Η Hyperkin επαναφέρει το διάσημο χειριστήριο Xbox 360 για το Xbox Series X

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή.

Η Hyperkin, ένας κατασκευαστής αξεσουάρ παιχνιδιών, αναπτύσσει ένα διπλότυπο με άδεια χρήσης του διάσημου χειριστηρίου του Xbox 360 (μέσω του The Verge). Το χειριστήριο, που ονομάστηκε «Xenon» από το κωδικό όνομα προέκδοσης της κονσόλας και τον επεξεργαστή PowerPC της IBM, επαναφέρει τη σχεδίαση σχεδόν δύο δεκαετιών, ενώ προσθέτει μερικά σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως αποσπώμενο καλώδιο USB-C και υποδοχή ακουστικών. Διαθέτει επίσης κουμπιά Menu, View και Share, καθιστώντας το απόλυτα συμβατό με το Xbox Series X/S. Το νέο χειριστήριο θα λειτουργεί επίσης με υπολογιστές Windows 10 και 11, αν και θα λείπει η ασύρματη υποστήριξη.

Το χειριστήριο Hyperkin Xenon θα είναι διαθέσιμο σε λευκές, μαύρες, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το κόστος ή τη διαθεσιμότητα. Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια νοσταλγίας του Hyperkin. Προηγουμένως, η επιχείρηση συνεργάστηκε με τον αρχικό σχεδιαστή του Xbox, Seamus Blackley, για την ανάπτυξη μιας νέας έκδοσης του χειριστηρίου “Duke” της Microsoft. Σύμφωνα με τις μακέτες που δημοσίευσε η Hyperkin, το χειριστήριο θα μπορούσε να είναι πολύ παρόμοιο με την αρχική του έκδοση. Παρά τις πολλές αρετές του, το gamepad του Xbox 360 διέθετε ένα περίφημο τρομερό d-pad που ήταν εξαιρετικά χυτό. Ας ελπίσουμε ότι ο Hyperkin θα χρησιμοποιήσει τη φαντασία του.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: