Η Microsoft ενδέχεται να φέρει το ChatGPT στο «Bing» με προηγμένες δυνατότητες

Η Microsoft έκανε την καλύτερη κίνηση για τη μηχανή αναζήτησής της Bing μεταξύ της δημοτικότητας του ChatGPT. Μια διαρροή που εντοπίστηκε από πολλά άτομα στην αναζήτηση Bing επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει ένα νέα έκδοση από αυτό.

Ο γίγαντας των Windows θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον τρόπο αναζήτησης στο διαδίκτυο όπως και να το κάνει ενσωματώστε την τεχνολογία ChatGPT του OpenAI στη μηχανή αναζήτησής του Bing, και θα είναι πιο εκ των προτέρων από όλα τα άλλα διαθέσιμα chatbot AI.

Πώς να αφαιρέσετε το Bing από το Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το ChatGPT θα ενσωματωθεί σύντομα με το Bing της Microsoft

Εικόνα: Owen Yin

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο αποκορύφωμά τους, κυρίως τα chatbot AI, και πολλές εταιρείες τα αναπτύσσουν καθώς έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες.

Ωστόσο, η Microsoft κεφαλαιοποιεί την απόδοση της επένδυσης ενσωματώνοντας το ChatGPT στη μη δημοφιλή μηχανή αναζήτησής της Bing, καθώς προηγουμένως χρηματοδότησε την εταιρεία προγραμματιστών του ChatGPT OpenAI.

Η Google ενδέχεται σύντομα να παρουσιάσει το δικό της Chatbot AI όπως το ChatGPT(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ενσωμάτωση ChatGPT του Bing μόλις εμφανίστηκε για μένα. Αντικαθιστά τη γραμμή αναζήτησης με έναν συνθέτη για ερωτήσεις φυσικής γλώσσας pic.twitter.com/NxZ0k9O92C

— Owen Yin (@Owen_Yin) 3 Φεβρουαρίου 2023

Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Όουεν Γιν ήταν ο πρώτος που μοιράστηκε λεπτομέρειες Η νέα διεπαφή του Bingκαι μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο οθόνης που μπορείτε να δείτε παραπάνω, αλλά στη συνέχεια Γιν δημοσίευσε μια πλήρη έκθεση σχετικά.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ChatGPT το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η κύρια διεπαφή του Microsoft Bing θα σας προτείνει “Ρωτήστε με οτιδήποτε” έως και 1000 λέξεις αντί για μια γραμμή αναζήτησης, και παρακάτω, υπάρχει επίσης ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το chatbot του.

Όπως ανέφερα παραπάνω, αυτό θα είναι πιο προηγμένο από το ChatGPT επειδή θα χρησιμοποιήσει η Microsoft Το GPT-4 του OpenAI μοντέλο γλώσσας για τη νέα έκδοση του Bing και τα δεδομένα του δεν περιορίζεται έως το 2021όπως το ChatGPT.

Το ChatGPT Bot μπορεί ακόμη και να περάσει στις εξετάσεις Νομικής και Business School(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε αντίθεση με το ChatGPT, όχι μόνο θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά θα προσπαθήσει να τις απαντήσει σε ένα συνομιλητικό τρόποτο παράδειγμα του οποίου μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Επίσης, θα αποκαλύψει τις πηγές του κάτω από τις συνομιλίες, κάτι που θα είναι καλύτερο για τον χρήστη που αλληλεπιδρά μαζί του. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε η Microsoft θα το κυκλοφορήσει για όλους.

Ξεχωριστά είναι και η Google φημολογείται ότι εργάζεται για την κυκλοφορία του δικού της chatbot AI όπως το ChatGPT, το οποίο θα υποστηρίζεται από το δημοφιλές γλωσσικό μοντέλο της Google, το LaMDA.

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τη συλλογή δεδομένων για κινητά(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top