Η Meta δεν φιλοξενεί φέτος το συνέδριο προγραμματιστών

Το Facebook Meta ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει το συνέδριο προγραμματιστών F8 το 2022. Η εταιρεία διακόπτει το συνέδριο καθώς εστιάζει σε νέες πρωτοβουλίες όπως το metaverse.

Σε μια ανάρτηση στο blog, ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε τα νέα. Ο Ντιέγκο Ντουάρτε Μορέιρα επεσήμανε, χτίζοντας το «επόμενο κεφάλαιο του Διαδικτύου, καθώς και το επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας μας επίσης: το χτίσιμο του μεταβερικού».

Αντί να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση φέτος, η Meta θα διοργανώσει τις συνομιλίες της, μια «εναρκτήρια εκδήλωση ανταλλαγής επιχειρηματικών μηνυμάτων», στις 19 Μαΐου.

Η Meta εστιάζει σε νέες πρωτοβουλίες όπως η Metaverse

 

Από το 2019, η εταιρεία δεν έχει πραγματοποιήσει ζωντανή διάσκεψη F8. λόγω του Covid-19 το 2020 και το 2021, το F8 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Νωρίτερα το 2009, το 2012 και το 2013 επίσης, το Facebook παρέλειψε τις διασκέψεις F8.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου , ο Διευθυντής προϊόντων και συνεργασιών, Ντιέγκο Ντουάρτε Μορέιρα, είπε: «Παρόμοια με τα προηγούμενα χρόνια, κάνουμε ένα σύντομο διάλειμμα στον προγραμματισμό και δεν θα πραγματοποιήσουμε το F8 το 2022 ενώ προετοιμαζόμαστε για νέες πρωτοβουλίες που είναι όλες προσαρμοσμένες προς το επόμενο κεφάλαιο του διαδικτύου και το επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας μας επίσης: το χτίσιμο του μετασύμπαντος».

Ανέφεραν για την εναρκτήρια εκδήλωση ανταλλαγής επιχειρηματικών μηνυμάτων, το “Conversations”, που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου. Ο Moreira λέει ότι η επικοινωνία στις επιχειρήσεις αλλάζει πολύ γρήγορα, επομένως υπάρχει ανάγκη για συνέδρια αφιερωμένα σε εταιρείες, προγραμματιστές και συνεργάτες.

Σε αυτή την εκδήλωση, η Meta θα μοιραστεί νέες ενημερώσεις προϊόντων και ένα όραμα για επιχειρηματική ανάπτυξη. Επιπλέον, στελέχη, συνεργάτες και άλλες κορυφαίες παγκόσμιες επωνυμίες από τη Meta θα συζητήσουν τεχνικές βαθιές καταδύσεις και επιδείξεις για προγραμματιστές και επιχειρήσεις.

Ο Matthew Idema λέει,

«Κάθε εβδομάδα, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο χρήστες συνδέονται με έναν επαγγελματικό λογαριασμό στις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων μας, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Messenger και Instagram Direct – και αναμένουμε ότι αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς οι άνθρωποι θέλουν να έχουν πιο βολικές και προσωπικές συνομιλίες».

Εκτός από τη Meta, άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως το Google I/O στις 11, 12 Μαΐου φιλοξενούν εκδηλώσεις. Το WWDC 2022 της Apple έχει οριστεί για τις 6 έως τις 10 Ιουνίου.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: