Η Meta ανακοίνωσε ότι θα διακόψει το ψηφιακό πορτοφόλι Novi που κυκλοφόρησε πρόσφατα

Η Meta ανακοίνωσε τώρα ότι θα διακόψει και θα κλείσει πλήρως το ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Novi τους επόμενους μήνες και πρότεινε επίσης την ανάληψη των χρημάτων σας.

Πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, έδειξε πολλά πρωτότυπα ακουστικών VR στα εργαστήρια πραγματικότητας της Meta, αυτά τα ακουστικά προορίζονταν να δοκιμαστούν, αλλά θα τα βρείτε πολύ ισχυρά .

Το ψηφιακό πορτοφόλι της Meta’ Novi’ θα κλείσει τον Σεπτέμβριο

Η Meta δεν φιλοξενεί φέτος το συνέδριο προγραμματιστών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Novi της Meta είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι που κυκλοφόρησε η εταιρεία τον περασμένο Οκτώβριο και ήταν διάσημο εκείνη την εποχή λόγω του ενδιαφέροντος της Meta για τα κρυπτονομίσματα και τα NFT.

Όπως δείχνει ο ιστότοπος της Novi, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Novi μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και δεν θα μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας από τις 21 Ιουλίου 2022 .

Και συνιστά επίσης να κάνετε ανάληψη του υπολοίπου σας πριν από τον τερματισμό λειτουργίας και εάν οφείλετε, για κάποιο λόγο, ξεχάσετε να κάνετε ανάληψη και να μείνει κάποιο ποσό στον λογαριασμό, οπότε μην ανησυχείτε.

Η Meta θα «επιχειρήσει να μεταφέρει» τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό ή τη χρεωστική κάρτα που παρείχατε στον λογαριασμό σας Novi. Επίσης, η εταιρεία είναι ανοιχτή να απαντήσει στο ερώτημά σας σχετικά με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας μετά τον τερματισμό λειτουργίας.

Ο Mark Zuckerberg έδειξε τα πρωτότυπα ακουστικών VR της Meta(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Meta είπε στον ιστότοπο, «Εάν έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας Novi μετά τη λήξη του πιλότου την 1η Σεπτεμβρίου 2022, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε το υπόλοιπό σας στον τραπεζικό λογαριασμό ή τη χρεωστική κάρτα που έχετε προσθέσει στη Novi. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση στο υπόλοιπό σας μετά τη λήξη του πιλότου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εξάλλου, αυτή η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη εκτός Αμερικής και είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και τη Γουατεμάλα. Και δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει γρήγορες και δωρεάν συναλλαγές για το κρυπτονόμισμα της Meta, Diem.

Η Meta έχει ήδη πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και η εταιρεία δυσκολεύεται να ρυθμίσει το σύστημα της Novi, αλλά θα χρησιμοποιούσε τις τεχνολογίες της Novi και το Diem σε νέα προϊόντα γύρω από το Metaverse της.

Το Instagram κάνει πίσω το βήμα στην αρχική ροή πλήρους οθόνης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: