Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση

Η μετα-ιδιοκτήτρια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων εργάζεται σε πολλές λειτουργίες φέτος. Τα περισσότερα από αυτά έχουν κυκλοφορήσει και μερικά βρίσκονται σε δοκιμή. Κάθε τόσο, λαμβάνουμε νέα σχετικά με νέες δυνατότητες που θα προστεθούν στο Whatsapp.

Η πιο πρόσφατη λειτουργία έρχεται για την κατάσταση Whatsapp, όπου οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να περιλαμβάνουν αντιδράσεις emoji στην κατάσταση.

Επίσης, το Whatsapp δοκιμάζει να εμφανίζει ενημερώσεις κατάστασης απευθείας από τη λίστα συνομιλιών. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν γρήγορα τις καταστάσεις των επαφών τους.

Το WhatsApp λανσάρει το WhatsApp Business Cloud API(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενημερώσεις κατάστασης – Λίστα συνομιλιών και δυνατότητα γρήγορης αντίδρασης που έρχεται στο WhatsApp

 

Σύμφωνα με τις αναφορές του WABetaInfo, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας από τη λίστα συνομιλιών τους ή όταν αναζητούν οποιαδήποτε επαφή στην εφαρμογή. Μπορεί κανείς να δει τις ενημερώσεις κατάστασης όταν ο χρήστης κάνει κλικ στην εικόνα προφίλ της επαφής.

Αυτή η δυνατότητα μοιάζει με το Instagram, όπου μπορείτε να δείτε τις ιστορίες κάνοντας κλικ στην εικόνα προφίλ του λογαριασμού.

Το WABetaInfo μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης μέσω του οποίου μπορούμε να πάρουμε την ιδέα για το πώς θα εμφανίζονται οι ενημερώσεις κατάστασης μέσω της λίστας Chats. Λέγεται ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για πελάτες beta, αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει για το Whatsapp beta.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Whatsapp για προσθήκη αντιδράσεων Emoji στην κατάσταση

 

Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων εργάζεται επίσης σε αντιδράσεις emoji για ενημερώσεις κατάστασης. Μπορεί να είναι παρόμοιο με την αντίδραση emoji του Instagram.

Θα υπάρχει μια Κατάσταση με το πλαίσιο κειμένου και θα βλέπετε επίσης emoji πάνω από το πλαίσιο. Το Whatsapp μπορεί να το ονομάσει “Γρήγορες αντιδράσεις”. Η εφαρμογή θα έχει διαφορετικά emoji όπως διπλωμένα χέρια, παλαμάκια, πάρτι popper, μάτια καρδιάς, πρόσωπο με δάκρυα χαράς, πρόσωπο με ανοιχτό στόμα, πρόσωπο με κλάματα και εκατό πόντους.

Σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε από το WABetaInfo, τα emoji βρίσκονται ακριβώς πάνω από το πλαίσιο κειμένου. Μόλις ο χρήστης πατήσει το emoji, μπορεί κανείς να στείλει μια αντίδραση στη συγκεκριμένη κατάσταση.

Το στιγμιότυπο οθόνης είναι κοινόχρηστο από την έκδοση beta της εφαρμογής Whatsapp Desktop, επομένως είναι υψηλές οι πιθανότητες η αντίδραση emoji να έρθει και σε Android και iOS.

23 Εύχρηστες συντομεύσεις πληκτρολογίου Ημερολογίου Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *