Η Microsoft εγκαταλείπει την υποστήριξη εφαρμογών Microsoft 365 στα Windows 7 8.1

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη για τις εφαρμογές Microsoft 365 στα Windows 7 και 8.1 μετά τις 10 Ιανουαρίου 2023, πράγμα που σημαίνει ότι τα Windows 8.1 και η υποστήριξή τους τελειώνουν μαζί.

Επίσης, αρχίζει να στέλνει προειδοποιήσεις τερματισμού υποστήριξης στους χρήστες των Windows 8.1 με μια νέα ενημέρωση ενημέρωσης κώδικα. Τα Windows 8.1 έχουν ακόμη 6 μήνες, αλλά η εταιρεία θέλει να μεταβείτε στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07XTCT9W9″][/WooZoneProducts]

Η Microsoft αρχίζει να συμβουλεύει τους χρήστες των Windows 8.1 να μετακινηθούν στα Windows 11

 

Τα Windows 8.1 δεν είναι τόσο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα από την εταιρεία, αλλά παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε αυτό και το χρησιμοποιούν για δουλειά. Εκτός αυτού, η Microsoft έχει επίσης κυκλοφορήσει ενημερώσεις κώδικα για Windows 11 & 10.

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της υποστήριξης των Windows 8.1, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2013 και ξεπέρασε τον προκάτοχό του, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασε τα Windows 7 όσον αφορά τους χρήστες.

Αυτή η ενημέρωση ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ήταν γεμάτη με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και δεν υπήρχε κάτι νέο, αλλά άρχισε να εμφανίζει μια προειδοποίηση κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

Αυτή η προειδοποίηση θα σας υπενθυμίσει ότι τα Windows 8.1 δεν θα υποστηρίζονται μετά τις 10 Ιανουαρίου 2023 και θα σας προτείνει να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα σε Windows 11.

Ποια έκδοση Android έχω;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και τώρα, η Microsoft ανακοίνωσε την κατάργηση της υποστήριξης για τις εφαρμογές Microsoft 365 στα Windows 7 , Windows 8.1 και Windows Server 2008 R2 από την ίδια ημερομηνία που έπεσε η υποστήριξη των Windows 8.1.

Αυτή η πτώση υποστήριξης οφείλεται στο ότι η υποστήριξη της εφαρμογής Microsoft 365 εμπίπτει στην  Πολιτική Σύγχρονης Κύκλου Ζωής και σύμφωνα με αυτήν, αυτές οι εκδόσεις των Windows είναι πολύ παλιές για χρήση αυτών των ενημερωμένων εφαρμογών.

Εάν αναρωτιέστε τι θα συμβεί εάν δεν αλλάξετε σε άλλο λειτουργικό σύστημα, η εταιρεία δεν θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές και ενδέχεται να εμφανιστεί η αναβάθμιση όταν την εκκινήσετε.

Και για την αναβάθμιση των Windows σας, η Microsoft δεν προτείνει τα Windows 10 επειδή η υποστήριξή τους θα λήξει επίσης τα επόμενα χρόνια, και για αναβάθμιση, μπορείτε να πάτε για τα πιο πρόσφατα Windows 11.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: