Η λειτουργία νέων καρτελών των Windows 11 ενδέχεται να εξοικονομήσει τη μνήμη RAM σας

Windows 11’s New Tabs Feature Might Save Your RAM

Η Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα μια νέα λειτουργία Tabs για την Εξερεύνηση αρχείων της και μερικές μέρες πριν, η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτή τη δυνατότητα για τους γνώστες του καναλιού beta και τώρα έχουν σημειωθεί ορισμένα από τα πλεονεκτήματά της.

Η νέα λειτουργία Tabs μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη RAM της συσκευής σας για ορισμένους λόγους και τα άλλα πλεονεκτήματά της. Ας το συζητήσουμε εν συντομία.

Πρόσφατα, η Microsoft παρουσίασε τη νέα της μεμονωμένη εφαρμογή Defender Security για όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες όπως τα Windows, το iOS, το macOS και το Android μετά τη διακοπή της λειτουργίας του Internet Explorer .

6 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για διαχείριση καρτελών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Microsoft ενδέχεται να  σχεδιάζει να εξοικονομήσει τη μνήμη RAM σας

 

Σύμφωνα με το Windows Latest , τα Windows 11 φαίνεται να μειώνουν τη χρήση της μνήμης RAM του File Explorer με αυτήν τη νέα λειτουργία Tabs. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών φακέλων και παραθύρων εύκολα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα όπως οι καρτέλες του προγράμματος περιήγησης.

Από τώρα, όταν ανοίγετε την Εξερεύνηση αρχείων για να σερφάρετε για αρχεία, ανοίγετε και άλλα πλαίσια του File Explorer για διαφορετικούς σκοπούς. Έτσι, ο διαχειριστής πόρων το υπολογίζει ως πολλαπλό και διανέμει τη μνήμη RAM για κάθε πολλαπλά παράθυρα του File Explorer.

Αλλά με αυτήν τη δυνατότητα “Καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων”, θα ανοίξετε τις νέες καρτέλες σε αντικατάσταση του νέου παραθύρου, το οποίο θα μετράται ως απλώς μια συνάρτηση, όχι ως το πλήρες νέο πλαίσιο .

Πώς να καρφιτσώσετε μια καρτέλα στο Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, με τη διαδικασία, η χρήση της μνήμης RAM σας θα μειωθεί ακόμη και με μικρότερους όρους , ή μπορεί επίσης να δούμε κάποια περαιτέρω βελτίωση μετά τη σταθερή κυκλοφορία της.

Όπως ανέφεραν τα Windows Latest  , εάν ανοίξετε μια καρτέλα, η χρήση της μνήμης του File Explorer αυξάνεται μόνο κατά 1 MB .

Διαθεσιμότητα

Αυτή η δυνατότητα θα συνοδεύεται από την έκδοση των Windows 11 2H22 (με την κωδική ονομασία SunValley 2), η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και η τρέχουσα κατάσταση αυτής της δυνατότητας είναι ότι βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάπτυξης.

Μετά την κυκλοφορία του στο κανάλι beta, αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα, τα οποία η εταιρεία επιλύει πλέον με την τελευταία ενημέρωση.

15 καλύτεροι ιστότοποι για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: