Η Microsoft κυκλοφορεί την ενσωμάτωση φωτογραφιών iCloud για Windows 11

Η Microsoft κυκλοφορεί την ενσωμάτωση φωτογραφιών iCloud για Windows 11

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την κυκλοφορία της δυνατότητας ενσωμάτωσης iCloud Photos για την εφαρμογή Windows 11 Photos. Είναι η ίδια δυνατότητα που παρουσίασε η Microsoft στην εκδήλωση Microsoft Surface .

Αλλά τώρα, με αυτήν την ανακοίνωση, σημείωσε επίσης όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες, όπως τον τρόπο λειτουργίας, τη διαχείριση της βιβλιοθήκης και τη διαθεσιμότητά της, οπότε ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες παρακάτω.

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι Φωτογραφίες iCloud θα συγχρονίζονται τώρα στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows

 

Η ανακοίνωση αυτής της δυνατότητας ήταν μια ανακούφιση για τους χρήστες των Windows, οι οποίοι αποθήκευαν φωτογραφίες και βίντεο στη βιβλιοθήκη iCloud και ήθελαν να τα μοιραστούν ή να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή τους με Windows.

Μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους, αλλά η ενσωμάτωση απευθείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες θα την κάνει πολύ πιο εύκολη από οποιαδήποτε άλλη. Επίσης, ο χρήστης θα έχει τον πλήρη έλεγχο του συγχρονισμού των Φωτογραφιών επιτρέποντάς τους από τη βιβλιοθήκη iCloud.

Πώς να επαναφέρετε το iPhone το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η νέα δυνατότητα θα φτάσει μέσω μιας ενημέρωσης στην εφαρμογή Windows Photos, η οποία θα φτάσει σταδιακά στο Microsoft Store αργότερα μέσα στον μήνα για όλους, αλλά μπορείτε να ελέγξετε ότι έχει φτάσει για εσάς.

Επίσης, το κύριο μέρος της χρήσης αυτής της δυνατότητας είναι η λήψη και η σύνδεση στην εφαρμογή iCloud, η οποία είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store .

Επιπλέον, υπάρχει μια φήμη ότι η εταιρεία είχε αρχικά σχεδιάσει να τα κάνει αποκλειστικά για προϊόντα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να τα κάνουν ευρέως διαθέσιμα στους χρήστες των Windows 11.

Εδώ είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 16, αλλά χωρίς νέα δυνατότητα iCloud(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό διευκρινίζει επίσης ότι αυτή η δυνατότητα δεν θα λειτουργήσει στα Windows 10 .

Ενώ η Microsoft σχεδιάζει επίσης περισσότερες ενσωματώσεις με spin-offs της Apple, όπως η νέα εφαρμογή Apple TV για Windows, και έχει ήδη κυκλοφορήσει την εφαρμογή Apple Music στο Xbox’s Store.

Διαθεσιμότητα

Apple iPad Air 2 16GB Wi-Fi – Grigio Siderale (Ricondizionato)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η νέα δυνατότητα θα φτάσει σε όλους τους χρήστες των Windows 11 μέχρι το τέλος αυτού του μήνα , καθώς η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να τη διανέμει σταδιακά και πολλοί χρήστες την έχουν ήδη αποκτήσει μέχρι σήμερα.

 

Apple iPad Air 2 16GB Wi-Fi – Space Grey (Ανακαινισμένο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: