Η Microsoft ενδέχεται να επιτρέψει σύντομα γραφικά στοιχεία τρίτων στα Windows 11

Η Microsoft έχει εντοπιστεί να δοκιμάζει την υποστήριξη για γραφικά στοιχεία τρίτων στα Windows 11 , τα οποία θα μπορούμε να εγκαταστήσουμε σύντομα από το κατάστημα της Microsoft.

Προς το παρόν, η οθόνη του πίνακα γραφικών στοιχείων καταλαμβάνεται μόνο από τα γραφικά στοιχεία της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Ημερολογίων, των ενημερώσεων καιρού, των αθλητικών αποτελεσμάτων, των φωτογραφιών του OneDrive, της Microsoft To-Do και των δικών της ειδήσεων MSN.

Το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο οθόνης έρχεται από τα στούντιο FireCube σχετικά με τους κωδικούς ενημέρωσης του μανιφέστου Widget, οι οποίοι αποκάλυψαν ορισμένες ουσιαστικές αποδείξεις ότι έρχονται γραφικά στοιχεία τρίτων στο Microsoft Store.

 

Πώς να ενεργοποιήσετε θέματα υψηλής αντίθεσης στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)

Τα Windows 11 σύντομα σας επιτρέπουν να προσθέσετε γραφικά στοιχεία τρίτων 

Τρεις μήνες νωρίτερα, τα στούντιο FireCube ανέφεραν επίσης τις πληροφορίες σχετικά με γραφικά στοιχεία τρίτων που δημοσιεύονται στο Microsoft Store για Windows 11 και τώρα μοιράζονται τις αναφορές του αρχείου δήλωσης Widget .

Το FireCube δημοσίευσε για πρώτη φορά το στιγμιότυπο οθόνης του κώδικα στο Twitter με τις προτεινόμενες λεζάντες «περισσότερα στοιχεία».

Η ενημέρωση του μανιφέστου γραφικών στοιχείων δείχνει περισσότερα στοιχεία για τη δυνατότητα λήψης γραφικών στοιχείων και ενημερώσεων τρίτων από το Microsoft Store. # Windows11 #FluentDesign pic.twitter.com/RgBYCq7sgZ

— FireCube (@FireCubeStudios) 13 Απριλίου 2022

Καθώς το στιγμιότυπο οθόνης του μανιφέστου του Widget του FireCube διαθέτει ένα μήνυμα που λέει, ” Λήψη νέων γραφικών στοιχείων και ενημερώσεων γραφικών στοιχείων στο Microsoft Store “. Αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν το είδος του σφάλματος, αλλά υποδηλώνει απολύτως ότι ενδέχεται να μπορούμε να κάνουμε λήψη νέων γραφικών στοιχείων από το Microsoft Store στο μέλλον.

Επίσης, στο στιγμιότυπο οθόνης, το στοιχείο της επάνω γραμμής γράφεται ως ” TempDisablementPage_Component “, το οποίο δηλώνει ότι αυτό το στοιχείο ή η προειδοποίηση είναι προσωρινά απενεργοποιημένη και, όπως γνωρίζουμε, είναι υπανάπτυκτη, οπότε η εταιρεία δεν θέλει να το εμφανίσει.

Θα ήταν καταπληκτικό να σας επιτραπεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε άλλα γραφικά στοιχεία, εκτός από αυτά της Microsoft. Αυτό θα βελτιώσει την εμπειρία χρήστη με τα γραφικά στοιχεία στα Windows και επίσης θα μπορούσε να κάνει τον πίνακα Widgets πιο χρήσιμο και συναρπαστικό από πριν .

Οι επωνυμίες γραφικών όπως η Wondershare περίμεναν αυτή την κατηγορία χαρακτηριστικών εδώ και πολύ καιρό για να εισαγάγουν τις δυνατές ιδέες τους στη δημιουργικότητα των χρηστών. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση ή ανακοίνωση σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά η εταιρεία ενδέχεται να το ανακοινώσει σύντομα.

Πρόσφατα, η Microsoft ανέφερε επίσης ότι εργάζεται για την τοποθέτηση διαφημίσεων στα δωρεάν παιχνίδια Xbox που περιλαμβάνει μεγάλους τίτλους όπως Fortnite και Apex legends .

Φορητός υπολογιστής HP 255 G8 15,6″ (Athlon-3150U/8GB/256GB Ssd/Windows 10 Home)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: