Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 διέρρευσε από την αναφορά έρευνας της Microsoft

Η Microsoft αποκάλυψε κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας του πιο πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, του GTA 6 . Το παιχνίδι έχει φημολογηθεί με πολλές διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν ακριβής ή από αξιόπιστες πηγές.

Η Rockstar Games κυκλοφόρησε το GTA 5 το 2013, δηλαδή πριν από εννέα χρόνια, και σε αυτά τα χρόνια, η εταιρεία δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία της επόμενης δόσης, αλλά τώρα, μετά από πολύ αναμονή, η Microsoft υπαινίσσεται το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της.

Microsoft Hints, το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2024

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η συμφωνία εξαγοράς της Activision-Blizzard από τη Microsoft βρίσκεται επί του παρόντος υπό το ραντάρ των ρυθμιστικών αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου. Και η Αρχή Ανταγωνισμού & Αγορών (CMA) ερευνά όλες τις πτυχές αυτής της συμφωνίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για να συνεχιστεί αυτή η έρευνα, η Microsoft έχει παράσχει μια ολόκληρη αναφορά εγγράφου στην CMA  που περιέχει κάθε βασική λεπτομέρεια σχετικά με αυτήν τη συμφωνία και ένα από τα τμήματα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τους ανταγωνιστές της.

Και στη σελίδα νούμερο 24 του εγγράφου, επισημαίνει ότι ο ανταγωνιστής της Activision, Rockstar Games, θα λανσάρει το GTA 6 το 2024 , και αναφέρει επίσης άλλα επιτυχημένα παιχνίδια της Take-Two Interactive, όπως το Grand Theft Auto V και το Red Dead Redemption.

Μπορείτε να δείτε την ακριβή διατύπωσή τους από αυτές τις επίσημες σημειώσεις στην παραπάνω εικόνα, η οποία λέει ότι «Το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto VI (GTA 6) αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024».

Όπως ανέφεραν, αυτή η χρονιά κυκλοφορίας είναι μια «προσδοκία», επομένως δεν είναι κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία, αλλά καθώς είναι μέρος μιας έρευνας, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει ως ακριβές στο μέλλον.

Εξάλλου, ορισμένες από τις προηγούμενες αναφορές έχουν υποδείξει ότι η άφιξη του παιχνιδιού είναι το 2025 ή το 2026 επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά τώρα φαίνεται ότι πρέπει να περιμένουμε μόνο δύο χρόνια.

Επίσης, τα παιχνίδια της Rockstar έχουν υποστεί τεράστια παραβίαση δεδομένων στα δεδομένα πρώιμης ανάπτυξης του παιχνιδιού τους, τα οποία περιλαμβάνουν πλάνα παιχνιδιού που αποκαλύπτουν νέους μηχανισμούς, και εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι αναμένουν μεγαλύτερη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του παιχνιδιού.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4524

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: