Η Meta εισάγει βελτιώσεις NFT καθώς και άλλες νέες δυνατότητες Instagram και Facebook

Την Τετάρτη, η Meta παρουσίασε νέα εργαλεία για το Facebook και το Instagram που θα βελτιώσουν την εμπειρία για τους παραγωγούς και στις δύο πλατφόρμες. Αυτό περιλαμβάνει NFT, συνδρομές Instagram και ενημερώσεις Facebook Stars. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η εταιρεία φιλοξενεί το συνέδριό της στο Creator Week, το οποίο περιλαμβάνει προσωπικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο Facebook το 2022

Συνδρομές NFT και Instagram

Νωρίτερα φέτος, η Meta πρόσθεσε υποστήριξη NFT στο Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να εμφανίζουν τα μη ανταλλάξιμα token τους. Οι δημιουργοί θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους ψηφιακά τεχνουργήματα και να τα πουλήσουν απευθείας στους χρήστες του Instagram με αυτήν την αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι πελάτες θα μπορούν να υποστηρίζουν τους δημιουργούς αγοράζοντας τα μοναδικά NFT τους.

Επιπλέον, η επιχείρηση εστιάζει στην εισαγωγή υποστήριξης για συλλεκτικά ψηφιακά βίντεο στο Instagram, καθώς και στην ανάπτυξη υποστήριξης για περισσότερα blockchains και πορτοφόλια, συμπεριλαμβανομένων των Solana και Phantom.

Η Meta κάνει επίσης τις premium συνδρομές Instagram διαθέσιμες σε όλους τους δημιουργούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργούν έσοδα από το υλικό τους με συνδρομές, προσφέροντας μοναδικά προνόμια σε όσους πληρώνουν. Το Meta θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να στέλνουν «δώρα» στο Reels ως ένας νέος τρόπος για να βοηθήσουν τους παραγωγούς να αποκτήσουν έσοδα από τη δουλειά τους.

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Facebook Stars και Professional Mode

Όσον αφορά το Facebook, η εταιρεία διευρύνει την πρόσβαση στα Stars, τα οποία είναι εικονικά προϊόντα που μπορούν να αγοράσουν οι άνθρωποι για να δείξουν την υποστήριξή τους στους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια ζωντανών ροών. Άλλοι τύποι υλικού, όπως συνηθισμένες ταινίες, φωτογραφίες και ζωντανές μεταδόσεις, θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Stars.

Σύμφωνα με το Meta, η «Επαγγελματική λειτουργία για προφίλ Facebook» θα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους θέλουν να γίνουν δημιουργοί σε παγκόσμια κλίμακα.

Η εβδομάδα δημιουργών του Meta συνεχίζεται έως τις 7 Νοεμβρίου, με δραστηριότητες που απευθύνονται σε δημιουργούς. Υπάρχουν πρόσθετες προσωπικές συγκεντρώσεις στο Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Μπαλί, το Σο Πάολο και το Δελχί, εκτός από διαδικτυακές διασκέψεις. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Meta.

Πώς να βρείτε πρόχειρες αναρτήσεις στο Facebook

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: