Η Intel απέκλεισε την υποστήριξη για DirectX 9, αλλά υπάρχει νέα εξομοίωση

Την περασμένη εβδομάδα, η Intel έχει ήδη εγκαταλείψει την εγγενή υποστήριξη για το DirectX 9 (DX9) και αυτός ο αντίκτυπος ισχύει μόνο για τις νέες κάρτες γραφικών Arc και τα ενσωματωμένα γραφικά Xe σε επεξεργαστές 12ης γενιάς.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκτέλεση εφαρμογών που υποστηρίζονται από το DirectX 9, επειδή η εταιρεία έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι η υποστήριξη του DirectX 9 θα επανατοποθετηθεί στο DirectX 12 στην έκδοση εξομοίωσης.

Η Intel είπε επίσημα αντίο στην υποστήριξη DirectX 9 για νέα σειρά GPU

Η Intel ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτό το API γραφικών πριν από 20 χρόνια και τώρα φαίνεται παλιό στις νέες κάρτες γραφικών της, οπότε η εταιρεία αποφάσισε να το αντικαταστήσει, αλλά το καλύτερο είναι ότι η Microsoft είναι εδώ για να βοηθήσει την Intel.

Πολλές εφαρμογές και παιχνίδια, όπως το Team Fortress 2 και το Call of Duty 4, απαιτούν το DirectX 9 για να τρέξουν και μπορούν ακόμα να λειτουργούν σε νέες GPU και ενσωματωμένα γραφικά Xe μέσω της διεπαφής ανοιχτού κώδικα « D3D9On12 » της Microsoft.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, η αναφορά της Intel αναφέρει λεπτομερώς ότι η ενσωματωμένη GPU στην 11η γενιά και σε παλαιότερους επεξεργαστές Intel εξακολουθεί να έχει εγγενή υποστήριξη για DX9, αλλά εάν κάποιος χρήστης που το χρησιμοποιεί συγχωνευθεί με τη νέα GPU της σειράς Arc, τα γραφικά θα αντιμετωπίζονται με κάρτα .

Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας θα τρέχει σε D3D9On12 αντί να χρησιμοποιεί το DirectX 9 μέχρι να μεταβείτε σε ενσωματωμένη GPU, και εάν αντιμετωπίζετε κάποια, γι’ αυτό η Intel πρότεινε την εκτέλεση αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτό το παιχνίδι ή το πρόγραμμα.

Γιατί το κάνει αυτό η Intel;

Η Intel έχει αρχίσει να πουλά τη δική της αποκλειστική κάρτα γραφικών, αλλά αρχικά, επικεντρώνεται μόνο σε επιτραπέζιους GPU εργασίας και έχει ένα σχέδιο για GPU gaming στο μέλλον. Με αυτήν την αναβάθμιση, αποφάσισε να προχωρήσει στην εξομοίωση του DirectX 12 .

Οι νέες κάρτες γραφικών του είναι εξαιρετικές, αλλά σε κάποιο σημείο επηρεάζουν επίσης την απόδοση και την αναβάθμισή του, και με αυτήν την αλλαγή, ενδέχεται να δούμε κάποια αύξηση της απόδοσης στις μελλοντικές σειρές GPU, καθώς και στη σειρά Arc που κυκλοφόρησε πρόσφατα .

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4967

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: