Η Google θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Microsoft Windows 7 και 8.1 το επόμενο έτος

Στο τελευταίο δελτίο τύπου, η Google ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Microsoft Windows 7 και 8.1 στις αρχές του 2023. Η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome που θα κυκλοφορήσει τον 2ο μήνα του 2023 δεν θα υποστηρίζει κανένα από αυτά τα δύο Microsoft εκδόσεις Windows.

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα δύο λειτουργικά συστήματα στην παλαιότερη έκδοση του Chrome, αλλά δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν ενημερώσεις και νέες λειτουργίες.

Στην τελευταία της ενημέρωση στη σελίδα υποστήριξης του Google chrome, η εταιρεία προτείνει στους χρήστες να αναβαθμίσουν τα λειτουργικά τους συστήματα στη νέα έκδοση, είτε στα Windows 10 είτε στα 11.

Η νέα ενημέρωση μπορεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα για όσους έχουν παλαιότερες εκδόσεις. Επομένως, εάν μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση με το υπάρχον σύστημά σας, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εάν το σύστημά σας δεν μπορεί να αναβαθμιστεί, πρέπει να αλλάξετε το σύστημα του υπολογιστή σας.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: