Η Microsoft επανασχεδιάζει κρυφά τον Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11

Η Microsoft εργάζεται κρυφά σε έναν επανασχεδιασμό για την Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11 και αυτές οι αλλαγές δεν είναι απλώς μικρές αλλαγές για να ανανεώσετε την εμφάνισή του. υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό του.

Αφού έφερε τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων με την ενημέρωση των Windows 11 22H2 πέρυσι, η Microsft δεν παρουσίασε καμία νέα δυνατότητα, αλλά τώρα, φαίνεται ότι σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη αναβάθμισή της, οπότε ας ξεκινήσουμε τη συζήτησή της παρακάτω.

Πώς να προβάλετε κρυφά αρχεία και φακέλους στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο σημαντικός επανασχεδιασμός του Windows 11 File Explorer: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

 

Το κανάλι Windows 11 Insider έλαβε την πρώτη έκδοση του καναλιού προγραμματιστή ( κατασκευή 25272 ) του 2023 την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά βρέθηκαν επίσης ορισμένα κρυφά αρχεία σε αυτό που σχετίζονται με τον επανασχεδιασμό για την Εξερεύνηση αρχείων.

Και εντοπίστηκαν ορισμένες σημαντικές και αξιοσημείωτες αλλαγές σε αυτό, όπως νέες επιλογές στον αριστερό πίνακα πλοήγησης και νέο παράθυρο & ακριβείς λεπτομέρειες στη δεξιά πλευρά, το οποίο περιλαμβάνει ορισμένες νέες επιλογές.

Πώς να δείτε κρυφά την κατάσταση WhatsApp κάποιου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Την Παρασκευή, η Microsoft κυκλοφόρησε μια άλλη έκδοση καναλιού προγραμματιστή ( κατασκευή 25276 ) που έχει κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, επομένως μπορούμε πλέον να παρατηρήσουμε ξεκάθαρα τις αλλαγές αναθεώρησης.

Εδώ είναι η πρώτη πραγματική ματιά στο νέο παράθυρο λεπτομερειών της Εξερεύνησης αρχείων στο 25276

Μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει ενεργοποιώντας το Insights ID και χρησιμοποιώντας το Windows Sandbox.

vivetool /enable /id:38613007 https://t.co/Hk9fOgQZQT pic.twitter.com/hUq5nKiNxs

— PhantomOcean3 (@PhantomOfEarth) 13 Ιανουαρίου 2023

Η πρώτη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι μια νέα επιλογή Home and Gallery στο αριστερό πλαίσιο πλοήγησης, που την κάνει περισσότερο σαν την αρχική σελίδα του File Explorer.

Το YouTube θα αποκτήσει πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του Pinch-to-zoom(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και υπάρχει ένα νέο παράθυρο λεπτομερειών, το οποίο ήταν ήδη διαθέσιμο από τα Windows 7, αλλά τώρα, η εταιρεία το αλλάζει και φέρνει ορισμένες νέες επιλογές που σχετίζονται με ιδιότητες, όπως Insights , Δραστηριότητες , Ιδιότητες , Σχετικά αρχεία , Συνομιλίες και Κατάσταση κοινής χρήσης .

 

Όλες οι άλλες επιλογές είναι ήδη γνωστές στους χρήστες, αλλά δύο επιλογές, οι «Δραστηριότητες» και οι «Συνομιλίες», είναι νέες.

Πώς να διορθώσετε την Εξερεύνηση αρχείων που δεν ανταποκρίνεται στα Windows 11 (8 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δραστηριότητες – Αυτή η επιλογή θα σας δείξει όλες τις τροποποιήσεις και αλλαγές σε αρχεία.
Συνομιλίες – Αυτή η επιλογή θα σας εμφανίσει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα μηνύματα στα οποία το επιλεγμένο αρχείο ήταν μέρος στο παρελθόν.

Δεν είναι μια τεράστια αλλαγή με τη νέα λειτουργία Tab, αλλά αν παρατηρήσετε τις άκρες του παραθύρου της Εξερεύνησης αρχείων, τότε είναι πλέον πιο στρογγυλεμένες από πριν.

Ενώ είναι δύσκολο να υποψιαστεί κανείς πότε θα φτάσει αυτός ο σημαντικός επανασχεδιασμός για την Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11 με μια σταθερή ενημέρωση.

Οι Ειδήσεις Google επανασχεδιάστηκαν για τον ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4990

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: