Η Microsoft αποκάλυψε την τελική ημερομηνία για την αντιγραφή του Internet Explorer

Η Microsoft αποκάλυψε ορισμένες αλλαγές στο σχέδιο εξαγωγής για τον Internet Explorer 11 στην έκδοση των Windows, έτσι ώστε οι χρήστες της να μεταβούν στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge .

Ο Internet Explorer είχε ήδη κλείσει από τη Microsoft τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και τώρα κοινοποίησε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη μόνιμη απενεργοποίηση στα Windows, επομένως ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη μόνιμη απενεργοποίηση του προγράμματος περιήγησης Internet Explorer.

Το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer για πλήρη απενεργοποίηση στις 14 Φεβρουαρίου 2023

Εδώ είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 16, αλλά χωρίς νέα δυνατότητα iCloud(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εταιρεία έκανε αυτή την ανακοίνωση μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Και σύμφωνα με τις αποκαλύψεις τους, η τελική ημερομηνία για την πλήρη απενεργοποίηση του Internet Explorer 11 είναι η 14η Φεβρουαρίου 2023 .

Η Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα μόνο ότι επρόκειτο να το καταργήσει με ένα Windows Update, αλλά υπάρχει ένα σχέδιο αλλαγής.

Τώρα, ανακοίνωσαν ότι η Microsoft θα παραδώσει μια ενημέρωση στον Edge τη δεδομένη ημερομηνία, η οποία θα απενεργοποιήσει οριστικά τον Internet Explorer 11 από ορισμένες εκδόσεις των Windows 10 .

Και οι χρήστες που έχουν ήδη εγκαταλείψει τον Internet Explorer δεν θα αντιμετωπίσουν τον αντίκτυπο, και επίσης η Λειτουργία IE στο Edge θα παραμείνει η ίδια, επομένως αυτοί οι προηγούμενοι χρήστες IE θα χρησιμοποιούν άνετα το πρόγραμμα περιήγησης Edge με ομοιότητες και νέες δυνατότητες.

Επιπλέον , η Microsoft σχεδίασε ενημερώσεις μη ασφαλείας για την κατάργηση οπτικών αναφορών IE, όπως εικονίδια στο μενού έναρξης, στη γραμμή εργασιών και στο σύστημα, οι οποίες θα φτάσουν στις 23 Μαΐου 2023 και στις ενημερώσεις ενημέρωσης της Τρίτης του Ιουνίου 2023 .

Πώς να ενεργοποιήσετε τον Internet Explorer στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ίσως αναρωτιέστε πώς θα επιτευχθεί αυτή η απενεργοποίηση στα Windows 7, 8, 8.1 και 11, οπότε ορίστε η απάντησή σας.

Τα Windows 11 έρχονται ήδη με βελτιωμένο Edge και οι ενημερώσεις που δεν αφορούν την ασφάλεια θα το φροντίσουν περαιτέρω.

Νωρίτερα, η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει την πτώση υποστήριξης για τον Edge στα Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1 έως τον Ιανουάριο, οπότε βασικά, δεν λαμβάνουν την ενημέρωση αυτού του Φεβρουαρίου.

Ενώ από την άλλη πλευρά, για πολλούς λόγους, το πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium, το Microsoft Edge, έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες τα τελευταία χρόνια και η απενεργοποίηση του Internet Explorer 11 είναι επίσης ένας από τους λόγους.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Internet Explorer (IE) στον Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: