπάνω, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συνεργασία, επειδή η εταιρεία έχει επίσης υιοθετήσει το Coinbase Cloud Note, το οποίο θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να διαχειρίζονται το σύστημα που βασίζεται στο Web3 και τα δεδομένα blockchain του Google Cloud.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα βρει καινοτομία για την τεχνολογία Web3. Και το Coinbase Prime θα βοηθήσει την εταιρεία να ηγηθεί στις αναφορές και τα δεδομένα, όπως την αποκαλεί η Coinbase, ασφαλή φύλαξη.

Ο Thomas Kurian , Διευθύνων Σύμβουλος του Google Cloud, σημείωσε στη δήλωση : «Θέλουμε να κάνουμε τη δημιουργία στο Web3 ταχύτερη και ευκολότερη και αυτή η συνεργασία με την Coinbase βοηθά τους προγραμματιστές να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο».

Επιτροπή Ανεξάρτητων Ειδικών: χαρακτηρίζει την πανδημία Covid-19 ως Τσερνόμπιλ του 21ου αιώνα που μπορούσε να είχε αποφευχθεί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, η αναφορά από το CNBC αναφέρει επίσης ότι η Coinbase θα λάβει μια περικοπή ως χρέωση υπηρεσιών από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από την εμπορική της πλατφόρμα.

Και η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η Coinbase μεταφέρει ορισμένες από τις εφαρμογές της στο Google Cloud από τις Υπηρεσίες Ιστού της Amazon. Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για τους πελάτες του Google Cloud στις αρχές του επόμενου έτους .

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας NFT και να το πουλήσετε δωρεάν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *