Η μεγαλύτερη τράπεζα της Νοτιοανατολικής Ασίας DBS βλέπει τους όγκους συναλλαγών κρυπτογράφησης στα ύψη καθώς οι επενδυτές αγόρασαν την πτώση

Η DBS, η μεγαλύτερη τράπεζα στη Νοτιοανατολική Ασία, λέει ότι επωφελήθηκε από το πρόσφατο sell-off στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ο όγκος συναλλαγών του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης σχεδόν διπλασιάστηκε τον Ιούλιο, σε σύγκριση με τον Απρίλιο. Η ποσότητα του bitcoin που αγοράστηκε στο χρηματιστήριο αυξήθηκε σχεδόν τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Οι πελάτες DBS Crypto αγόρασαν το Dip

Η DBS, η μεγαλύτερη τράπεζα στη Νοτιοανατολική Ασία από άποψη ενεργητικού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το DBS Digital Exchange (Ddex) επωφελήθηκε καθώς οι επενδυτές κρυπτογράφησης αναζητούσαν ασφάλεια εν μέσω αστάθειας της αγοράς. Η DBS, με έδρα και εισηγμένη στη Σιγκαπούρη, έχει παρουσία σε 18 αγορές.

«Με τη βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων να βιώνει πρωτοφανή αστάθεια… Το οικοσύστημα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της DBS επωφελήθηκε αυτής της πτήσης προς την ασφάλεια», διευκρίνισε η τράπεζα, διευκρινίζοντας:

Η Nvidia πληρώνει πρόστιμο 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων για απόκρυψη σχετικά με τα κέρδη εξόρυξης κρυπτογράφησης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι επενδυτές που πιστεύουν στις μακροπρόθεσμες προοπτικές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στρέφονται προς αξιόπιστες και ρυθμιζόμενες πλατφόρμες για πρόσβαση στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Καθώς οι επενδυτές αγόρασαν την πτώση, ο συνολικός αριθμός των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο Ddex τον Ιούνιο ήταν υπερδιπλάσιος από αυτόν του Απριλίου, δήλωσε η DBS, προσθέτοντας ότι «Οι αγορές αντιπροσώπευαν πάνω από το 90% των συναλλαγών στο Ddex τον Ιούνιο του 2022».

Η μεγαλύτερη τράπεζα στη Νοτιοανατολική Ασία συνέχισε:

Η ποσότητα BTC που αγοράστηκε στο Ddex τον Ιούνιο του 2022 ήταν σχεδόν τετραπλάσια από τον Απρίλιο του 2022. Ομοίως, η ποσότητα ETH που αγοράστηκε στο Ddex τον Ιούνιο του 2022 ήταν 65% υψηλότερη από εκείνη του Απριλίου 2022.

Επιπλέον, η DBS αποκάλυψε ότι οι πελάτες αποθηκεύουν περισσότερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας τη λύση θεματοφυλακής θεσμικού επιπέδου.

Ο αριθμός των bitcoin ( BTC ) υπό φύλαξη στις 30 Ιουνίου αυξήθηκε κατά περίπου 30% από τις 30 Απριλίου, ενώ ο αριθμός των υπό φύλαξη αιθέρα ( ETH ) αυξήθηκε κατά περίπου 3% κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Εν τω μεταξύ, η DBS σημείωσε ότι η πελατειακή βάση του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης συνέχισε να αυξάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της αστάθειας της αγοράς. Το χρηματιστήριο Ddex «κατέγραψε αύξηση 10% στην πελατειακή του βάση» στις 30 Ιουνίου σε σύγκριση με τις 30 Απριλίου. Επιπλέον, οι έρευνες από εταιρικούς και θεσμικούς επενδυτές παρέμειναν επίσης ισχυρές, ανέφερε η τράπεζα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DBS Digital Exchange Lionel Lim σχολίασε: «Αυτό που βλέπουμε στη βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι μια μεγάλη επαναφορά, καθώς η επενδυτική αφήγηση απομακρύνεται αποφασιστικά από το κυνήγι της απόδοσης», προσθέτοντας:

Οι επενδυτές σήμερα αναζητούν ασφαλή λιμάνια για να εμπορεύονται και να αποθηκεύουν τα ψηφιακά τους στοιχεία εν μέσω της συνεχιζόμενης αστάθειας της αγοράς.

Η DBS σημείωσε επίσης ότι «βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ανοίξει αυτοκατευθυνόμενες συναλλαγές για διαπιστευμένους επενδυτές τους επόμενους μήνες».

Η τράπεζα ξεκίνησε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων τον Δεκέμβριο του 2020. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια υπηρεσία εμπιστοσύνης για κρυπτονομίσματα τον Μάιο του περασμένου έτους, ακολουθούμενη από την έναρξη της πρώτης προσφοράς διακριτικών ασφαλείας.

Τι πιστεύετε για τον αυξανόμενο όγκο συναλλαγών και τη βάση πελατών της DBS εν μέσω χειμώνα κρυπτογράφησης;
από Bitcoin News

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian